Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

Thread Tools

Old Sep 21, 2009 | 05:34 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Χρησιμες πληροφοριες ολες αυτες. Germak εχε υποψην οτι απο 1η Οκτωβρη τα post που θα γινονται με Greeklish θα διαγραφονται χωρις δυνατοτητα ανακτησης απο τον server.

https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=709367
Reply
Old Sep 21, 2009 | 05:43 AM
Germak's Avatar
Registered User

From: athens-kentro

νόου προμπλέμο...ευχαριστώ ener
Reply
Old Sep 22, 2009 | 02:20 AM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

λοιοιοιοιποοοοοοον.......... θα 'ρθω κι εγω αλλα πρεπει ν' αποφασισετε εγκαιρως προορισμο γιατι στον μεν πορο θα παρω την παρανομη μαζι (κι επειδη ειναι μονοημερη με παιρνει να της τα βαλω οοολααα), στο δε καρπενησι θα πρεπει να παρω μια φιλη-wannabe παρανομη (απ' την πλευρα μου τουλαχιστο ) γιατι καθ' ο,τι 2ημερη, την χρειαζομαι για να συνεισφερει και τον οβολον της στο φιλοπτωχον ταμειον μετα της συντροφιας της βεβαιως βεβαιως
μονο σχετικα νωρις αποφασιστε ωστε να εχουν περιθωριο τα κοριτσια μη με φτυσουνε στα μουτρα γιατι με τις κουκλες που πατε να τουμπαρετε τον λεφτερη ('η μηπως ειναι λαιφταιρυς αυτος? εχω μπερδευτει) εγω δεν τις μπορω.-
Reply
Old Sep 22, 2009 | 02:34 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Ρε george.alex εισαι θεός!
Πού ήσουν τόσο καιρό...??
Reply
Old Sep 22, 2009 | 02:37 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by george.alex,Sep 22 2009, 02:20 AM
λοιοιοιοιποοοοοοον.......... θα 'ρθω κι εγω αλλα πρεπει ν' αποφασισετε εγκαιρως προορισμο γιατι στον μεν πορο θα παρω την παρανομη μαζι (κι επειδη ειναι μονοημερη με παιρνει να της τα βαλω οοολααα), στο δε καρπενησι θα πρεπει να παρω μια φιλη-wannabe παρανομη (απ' την πλευρα μου τουλαχιστο ) γιατι καθ' ο,τι 2ημερη, την χρειαζομαι για να συνεισφερει και τον οβολον της στο φιλοπτωχον ταμειον μετα της συντροφιας της βεβαιως βεβαιως
μονο σχετικα νωρις αποφασιστε ωστε να εχουν περιθωριο τα κοριτσια μη με φτυσουνε στα μουτρα γιατι με τις κουκλες που πατε να τουμπαρετε τον λεφτερη ('η μηπως ειναι λαιφταιρυς αυτος? εχω μπερδευτει) εγω δεν τις μπορω.-
Reply
Old Sep 22, 2009 | 02:49 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Originally Posted by george.alex,Sep 22 2009, 01:20 PM
γιατι με τις κουκλες που πατε να τουμπαρετε τον λεφτερη ('η μηπως ειναι λαιφταιρυς αυτος? εχω μπερδευτει) εγω δεν τις μπορω.-
φιλαρακο ειπες τπτ για την καινουρια μου κοπελα..?
Reply
Old Sep 23, 2009 | 09:59 AM
george.alex's Avatar
Registered User

πρωταπολα ελευθεριε τ' ονομα μου δεν ειναι φιλαρακος αλλα φιλαρας!!!
επειτα δεν το εννοουσα ετσι οπως το πηρες. μη στραβωνεις. give me a chance 2 explain myself !πωωωω πω! μα πως το δουλευω τ'αγγλικο ο μαδαφακα?????? με την επομενη θελω σιχαριτιρια)
λοιπον terry εννοουσα οτι εγω δε τις μπορω τις κουκλαροκουκλαρες που θα σου φερουν για να σε τουμπαρουν γιατι μονο οι σκυλογαβγουδες μου φτιαχνουν τη διαθεση .
παντως ακομα βλεπω δεν βγηκε ακρη για τον προορισμο και προβλεπω οτι θα χρειαστω κι εγω μια κουκλαροκουκλαρα σαν του λεφτι.. μονο η δικια μου περικαλω να μοιαζει με τη jannina wisler ξερετε εκεινη την αχρηστη skat*ts!mpo^ko με th σταφιδιασμενη μουρη και την σαπια κ*λ@θρ@ρ@ που ειναι σα μ*^ν! καλλιγραφιας εν ολιγοις και παιζει στο clipακι του guru josh project infinity 2008!!! δε ξερω αμα το καταλαβατε αλλα αυτο το κοριτσακι το αγαπαω πολυ! οποτε αν μου βρειτε μια τετοια κουκλα θα σας χαρισω το S. νετα σκετα. και με ξεφορτωνοσαστε συν τοις αλλοις κι απ' το club and they all live hapilly ever after (μη ξεχασετε τα σιχαριτιρια για τ αγγλικα ρεη! )
Reply
Old Sep 23, 2009 | 10:15 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by george.alex,Sep 23 2009, 07:59 PM
οποτε αν μου βρειτε μια τετοια κουκλα θα σας χαρισω το S. νετα σκετα
ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΗ ΒΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

Αν και με χαλάει λίγο το silverstone αλλά τι να κάνω...

Reply
Old Sep 23, 2009 | 10:33 AM
george.alex's Avatar
Registered User

κουκλα μου αναθεωρησε!
ειναι silverstone με ολοκοκκινο σαλονι
ξερεις πως θα γραφει με το ξανθο σου??
εξ αλλου μπορει να προλαβω και να το κανω ασπρο.
ξανασκεψου το
Reply
Old Sep 23, 2009 | 10:59 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Αντε καλά...τι να σε κάνω...
Κομμάτια να γίνει...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:18 AM.