Βολτίτσα σε πίστα..
Δηλώνω ευτυχισμένος!
Το χαμόγελο δεν έχει φύγει ακόμα από την αφεντομουτσουνάρα μου
.
Κ@ύλααααααααααααααααα
Και μετά πάω στην ταβέρνα να δω ΠΑΟ με το λαό μου και γ@μάει και ο ΠΑΟ και εντάξει πόσο να αντέξει κανείς ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕ
Την άλλη φορά ο λαός μου θέλω να φωνάζει:
Αντωνάκη, είσαι τρέλα, με την πρα- με την πράσινη φανέλαααααααααααα
(ΑΕΚ είμαι αλλά το χάρηκα πολύ).
Περιττό να πω ότι στην ταβέρνα του Κόκκαλη στη Σταμάτα πήγα με τα δερμάτινα γάντια οδήγησης (γιατί μπήκα με πολύ στυλ), σίγουρα ο ταβερνιάρης θα είπε 'Καλώς το ζαβό'
Το χαμόγελο δεν έχει φύγει ακόμα από την αφεντομουτσουνάρα μου
.Κ@ύλααααααααααααααααα
Και μετά πάω στην ταβέρνα να δω ΠΑΟ με το λαό μου και γ@μάει και ο ΠΑΟ και εντάξει πόσο να αντέξει κανείς ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕ
Την άλλη φορά ο λαός μου θέλω να φωνάζει:
Αντωνάκη, είσαι τρέλα, με την πρα- με την πράσινη φανέλαααααααααααα
(ΑΕΚ είμαι αλλά το χάρηκα πολύ).
Περιττό να πω ότι στην ταβέρνα του Κόκκαλη στη Σταμάτα πήγα με τα δερμάτινα γάντια οδήγησης (γιατί μπήκα με πολύ στυλ), σίγουρα ο ταβερνιάρης θα είπε 'Καλώς το ζαβό'
[QUOTE=lalakis2000,Nov 26 2008, 11:26 PM] Περιττό να πω ότι στην ταβέρνα του Κόκκαλη στη Σταμάτα πήγα με τα δερμάτινα γάντια οδήγησης (γιατί μπήκα με πολύ στυλ), σίγουρα ο ταβερνιάρης θα είπε 'Καλώς το ζαβό'
Περασατε σουπερ boya μου, ε??? Χαιρομαι!
Την επομενη Τεταρτη θα ειμαι παλι παρον!
Εγω προσωπικα χεστηκα για τι χρονο θα κανω, γουσταρω να γλυστραω και να μαζευω τον Sακη, να τον χαιρομαι και να μαθαινω τις αντιδρασεις του που μπορει ανα πασα στιγμη να συμβουν στους κωλοδρομους που εχουμε και να ειμαι μαζι με τα παιδια του club να χαβαλεδιαζουμε, να παπαρολογουμε και να περναμε ωραια... Διοτι υπαρχει και 1 επιπεδο ρε παιδι μου...!!!!
Αυτα!
Την επομενη Τεταρτη θα ειμαι παλι παρον!
Εγω προσωπικα χεστηκα για τι χρονο θα κανω, γουσταρω να γλυστραω και να μαζευω τον Sακη, να τον χαιρομαι και να μαθαινω τις αντιδρασεις του που μπορει ανα πασα στιγμη να συμβουν στους κωλοδρομους που εχουμε και να ειμαι μαζι με τα παιδια του club να χαβαλεδιαζουμε, να παπαρολογουμε και να περναμε ωραια... Διοτι υπαρχει και 1 επιπεδο ρε παιδι μου...!!!!
Αυτα!
Originally Posted by lalakis2000,Nov 27 2008, 07:26 AM

Έπαιξε και κοκκαλης
Ένα ένα μας τα ξεφουρνίζετε
Originally Posted by Nordvinden,Nov 27 2008, 10:57 AM
Kata t'alla parea eimaste... Eisaste mallon...
PEACE!
Originally Posted by Nordvinden,Nov 26 2008, 11:21 PM
Τι να πω... Λογικά θα'πρεπε να'χε κάνει λιγότερο από μένα... Κάποιος μέτρησε λάθος. Να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση πάραυτα!
Λοιπόν εγώ τι να πρωτοπώ ή μάλλον τι να πρωτογράψω