Βολτίτσα σε πίστα..
Originally Posted by ViolatorDM,Nov 27 2008, 04:16 AM
Καλημέρα παιδιά και από εδώ,
Είμαι ο Δημήτρης, ενας φίλος του Κώστα (Nordvinden), που ήμουν εχθές συνεπιβάτης του, όταν γύρναγε στο 2ο session και έγινα η "πέτρα του σκανδάλου"
, καθώς τον "μέτρησα" στα 58:30... Λίγο πριν, είχα "μετρήσει" ενα λευκό Civic στα 56:10...
Το "μέτρημα" για το μεν Civic ξεκίναγε/σταμάταγε μόλις έφτανε μπροστά από την έξοδο των "πιτ", για τον φίλο Nord με το που περνάγαμε την γραμμή εκκίνησης/τερματισμού στην "μεγάλη (
) ευθεία...
Εσείς παιδιά, πού "μετράγατε" τον φίλο που λέτε οτι δεν έπεσε κάτω από 1 λεπτό και τον Nord; (απλά ρωτάω για να καταλάβω, μην παρεξηγηθώ ακόμα δεν μπήκα)...
Διότι αφού μας προσπέρασε ο φίλος και 1 γύρο πρίν τον τελευταίο γύρο του Nord, δλδ, 2 γύρους πρίν βγεί η κίτρινη σημαία, τον είχα "μετρήσει" περί τα 58:50+... Και κάπου διάβασα οτι δεν μετρήσατε και τον γύρο του φίλου, πρίν βγεί η κίτρινη σημαία και ούτε και του Nord κανα-δυο γύρους πρίν βγεί και για αυτόν η κίτρινη σημαία... Οπότε ρε παιδιά, χωρίς (ελπίζω παρεγήξηση), πώς μπορείτε και λέτε οτι το 58:30 ήταν να μην πώ τί και οτι κάποιο Μέλος θα με ήθελε για συνοδηγό για να του "μετρήσω" 54...;;;...???
Τέσπα, ελπίζω να μην έγινα η αφορμή για να παρεξηγηθούν τα μέλη του Club μεταξύ τους και ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα στις Αφίδνες, να δώ τι κάνει και το κουβαδάκι μου και να κάνουμε και "κανονικά" χρονομετρημένα αν θέλετε...
Είμαι ο Δημήτρης, ενας φίλος του Κώστα (Nordvinden), που ήμουν εχθές συνεπιβάτης του, όταν γύρναγε στο 2ο session και έγινα η "πέτρα του σκανδάλου"
, καθώς τον "μέτρησα" στα 58:30... Λίγο πριν, είχα "μετρήσει" ενα λευκό Civic στα 56:10...Το "μέτρημα" για το μεν Civic ξεκίναγε/σταμάταγε μόλις έφτανε μπροστά από την έξοδο των "πιτ", για τον φίλο Nord με το που περνάγαμε την γραμμή εκκίνησης/τερματισμού στην "μεγάλη (
) ευθεία...Εσείς παιδιά, πού "μετράγατε" τον φίλο που λέτε οτι δεν έπεσε κάτω από 1 λεπτό και τον Nord; (απλά ρωτάω για να καταλάβω, μην παρεξηγηθώ ακόμα δεν μπήκα)...
Διότι αφού μας προσπέρασε ο φίλος και 1 γύρο πρίν τον τελευταίο γύρο του Nord, δλδ, 2 γύρους πρίν βγεί η κίτρινη σημαία, τον είχα "μετρήσει" περί τα 58:50+... Και κάπου διάβασα οτι δεν μετρήσατε και τον γύρο του φίλου, πρίν βγεί η κίτρινη σημαία και ούτε και του Nord κανα-δυο γύρους πρίν βγεί και για αυτόν η κίτρινη σημαία... Οπότε ρε παιδιά, χωρίς (ελπίζω παρεγήξηση), πώς μπορείτε και λέτε οτι το 58:30 ήταν να μην πώ τί και οτι κάποιο Μέλος θα με ήθελε για συνοδηγό για να του "μετρήσω" 54...;;;...???
Τέσπα, ελπίζω να μην έγινα η αφορμή για να παρεξηγηθούν τα μέλη του Club μεταξύ τους και ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα στις Αφίδνες, να δώ τι κάνει και το κουβαδάκι μου και να κάνουμε και "κανονικά" χρονομετρημένα αν θέλετε...
Απλα θεωρω πιθανο το ανθρωπινο λαθος μιας και η διαφορα απο χερι σε χερι ειναι στα 2 δεκατα συνηθως αν εχουν το νου τους αυτοι που πιανουν.
Το σιγουρο ειναι οτι το αυτοκινητο θα πρεπει να εμπαινε διπλα σε σχεση με τους προηγουμενους γυρους και αυτο πρεπει να το καταλαβατε απο μεσα.
Αυτα απο εμενα
Ωραία..για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα..
Συμπεράσματα έχουν βγει, μιας κι εχουν μιλήσει όλοι..
και ορισμένοι πραγματικά φάσκουν και αντιφάσκουν..(ναι μεν, αλλα...)
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται τίποτα!
Ο καθένας είναι καλός οδηγός ή όχι, για τον εαυτό του και μόνο.
Ούτε κύπελλα έχουμε, ούτε χρηματικό έπαθλο!
Πάμε για την πλάκα μας και μόνο και προσωπικά, χέστηκα ό,τι χρόνο κι αν κανω, ή κάνει κάποιος άλλος!
Σημασία έχει να ευχαριστιέσαι το αυτοκίνητό σου και να ,μάθεις να το ελέγχεις..Τί να το κάνω να ξέρει κάποιος να πηγαίνει τέρμα, αλλά αν κάτι πάει στραβά και το χάσει, να το κάνει τροπέτο...είναι οδηγός αυτός..?
ακόμη κι αν κάνει 0.56!!
Αΐντε πια !!!!
Συμπεράσματα έχουν βγει, μιας κι εχουν μιλήσει όλοι..
και ορισμένοι πραγματικά φάσκουν και αντιφάσκουν..(ναι μεν, αλλα...)
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται τίποτα!
Ο καθένας είναι καλός οδηγός ή όχι, για τον εαυτό του και μόνο.
Ούτε κύπελλα έχουμε, ούτε χρηματικό έπαθλο!
Πάμε για την πλάκα μας και μόνο και προσωπικά, χέστηκα ό,τι χρόνο κι αν κανω, ή κάνει κάποιος άλλος!
Σημασία έχει να ευχαριστιέσαι το αυτοκίνητό σου και να ,μάθεις να το ελέγχεις..Τί να το κάνω να ξέρει κάποιος να πηγαίνει τέρμα, αλλά αν κάτι πάει στραβά και το χάσει, να το κάνει τροπέτο...είναι οδηγός αυτός..?
ακόμη κι αν κάνει 0.56!!
Αΐντε πια !!!!
Για να μην χαλασει αυτο το ωραιο κλιμα που εχει δημιουργηθει με την πιστα καλο ειναι να πεσουν λιγο οι τονοι και να κατανοηθει οτι για να βελτιωθει ενα γυρολογιο σε πιστα δεν ειναι μονο ο οδηγος η λυση.το s μου αρεσει γιατι μου θυμιζει κατα πολυ τα χρονια μου με το καρτ.εχει απολυτο στησιμο και χρειαζεται και το αναλογο ελαστικο για να αποδωσει.το οτι μοιαζει με ενα καρτ ομως εχει και τα μειονεκτηματα του.για δοκιμαστε να βγαλετε ενα καρτ σε δρομο(το εχω κανει).δεν υπαρχει η λεξη προσφυση.Απο την αλλη μπορεις να ξεκινησεις σε μια πιστα και να γυρνας 1.05.Σε 5 προπονησεις θα γινει ενα 1 ξερο και σε 10 θα γινει 59.απο εκει και κατω μπορεις να φας και εναν ολοκληρο χρονο για να κατεβασεις μισο sec.Το setup το δικο μου παντως δεν νομιζω οτι μπορει να δουλεψει με απλα λαστιχα και δεν νομιζω οτι μπορω να γυρισω κατω απο 58 στο kartodromo.Αυτο βεβαια δε σημαινει και οτι ενα μαμα s που κανει 58.5 αν του φορεσουμε semi θα κατεβει στο 56.Δεν ξερω αν σας μπερδεψα παντως ειλικρινα οσο και αν φαινεται περιεργο δεν εχω ιδεα απο ευθγραμμιση και απο πολες τεχνικες λεπτομερειες.απλα οδηγαω και λεω οτι αυτο δε μου κανει και πρεπει να αλλαχτει.μπορω να καταλαβω αν ειμαι εστω και 0.300 αργοτερος η ταχυτερος.μην ζαλιζετε το κεφαλι σας με καστερ καμπερ μοιρες κτλ.και σιγουρα το kartodromo δεν ειναι η πιστα που το s μπορει να ξεδιπλωσει το ταλεντο του.
δεν αναφέρθηκα σε κανένα συγκεκριμένο..
αν έχεις τη μύγα όμως, τί σου φταίμε..??
με το παραπάνω post σου αποδέχεσαι στην ουσία ότι ήσουν αργός, γιατί το αυτοκίνητο σου δεν εχει συμπεριφορά κατάλληλη για το καρτόδρομο!!
Ε δεν ψάξαμε να βρούμε γιατί και πως...!!
Δηλαδή, αν είχες και ιδανικό στίσιμο, θα έπεφτες κάτω από το 58 με radial ελαστικά..???? Ή επειδή είχαν κολλήσει από πίσω σου οι άλλοι, γυρνούσαν επίσης με radial κάτω από 58...???
Εδώ ο Μιχάλης με semi και λεει ότι δε μπορεί να τον ρίξει άλλο!!
Αυτό που είπαμε είναι απλά μη λέμε ο,τι να'ναι..!
Απλά αμφισβητήσαμε το γεγονός του 58!
Τώρα αν το αυτοκίνητό σου ,έχει πρόβλημα με τις μετατροπές που εχεις κάνει και δε βολεύεται στο καρτόδρομο, είναι άλλο θέμα και δεν έχει σχέση με αυτό που διαφωνούμε εδς και 3μέρες!
Έλεος πια!!
αν έχεις τη μύγα όμως, τί σου φταίμε..??
με το παραπάνω post σου αποδέχεσαι στην ουσία ότι ήσουν αργός, γιατί το αυτοκίνητο σου δεν εχει συμπεριφορά κατάλληλη για το καρτόδρομο!!
Ε δεν ψάξαμε να βρούμε γιατί και πως...!!
Δηλαδή, αν είχες και ιδανικό στίσιμο, θα έπεφτες κάτω από το 58 με radial ελαστικά..???? Ή επειδή είχαν κολλήσει από πίσω σου οι άλλοι, γυρνούσαν επίσης με radial κάτω από 58...???
Εδώ ο Μιχάλης με semi και λεει ότι δε μπορεί να τον ρίξει άλλο!!
Αυτό που είπαμε είναι απλά μη λέμε ο,τι να'ναι..!
Απλά αμφισβητήσαμε το γεγονός του 58!
Τώρα αν το αυτοκίνητό σου ,έχει πρόβλημα με τις μετατροπές που εχεις κάνει και δε βολεύεται στο καρτόδρομο, είναι άλλο θέμα και δεν έχει σχέση με αυτό που διαφωνούμε εδς και 3μέρες!
Έλεος πια!!