Βολτίτσα σε πίστα..
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παιδια εχει καλο καιρο σημερα και φαινεται οτι θα κρατησει ετσι και το βραδυ.
Λεω να ανεβω αποψε καρτοδρομιο Αφιδνες περιπου 7 το βραδυ. Θα ερθει κανεις αλλος για παρεα?
Λεω να ανεβω αποψε καρτοδρομιο Αφιδνες περιπου 7 το βραδυ. Θα ερθει κανεις αλλος για παρεα?
Λοιπόν, πρέπει να τα λέμε όλα....
Χτες πάλι λιώσαμε λάστιχα σε γνωστή και μη εξαιρεταία αλάνα (Μάκη σε ευχαριστώ
, το αμάξι στρίβει alright !
).
Προχτές και αντιπροχτές ανεβοκατέβαινα Διόνυσο και Πεντέλη.
Χτες το βράδυ προβληματιζόμουνα με τις τιμές της ευθυγράμμισης για να δω τι πρέπει να αλλάξω προκειμένου να έχω καλύτερο steering feel.
Νομίζω ότι αν και σήμερα φτύσω ότι υποχρεώσεις έχω και έρθω στην πίστα, πάει το κλείσαμε το μαγαζί. Θα με ρωτάνε σε λίγο τι ώρα έχω και θα λέω 1:00:00 με λάστιχα δρόμου
.
Μάριε μάλλον και εγώ θα κάνω pass. Άσε που λόγω καινούριων ελαστικών θα είναι σα να βλέπω λεσβιακό Αλεξανδράτου - Φαρμάκη στο 1 μέτρο και να μαι δεμένος χειροπόδαρα
.
Χτες πάλι λιώσαμε λάστιχα σε γνωστή και μη εξαιρεταία αλάνα (Μάκη σε ευχαριστώ
, το αμάξι στρίβει alright !
).Προχτές και αντιπροχτές ανεβοκατέβαινα Διόνυσο και Πεντέλη.
Χτες το βράδυ προβληματιζόμουνα με τις τιμές της ευθυγράμμισης για να δω τι πρέπει να αλλάξω προκειμένου να έχω καλύτερο steering feel.
Νομίζω ότι αν και σήμερα φτύσω ότι υποχρεώσεις έχω και έρθω στην πίστα, πάει το κλείσαμε το μαγαζί. Θα με ρωτάνε σε λίγο τι ώρα έχω και θα λέω 1:00:00 με λάστιχα δρόμου
.Μάριε μάλλον και εγώ θα κάνω pass. Άσε που λόγω καινούριων ελαστικών θα είναι σα να βλέπω λεσβιακό Αλεξανδράτου - Φαρμάκη στο 1 μέτρο και να μαι δεμένος χειροπόδαρα
.