Βολτίτσα σε πίστα..
Originally Posted by energetic,Nov 27 2008, 06:24 AM
Κατι εχω καταλαβει οτι leftis και LOCAL_S θα πανε επισης αυτη τη Δευτερα το απογευμα στις Αφιδνες. 
Αν ισχυει, πειτε το μηπως και ενδιαφερεται και κανενας αλλος να ερθει μαζι σας.
Αν ισχυει, πειτε το μηπως και ενδιαφερεται και κανενας αλλος να ερθει μαζι σας.

Την Τεταρτη, στην επισημη του club, θα ειμαι εκει 100%!!!
Originally Posted by uma_chikara,Nov 27 2008, 10:56 PM
Μαριε, δεν ξέρω σίγουρα..
Στις 10 εχει "η Ελλάδα παίζει" στο Alter..με τη Χρουσαλά..
Το δίλημμα είναι μεγάλο....

Στις 10 εχει "η Ελλάδα παίζει" στο Alter..με τη Χρουσαλά..
Το δίλημμα είναι μεγάλο....

Λοιποοοον....
Πήγαμε, διασκεδάσαμε, κάψαμε τα λαστιχάκια μας και γενικά εμένα μ'άρεσε πάρα πολύ..
Πρωί και πάλι πρωί!!
Βέβαια υπήρξαν και τα στραβα..
Ο Λευτέρης, στενοχωρήθηκε με τα λάστιχά του..
Ο Μάριος, βρήκε θόλο σε πάτημα κερμπ, με αποτέλεσμα να φύγει"φέτα" από το ελαστικό του
Ο Vag μπήκε με τη Γερμανίδα, η οποία αποδείχτηκε πολύ άγρια για τα λάστιχά της..και ήταν η μόνη η οποία άφησε ολόκληρη φέτα στην πίστα, παρά τη λίγη ώρα που γύριζε..
Ο οχτρός ήρθε με τη Ducati..Αυτό το παιδί δεν ξέρει με τί να πρωτοβγεί βόλτα, μιλάμε.. όλα τα οχήματα 1 κι 1...
Εγώ στενοχωρήθηκα για τις ζημιές των άλλων, μιας και τα δικά μου μέτρα τα είχα πάρει, χρησιμοποιώντας τη 2η τετράδα μου (nabu, σ'ευχαριστώ φίλε!!Είναι όπως τα πήρα!!Ξύλα..
)
H 2η τετράδα είναι σωτήρια και τις 16άρες τις βρίσκεις τσάμπα!!
Νομίζω όμως ότι παρά τα στραβά, πήραμε γερή δόση οδηγικής ευχαρίστησης!!
ΠΡΩΙ FTW!!!
Εδώ ο πρόεδρος, ενώ έχει πάρει τη σωστή γραμμή στη φουρκέτα..

Κι εδώ ένα βιντεάκι από το hondaki μου...
http://www.youtube.com/watch?v=l_rJDlXeeLs
Δεν τράβηξα πολλές φωτογραφίες, γιατί από τις αλλαγές των ελαστικών κλπ κλπ, ειχα γίνει χάλια και δε μπορούσα να πιάσω κάμερα..
Την είχα δώσει στο φίλο μου το Δημήτρη να τραβήξει τους άλλους, αλλά μάλλον το ξέχασε, με αποτέλεσμα, ο Λευτέρης,που μπαίναμε ταυτόχρονα να μην έχει φωτογραφίες...
Ειλικρινά sorry ρε φίλε...Άλλη φορά θα είμαστε περισσότερο οργανωμένοι..!!
Πήγαμε, διασκεδάσαμε, κάψαμε τα λαστιχάκια μας και γενικά εμένα μ'άρεσε πάρα πολύ..
Πρωί και πάλι πρωί!!
Βέβαια υπήρξαν και τα στραβα..
Ο Λευτέρης, στενοχωρήθηκε με τα λάστιχά του..

Ο Μάριος, βρήκε θόλο σε πάτημα κερμπ, με αποτέλεσμα να φύγει"φέτα" από το ελαστικό του

Ο Vag μπήκε με τη Γερμανίδα, η οποία αποδείχτηκε πολύ άγρια για τα λάστιχά της..και ήταν η μόνη η οποία άφησε ολόκληρη φέτα στην πίστα, παρά τη λίγη ώρα που γύριζε..
Ο οχτρός ήρθε με τη Ducati..Αυτό το παιδί δεν ξέρει με τί να πρωτοβγεί βόλτα, μιλάμε.. όλα τα οχήματα 1 κι 1...
Εγώ στενοχωρήθηκα για τις ζημιές των άλλων, μιας και τα δικά μου μέτρα τα είχα πάρει, χρησιμοποιώντας τη 2η τετράδα μου (nabu, σ'ευχαριστώ φίλε!!Είναι όπως τα πήρα!!Ξύλα..
)H 2η τετράδα είναι σωτήρια και τις 16άρες τις βρίσκεις τσάμπα!!
Νομίζω όμως ότι παρά τα στραβά, πήραμε γερή δόση οδηγικής ευχαρίστησης!!
ΠΡΩΙ FTW!!!
Εδώ ο πρόεδρος, ενώ έχει πάρει τη σωστή γραμμή στη φουρκέτα..

Κι εδώ ένα βιντεάκι από το hondaki μου...
http://www.youtube.com/watch?v=l_rJDlXeeLs
Δεν τράβηξα πολλές φωτογραφίες, γιατί από τις αλλαγές των ελαστικών κλπ κλπ, ειχα γίνει χάλια και δε μπορούσα να πιάσω κάμερα..
Την είχα δώσει στο φίλο μου το Δημήτρη να τραβήξει τους άλλους, αλλά μάλλον το ξέχασε, με αποτέλεσμα, ο Λευτέρης,που μπαίναμε ταυτόχρονα να μην έχει φωτογραφίες...
Ειλικρινά sorry ρε φίλε...Άλλη φορά θα είμαστε περισσότερο οργανωμένοι..!!
Πολύ ωραίο βιντεάκι Ηλία
Ο Πρόεδρος δεν έχει ανάγκη.....
Καλά έπαθε για να αλλάξει και τα λάστιχά του που συνέχεια παραπονείται ότι τα μπροστά είναι κούτσουρα
Μαριε
Λευτεράκι τα είπαμε εμείς για τα λάστιχά σου. Πάντως επειδή οδήγησα του Αντώνη το αυτοκίνητο (Αντώνη
) τα Goodyear F1 που έχουμε εμείς Λευτέρη είναι μία κλάση καλύτερα απο το Continental 3 μέσα στην πίστα΄!!!! Δεν ζεσατίνονται τόσο γρήγορα και δεν γίνονται "σαπούνι"
Ο Πρόεδρος δεν έχει ανάγκη.....
Καλά έπαθε για να αλλάξει και τα λάστιχά του που συνέχεια παραπονείται ότι τα μπροστά είναι κούτσουρα
Μαριε
Λευτεράκι τα είπαμε εμείς για τα λάστιχά σου. Πάντως επειδή οδήγησα του Αντώνη το αυτοκίνητο (Αντώνη
) τα Goodyear F1 που έχουμε εμείς Λευτέρη είναι μία κλάση καλύτερα απο το Continental 3 μέσα στην πίστα΄!!!! Δεν ζεσατίνονται τόσο γρήγορα και δεν γίνονται "σαπούνι"
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Λοιπον, πολυ ομορφα σημερα το πρωι. Πηγα πρωτος και μπηκα πρωτος. Την ημερα η πιστα ειναι οτι πιο ωραιο. 
Ειχε ερθει και ο VAG με το 3λιτρο Z4 και ο oxtros χωρις το 350Z του.
Συνεχεια πορτες, δεν αφησαμε στροφη για στροφη. Δεξια, αριστερα, ξανα και ξανα!
Βεβαια εγω πηγα και πανω κατω, και σε ενα curb βρηκα θολο και εφαγα ενα ωραιο κομματι λαστιχο. Τη Τεταρτη παλι με αυτα θα μπω.
Απολαυση λεμε για ολους μας. Leftis, uma_chikara, VAG ολοι με τα ωραια τους.
Συνεχιζουμε πιο δυνατα με ολα!
Ειχε ερθει και ο VAG με το 3λιτρο Z4 και ο oxtros χωρις το 350Z του.
Συνεχεια πορτες, δεν αφησαμε στροφη για στροφη. Δεξια, αριστερα, ξανα και ξανα!

Βεβαια εγω πηγα και πανω κατω, και σε ενα curb βρηκα θολο και εφαγα ενα ωραιο κομματι λαστιχο. Τη Τεταρτη παλι με αυτα θα μπω.
Απολαυση λεμε για ολους μας. Leftis, uma_chikara, VAG ολοι με τα ωραια τους.
Συνεχιζουμε πιο δυνατα με ολα!