Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

Βολτίτσα σε πίστα..

Thread Tools

Old Dec 9, 2008 | 06:12 AM
mkonsavage's Avatar
Registered User

From: sparti

τη κυριακη θα παω μεγαρα για το trackday που διοργανωνει το tds.θα ειναι και ο nordvinden οπως μου ειπε.θα χαρω να γνωρισω και κανενα αλλο παιδι.ευκαιρια ειναι να κανω και στα μεγαρα μια προπονηση αφου μαλλον ο τελευταιος αγωνας για εκει προοριζεται.
Reply
Old Dec 9, 2008 | 06:16 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Τελευταιος αγωνας? Τα Μεγαρα ανοιξαν / θα ανοιξουν? Ή θα κλεισουν για τα καλα και ειναι τελευταιος αγωνας?
Reply
Old Dec 9, 2008 | 06:22 AM
mkonsavage's Avatar
Registered User

From: sparti

για το gtcc λεω μαριε.τα μεγαρα θα λειτουργησουν την κυριακη κανονικα με επισημο track day kai σενσορες χρονομετρησης οπως στις σερρες.ευκαιρια ειναι αφου δεν την εχω κανει ποτε την πιστα ολοκληρη.
Reply
Old Dec 9, 2008 | 07:28 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by mkonsavage,Dec 9 2008, 07:12 AM
τη κυριακη θα παω μεγαρα για το trackday που διοργανωνει το tds.θα ειναι και ο nordvinden οπως μου ειπε.θα χαρω να γνωρισω και κανενα αλλο παιδι.ευκαιρια ειναι να κανω και στα μεγαρα μια προπονηση αφου μαλλον ο τελευταιος αγωνας για εκει προοριζεται.
Θα είμαι και εγώ Μέγαρα με ένα 106 λευκό αγωνιστικό. Αν και νέος στο forum θα χαρώ να σε γνωρίσω. Ας ελπίσουμε ο καιρός να μας κάνει τη χάρη.

Υ.Γ. Τα Μέγαρα δεν έχουν ξανανοίξει επισήμως. Απλά σαν TDS εξασφαλίσαμε να κάνουμε πρώτοι trackday μετά από κάποιες εργασίες που γίνονται από τον καινούργιο ιδιοκτήτη. Άντε να δούμε τι θα δούμε γιατί ξεμείναμε από πίστες και μας έχει πιάσει .......σύνδρομο στέρησης
Reply
Old Dec 9, 2008 | 07:33 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Τα μέγαρα ανοίγουν πλέον ξανά..

Αλλά..
Θα είναι ανοιχτή μόνο για events, είτε είναι λέσχες, είτε εταιρείες..
Την Κυριακή το trackday special, διοργανώνει trackday, αλλά προσωπικά, βρίσκω την τιμή ιδιαίτερα υψηλή.. 60 ευρώ..
Είναι 3 φορές Πρωινά καρτοδρομου....
Απο το ολότελα, όμως...

Για λεπτομέριες..

http://www.trackday-special.gr/forum...opic.php?t=863

Καλά να περάσουν πάντως όσοι μπουν..ενδέχεται να πάμε με φίλους για παρέα..Επομένως, ίσως σας δούμε εκεί..
Reply
Old Dec 9, 2008 | 08:21 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

60?
Ωπα ρε παιδιά,στις Σέρρες δεν δίνουμε τόσα!!
Reply
Old Dec 9, 2008 | 08:36 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Αφιδνες αγαπη μου, με τα 20 Euro σου μας δινεις χαμογελο! Αχ αγαπη μου!

Υποψην οτι κατι παιζει και για Βαρης-Κορωπιου και θα κανω αναγνωριση συντομα.
Reply
Old Dec 9, 2008 | 08:47 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Originally Posted by Stradale,Dec 9 2008, 09:21 AM
60?
Ωπα ρε παιδιά,στις Σέρρες δεν δίνουμε τόσα!!
Δεν είναι το ίδιο το κόστος ενοικίασης για Μέγαρα και το ίδιο για Σέρρες..... Πριν κλείσουν τα Μέγαρα, ολόκληρη η ημέρα ήταν στα 50 Ε. Προς το τέλος, είχαν και μια τιμολογειακή πολιτική της της τάξης των 30 Ε μέχρι το μεσημέρι και 20 Ε από το μεσημέρι για απόγευμα (ή το ανάποδο, δεν θυμάμαι και αυτό γινόταν μόνο τις καθημερινές). Τώρα με τον καινούργιο ιδιοκτήτη οι τιμές δεν είναι ακόμα γνωστές. Άλλωστε η πίστα, δεν θα είναι ανοικτή στο κοινό, όπως παλιότερα. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ, ειδικά στα τελευταία πόστς.
Reply
Old Dec 9, 2008 | 10:12 AM
Dorikin's Avatar
Registered User

From: Vrachati-Korinthos

Αν θελετε να κλεισουμε την πιστα σαν κλαμπ μπορουμε παντως.Γνωριζουμε τον ιδιοκτητη και μπορω να το κανονισω.
Reply
Old Dec 9, 2008 | 12:24 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Θα παει κανεις αλλος το απογευμα Καρτοδρομο? Εγω λεω να περασω για βολτα και καφεδακι κατα τις 19.00', αλλα μαλλον δεν θα μπω, αφου θα εχω βαλει καινουργια λαστιχα...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:49 AM.