ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ
Alex (
) θα πρέπει να μάθεις να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί ο αξιότιμος CO-News&site Moderator μας, έχει ανακοινώσει ότι πολύ σύντομα τα πόστς με greeklish θα διαγράφονται without further notice... Κανονίσου!!
) θα πρέπει να μάθεις να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί ο αξιότιμος CO-News&site Moderator μας, έχει ανακοινώσει ότι πολύ σύντομα τα πόστς με greeklish θα διαγράφονται without further notice... Κανονίσου!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
αξιοτιμε news and sight moderator pride owner of an s2000 speed machine duke of glyfada state prime minister of the awesome honda s2000 and πασης ελλαδος club (αν ξεχασα κατι συμπληρωσε-στε ελευθερα!) , παρεπιπτοντως δικιο εχεις που σπας το φαφαλι σου
στο θεμα με τη τρισευγενη που μ' αφησε...
κι εγω ακομα αδυνατω να το πιστεψω που βρεθηκε καποια κι εκανε τετοια τρελη υπερβαση απεναντι σε 1 ημιθεο!!!!
αλλα που θα παει.. θα τη φερω στα ισια της. ειναι θεμα υποληψης πλεον
υ.γ.1. μετα την προτροπη-προσταγη-φοβερα της blondie με τις ευλογιες του αφεντικου του club
συμμορφωθηκα παρ' αυτα.
υ.γ.2. δε πιστευω να προσβληθεις boss
for the dressing, after all u know how i look up 2 u υστερα απο τοσο ζαλισμα που σου εχω ριξει τηλεφωνικως!
ειμαι μεσα για 17-18 και για το απομενο. το πολυ πολυ αν με κρεμασουν ολες να κοιμηθω στο S
στο θεμα με τη τρισευγενη που μ' αφησε...κι εγω ακομα αδυνατω να το πιστεψω που βρεθηκε καποια κι εκανε τετοια τρελη υπερβαση απεναντι σε 1 ημιθεο!!!!
αλλα που θα παει.. θα τη φερω στα ισια της. ειναι θεμα υποληψης πλεον

υ.γ.1. μετα την προτροπη-προσταγη-φοβερα της blondie με τις ευλογιες του αφεντικου του club
συμμορφωθηκα παρ' αυτα.υ.γ.2. δε πιστευω να προσβληθεις boss
for the dressing, after all u know how i look up 2 u υστερα απο τοσο ζαλισμα που σου εχω ριξει τηλεφωνικως!ειμαι μεσα για 17-18 και για το απομενο. το πολυ πολυ αν με κρεμασουν ολες να κοιμηθω στο S
Καλά...νομίζω πως είστε ακόμα λίγο ανώριμοι για 2ήμερη. Οταν ωριμάσετε τα ξαναλέμε!!

Προς το παρόν ας πάμε τη 1ήμερη στον Πόρο και βλέπουμε.
Με την άδεια των αξιότιμων κ.κ.COs (καλά, ο ένας είναι γιος μου έτσι κι αλλιώς...των άλλων 2 εννοώ
) θ ανοίξω ένα τοπάκι για συμμετοχές.

Προς το παρόν ας πάμε τη 1ήμερη στον Πόρο και βλέπουμε.
Με την άδεια των αξιότιμων κ.κ.COs (καλά, ο ένας είναι γιος μου έτσι κι αλλιώς...των άλλων 2 εννοώ
) θ ανοίξω ένα τοπάκι για συμμετοχές.