ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ
Μάριε μια φίλη μου θέλει να διαφημίσει κάτι φριτέζες που πουλάει...να δώσει μία για το φλουρί?
Μπορείς να θυμηθείς το παράδειγμα του Γιαννακού πέρυσι που δεν το έκανε καν για λόγους διαφήμισης. Καλό θα ήταν να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του που έχουν και σχέση με το χώρο......
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Υποψην οτι ο υπογειος χωρος του parking ειναι τεραστιος και αν μπορουμε ας βαλουμε τα αυτοκινητα μας ολα μαζι και φυσικα χωρις να ξεσηκωσουμε το κοσμο με φασαρια και σπινιαρισματα. Υπαρχει security και κλειστο κυκλωμα παρακολουθησης για την ασφαλεια των αυτοκινητων μας και καλο ειναι να μη δημιουργηθει οποιαδηποτε φασαρια.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Παιδιά το κοπή τη πίτα ποιος θα το κάνει;
Γιατί είναι και αυτό μία διαδικασία που θέλει μία τέχνη, ένα τακτ, μια εμπειρία.
Για να ακούω προτάσεις, αλλά θέλω όποιος προτείνει κάποιον (ή τον εαυτό του) να γράφει και πόσες πίτες έχει κόψει στο παρελθόν.
Υ.Γ. ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΕΣ, ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΜΑΡΑΘΟΠΙΤΕΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΕΣ, ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΙΤΕΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ.
Παρακαλώ να ακολουθήσετε τους κανόνες του fair play. After all, ο Μάκης ξέρει πόσες πίτες έχετε κόψει.
Γιατί είναι και αυτό μία διαδικασία που θέλει μία τέχνη, ένα τακτ, μια εμπειρία.
Για να ακούω προτάσεις, αλλά θέλω όποιος προτείνει κάποιον (ή τον εαυτό του) να γράφει και πόσες πίτες έχει κόψει στο παρελθόν.
Υ.Γ. ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΕΣ, ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΜΑΡΑΘΟΠΙΤΕΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΕΣ, ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΙΤΕΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ.
Παρακαλώ να ακολουθήσετε τους κανόνες του fair play. After all, ο Μάκης ξέρει πόσες πίτες έχετε κόψει.