Μια εκδρομουλα... προς Λιμνη Τσιβλου & Ζαρουχλα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ηταν πραγματικα πολυ ομορφα, πιστευω οτι ηταν απο τις καλυτερες εκδρομες (αν οχι η καλυτερη) της τελευταιας στιγμης. Στο μεταξυ ανοιξα τοπικ και στο S2000 Gallery για να τα δουν και οι... international φιλοι μας. 

Originally Posted by Nabu,Mar 17 2009, 12:25 AM
Ο T_Kal είναι αυτός? Γιατί δεν είναι αρκετά τεράστιος και δεν μπορώ να καταλάβω 

ειδες 56 photos κ δε με αναγνωρισες .... η αληθεια ειναι οτι απο την πολλη αεροβια ασκηση εχω πεσει αλλα δε φανταζομουν τοσο ωστε να μη με αναγνωριζεις
Special thanks για τις άψογες φώτο που έβγαλε το αμαξάκι μου και μένα.
Τις φώτο του Μάριου στα χιόνα τις τράβηξα εγώ οδηγώντας οπότε μπράβο μου και μένα
Amaretos εσένα θα σε περιλάβω κατ' ιδίαν, πες ό,τι θες όσο σε παίρνει, εγώ έχω μάρτυρες, άρα να μην παραπονιέσαι όταν θα βάλω τα κορίτσια να σε παιδεύουν
Τις φώτο του Μάριου στα χιόνα τις τράβηξα εγώ οδηγώντας οπότε μπράβο μου και μένα
Amaretos εσένα θα σε περιλάβω κατ' ιδίαν, πες ό,τι θες όσο σε παίρνει, εγώ έχω μάρτυρες, άρα να μην παραπονιέσαι όταν θα βάλω τα κορίτσια να σε παιδεύουν
Originally Posted by tkal_s2k,Mar 17 2009, 01:49 AM
η αληθεια ειναι οτι απο την πολλη αεροβια ασκηση εχω πεσει αλλα δε φανταζομουν τοσο ωστε να μη με αναγνωριζεις

Ειδικά στην φωτογραφία που είσαι με ανοιχτές αγκάλες, φαίνεσαι ΄λιλιπούτιος δίπλα στο κτήνος τον Αντώνη!!
Ξεκίνα κανένα υδατανάθρακα γιατί σε βλέπω να εξαφανίζεσαι!