When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
τωρα γυρισα απο καρτοδρομιο,ωραια φαση..... με το Μαριο να γυρναει αρκετα γρηγορα περιπου στο 1 λεπτο,ειχε και υγρασια,μπραβο και στονs2000 fun+lalaki ,ενα θα πω πολυυυυυυυυυυυ κρυοοοοοο
Ο Μαριος (energetic) ''κεντησε'' αποψε! Τον χρονομετρησα αρκετες φορες, 3 φορες εγραψε 58sec ! Oδηγησε ταπα! Ο Aντωνης (lalakis) 1,01sec και ο Χρηστος(fun) για 1η φορα στην πιστα 1,04sec! Ζηλευα που δεν μπηκα(λογω καινουργιων ελαστικων, τα λυπηθηκα, αλλα εως ποτε..???).
Πολύ κουραστική ημέρα σήμερα αλλά μακάρι όλες οι μέρες μου να ήταν έτσι!!!
Πρωί πίστα με Μάκη, Ηλία, Δημήτρη.
Απόγευμα πάλι πίστα με Αντώνη, Μάριο, Χρήστο, Δημήτρη και πολλούς άλλους που όμως έφυγαν και δεν μιλήσαμε (παιδιά σόρρυ αλλά ανεβήκαμε επάνω με τον Ηλία για να περάσουμε κάτι πράγματα στο λάπτοπ και μετά την είχατε κάνει).
Πάντως έχω να πω ότι το επίπεδο έχει ανέβει απίστευτα σε χρόνους. Ομολογώ ότι το 58 του Μάριου βραδιάτικα με εντυπωσιάζει και με κάνει να απορώ για τις οδηγικές του ικανότητες και για το στήσιμο του εργαλείου του. Μπράβο!!
Χρήστο εσένα περιμένουμε δηλώσεις σου για να μας πεις πως σου φάνηκε. Ο χρόνος σου είναι πάρα πολύ καλός για πρωτάρη και είμαι σίγουρος ότι με μερικές επισκέψεις ακόμα θα μάχεσαι σώμα με σώμα! (σταμάτα την δίαιτα για να έχεις όνγκο!! )
Ευχαριστώ πολύ τον Ηλία για όλα σήμερα.... Που με βοήθησε να αλλάξω τις ζάντες μου ΤΟΣΕΣ φορές, που είχε την υπομονή και με έβγαλε ΤΟΣΕΣ γαμάτες φωτογραφίες το πρωί και φυσικά που με κυκλοφόρησε όλο το βράδυ!!!
Δεν τον ευχαριστώ που δεν με έμαθε να "καίω" τα λάστιχα μου με τον
Μια και είχα πολλές υποχρεώσεις (βλ.κάψαν την Αθήνα) δεν ήρθα σήμερα....
Αλλά με έπιασε η τρέλα και πήγα μία βόλτα (με άλλα 2 evo που ήταν έτοιμα για Σέρρες άυριο),Διόνυσο-Πεντέλη-Ντράφη...
Τέλειος καιρός,τα mitsu σε δικό τους ρυθμό αλλά το hondaki στάθηκε καλά ειδικά στο Διόνυσο.
Να και 2 φωτος.
Ηταν ομορφα χθες παρα το κρυο που ειχε. Ολος ο καλος ο κοσμος ειχε μαζευτει!
Ειναι γεγονος οτι στο πρωτο 15λεπτο δεν μπορεις να βγαλεις χρονους. Τα ελαστικα που δεν εχουν παρει ακομα θερμοκρασια καθως και τον οδηγο να μην εχει βρει τις γραμμες του ακομα.
Βασικα χθες ειχε υγρασια αρκετη και μεσα στη πιστα. Ο uma_chikara το ειχε αναφερει απο πριν και πραγματι στην αρχη ψιλογλιστραγε σε συνδιασμο με τα κρυα ελαστικα. Στο πρωτο 15λεπτο εκανα 1 λεπτο περιπου και κατι δεκατα και ενας ακομα λογος που δε κατεβηκα κατω απο το λεπτο ηταν επειδη ειχα στο μυαλο μου να μη παιρνω τις δεξιες στροφες γρηγορα και μου πεταξει τα εξωτερικα λινα το αριστερο μου μπροστινο λαστιχο (βλεπε κομμενο φιλετο ελαστικου). Στο δευτερο 15λεπτο βρηκα τις γραμμες μου και τα ελαστικα αρχισαν να αποδιδουν καλυτερα και λεω δε βαριεσαι, ας βγουν ολα εξω λινα, βαμβακερα και μεταξωτα βρακια. Ο LOCAL S μου ειπε οτι εκανα 58 sec, οπως και ενα αλλο παιδι, φιλος του lalakis2000 που χρονομετρουσε.
Ανυπομονω να βαλω τα μπροστινα P-Zero αποψε για να ειναι ετοιμα ως την αλλη Τεταρτη και να δω αν θα κατεβω κατω απο τα 58 sec. Πιστευω οτι μπορει να γινει αλλα θα δουμε.
Ενα μπραβο στον S2000_FUN. Ο χρονος του 1.04 ειναι πολυ καλος για τη πρωτη επαφη με τη πιστα.
Ο lalakis2000 λιωνει τα ελαστικα του πριν ερθουν τα καινουργια του, και πολυ καλα κανει. Παρα τη φθορα τους μια χαρα το παει.
Μου αρεσαν τα videos και photos που ειδαμε απο Nabu & uma_chikara.