ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ - Συνάντηση
Originally Posted by chrisB-S2000,Nov 11 2008, 10:32 AM
..ωραια..και πως πηγαινουμε εκει απο την εθνικη στο ρευμα προς αθηνα?ξερει κανεις?
Originally Posted by ManosS2k,Nov 11 2008, 11:19 AM
Ρευμα προς Αθηνα λοιπον, πριν τα διοδια εχει γεφυρα, ανεβαινεις πανω κ εχει παραδρομο απο την μερια που παει προς Λαμια,παιρνεις τον παραδρομο ολο ευθεια κ καποια στιγμη σε 2-3χλμ εισαι εκει. Εχει κ μερη να ρωτησεις 
Για να βγεις στο ρεύμα προς Αθήνα έχει, για να βγεις απο αυτό όμως?
Το λέω γιατί 10 μήνες πήγαινε έλα Τανάγρα και δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό....
Εχεις δικιο Κωστα!Σωστοος! Ας πουμε την safe εκδοχη τοτε. Φιλε chris περνας τα διοδια, κ στην εξοδο για Αγιο Στεφανο βγαινεις, περνας κατω απο την αλλη μερια της γεφυρας κ ακολουθεις τον παραδρομο, εχει κ κτ Goody's εκει θα τα δεις.
Originally Posted by ManosS2k,Nov 11 2008, 02:29 PM
Εχεις δικιο Κωστα!Σωστοος! Ας πουμε την safe εκδοχη τοτε. Φιλε chris περνας τα διοδια, κ στην εξοδο για Αγιο Στεφανο βγαινεις, περνας κατω απο την αλλη μερια της γεφυρας κ ακολουθεις τον παραδρομο, εχει κ κτ Goody's εκει θα τα δεις.
Originally Posted by Nabu,Nov 11 2008, 11:48 AM
Το λέω γιατί 10 μήνες πήγαινε έλα Τανάγρα και δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό....
Για δες...κι άλλος μάχιμος από Τανάγρα...ρε φίλε έτσι είναι...εμείς τα κομάντα κάνουμε μπαμ από μακριά.
Να δεις που θα είσαι και ζυγός
(έχω ωροσκόπο).