ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ
Originally Posted by lalakis2000,Feb 16 2009, 05:07 PM
Παιδιά το κοπή τη πίτα ποιος θα το κάνει;
Γιατί είναι και αυτό μία διαδικασία που θέλει μία τέχνη, ένα τακτ, μια εμπειρία.
Για να ακούω προτάσεις, αλλά θέλω όποιος προτείνει κάποιον (ή τον εαυτό του) να γράφει και πόσες πίτες έχει κόψει στο παρελθόν.
Υ.Γ. ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΕΣ, ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΜΑΡΑΘΟΠΙΤΕΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΕΣ, ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΙΤΕΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ.
Παρακαλώ να ακολουθήσετε τους κανόνες του fair play. After all, ο Μάκης ξέρει πόσες πίτες έχετε κόψει.
Γιατί είναι και αυτό μία διαδικασία που θέλει μία τέχνη, ένα τακτ, μια εμπειρία.
Για να ακούω προτάσεις, αλλά θέλω όποιος προτείνει κάποιον (ή τον εαυτό του) να γράφει και πόσες πίτες έχει κόψει στο παρελθόν.
Υ.Γ. ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΕΣ, ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΜΑΡΑΘΟΠΙΤΕΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΕΣ, ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΙΤΕΣ ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ.
Παρακαλώ να ακολουθήσετε τους κανόνες του fair play. After all, ο Μάκης ξέρει πόσες πίτες έχετε κόψει.

Εγω - ΤΕΛΟΣ!
Δε βλέπω πολύ ενδιαφέρον. Οι CO's σφυρίζουν αμέριμνα.
Εντάξει, κατάλαβα, πάλι( ; ) εγώ θα κόψω την πίτα.
Βρωμοδουλειά, αλλά από το να το κάνει κανας άσχετος...άσε γιατί πρέπει τα κομμάτια να είναι ακριβώς κομμένα, σκέφτομαι να πάρω laser για να κάνω δουλειά με ακρίβεια μικρόμετρου.
Χάσαμε το σπόνσορα, δε θέλω να χουμε γκρίνια και για την πίτα.
ΛΑΛΑΚΙΣ. Εγγυήση ενότητας για το φόρουμ (ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ).
Εντάξει, κατάλαβα, πάλι( ; ) εγώ θα κόψω την πίτα.
Βρωμοδουλειά, αλλά από το να το κάνει κανας άσχετος...άσε γιατί πρέπει τα κομμάτια να είναι ακριβώς κομμένα, σκέφτομαι να πάρω laser για να κάνω δουλειά με ακρίβεια μικρόμετρου.
Χάσαμε το σπόνσορα, δε θέλω να χουμε γκρίνια και για την πίτα.
ΛΑΛΑΚΙΣ. Εγγυήση ενότητας για το φόρουμ (ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ).
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by vimitris,Feb 16 2009, 05:33 PM
fantazomai gia na mh xathoume..tha mpoun kordelitses,tampelakia k mpalonakia ''party-pita is here'' k tetoia..