ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ - Συνάντηση
Originally Posted by lalakis2000,Nov 11 2008, 03:24 PM
Eμένα όμως μου έρχεται...
Για δες...κι άλλος μάχιμος από Τανάγρα...ρε φίλε έτσι είναι...εμείς τα κομάντα κάνουμε μπαμ από μακριά.
Να δεις που θα είσαι και ζυγός
(έχω ωροσκόπο).
Για δες...κι άλλος μάχιμος από Τανάγρα...ρε φίλε έτσι είναι...εμείς τα κομάντα κάνουμε μπαμ από μακριά.
Να δεις που θα είσαι και ζυγός
(έχω ωροσκόπο).
Απο την φωνή με κατάλαβες ε? 18 οκτώβρη είμαι αρα ναι ειμαι ζυγός!! Τελικά είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον!!
114ΠΜ, σε τι επιστασία ησουν εσύ? Σε ποια μοίρα?
Για να μην του γαμήσουμε το τόπικ του Ηλία όμως η στείλε πμ η απάντα στα διάφορα!!!
Ηλία σόρρυ για το οφφ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by lalakis2000,Nov 12 2008, 01:24 AM

Παντως καθημερινες δεν μπορω να ερθω Αφιδνες λογω δουλειας, αλλα ειναι καλη η ιδεα του Uma.
Οδηγίες για την πίστα..
Ερχόμενος στην Εθνική από Λαμία, βγαίνεις στην έξοδο του Αγ.Στεφάνου.
Στην έξοδο πρέπει να προσέχεις, γιατί η στροφή κλείνει απότομα.
Με το που σκάσεις στο δρομο μετά την έξοδο, πας δεξιά και περνάς κάτω από τη γέφυρα.Με το που τελειώσει η γέφυρα, (συνηθως έχει κίνηση για το φανάρι) σε 60-70 μετρα περίπου στρίβεις αριστερά(είναι μία ανηφορική στροφή που εκεί ακριβώς είναι και τα goody's) και βρίσκεσαι ήδη στον παράδρομο της Εθνικής και ξαναπηγαίνεις προς Λαμία.
Προχωρας, προχωράς, προχωράς και εκεί ακριβώς που είναι τα διόδια, θα τη βρεις στο δεξί σου χέρι.
Ερχόμενοι από Αθήνα, βγαίνεται στην έξοδο του Αγ.Στεφάνου και με το που σκάσετε στο δρόμο μετά την έξοδο, στρίβετε δεξιά και αμέσως αριστερά στην ανηφορική που είναι τα goody's.
Πολύ πρόχειρα:

Ε..οποιος δεν το βρει μετα απο αυτο...τι να πω...?!?!
Ερχόμενος στην Εθνική από Λαμία, βγαίνεις στην έξοδο του Αγ.Στεφάνου.
Στην έξοδο πρέπει να προσέχεις, γιατί η στροφή κλείνει απότομα.
Με το που σκάσεις στο δρομο μετά την έξοδο, πας δεξιά και περνάς κάτω από τη γέφυρα.Με το που τελειώσει η γέφυρα, (συνηθως έχει κίνηση για το φανάρι) σε 60-70 μετρα περίπου στρίβεις αριστερά(είναι μία ανηφορική στροφή που εκεί ακριβώς είναι και τα goody's) και βρίσκεσαι ήδη στον παράδρομο της Εθνικής και ξαναπηγαίνεις προς Λαμία.
Προχωρας, προχωράς, προχωράς και εκεί ακριβώς που είναι τα διόδια, θα τη βρεις στο δεξί σου χέρι.
Ερχόμενοι από Αθήνα, βγαίνεται στην έξοδο του Αγ.Στεφάνου και με το που σκάσετε στο δρόμο μετά την έξοδο, στρίβετε δεξιά και αμέσως αριστερά στην ανηφορική που είναι τα goody's.
Πολύ πρόχειρα:

Ε..οποιος δεν το βρει μετα απο αυτο...τι να πω...?!?!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Thread
Forum
Replies
Last Post