ATHENS TUNING SHOW 2008
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ωραια, τα εργαλεια ειναι τουμπανα και τα δυο. Silverstone Duo. 
Religion και Manos, θελω φωτογραφιες σας το συντομοτερο (τα ομορφα προσωπα σας, οχι τα S2000 σας) και υποψην οτι τα αυτοκινητα σας θα πρεπει να μπουν στην εκθεση απο τη Τριτη το βραδυ και θα τα παρετε πισω τη Κυριακη βραδυ. Θα υπαρχει security συνεχεια σε ολη την εκθεση.
PS: Και εγω καλοκαιρι το Mugen το ειχα πανω αρκετες φορες.

Religion και Manos, θελω φωτογραφιες σας το συντομοτερο (τα ομορφα προσωπα σας, οχι τα S2000 σας) και υποψην οτι τα αυτοκινητα σας θα πρεπει να μπουν στην εκθεση απο τη Τριτη το βραδυ και θα τα παρετε πισω τη Κυριακη βραδυ. Θα υπαρχει security συνεχεια σε ολη την εκθεση.

PS: Και εγω καλοκαιρι το Mugen το ειχα πανω αρκετες φορες.
ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!
Eλπιζω να ειναι συνεχεια ατομα απο το club εκει. Τα αυτοκινητα θα ειναι στο περιπτερο του club ετσι? Eλπιζω να υπαρχει φυλαξη ολο το 24ωρο και κατα την διαρκεια του event απο τα μελη μας....
Aν ναι τοτε δεν εχω προβλημα.
Eλπιζω να ειναι συνεχεια ατομα απο το club εκει. Τα αυτοκινητα θα ειναι στο περιπτερο του club ετσι? Eλπιζω να υπαρχει φυλαξη ολο το 24ωρο και κατα την διαρκεια του event απο τα μελη μας....
Aν ναι τοτε δεν εχω προβλημα.
Registered User
Θα ειναι μαζι και τα δυο και θα υπαρχει ανθρωπος δυνατος και σεξουαλικος απο τις 16:00 καθημερινες. Ξερετε για ποιον μιλαω, για τον Μανο. 
Εγω θα ειμαι εκει απο τις 18:30 καθημερινα και ΣΚ θα ειμαι σχεδον ολη μερα και θα αλλαζουμε βαρδιες μεταξυ μας, με Χρηστο (S2000_FUN).
Stradale εσυ θα μπορεις απο τις 16:00 για να κανεις παρεα στον Mano? Πρεπει να ειμαστε δυο δυο στη μπανιερα δυο δυο.
Επισης δειτε ξανα το link οπου γινεται αναφορα στις ωρες που θα γινει το event.

Εγω θα ειμαι εκει απο τις 18:30 καθημερινα και ΣΚ θα ειμαι σχεδον ολη μερα και θα αλλαζουμε βαρδιες μεταξυ μας, με Χρηστο (S2000_FUN).
Stradale εσυ θα μπορεις απο τις 16:00 για να κανεις παρεα στον Mano? Πρεπει να ειμαστε δυο δυο στη μπανιερα δυο δυο.

Επισης δειτε ξανα το link οπου γινεται αναφορα στις ωρες που θα γινει το event.
Registered User
Originally Posted by RELIGION,Aug 27 2008, 11:07 AM
Cool τοτε..........Εγω μπορω να ερθω και να κατσω Σ-K?

Γι'αυτο θελω φωτογραφιες σας.
Εγώ λέω να βάλουμε το δικό μου που έχει τις περισσότερες ιδιετερότητες.
Έχει σπασμένο προφυλακτήρα, γδαρμένες ζάντες, κομένο ελαστικό
και το καλύτερο...ανοιχτούς αερόσακους.
Αυτά ενθουσιάζουν το κοινό μας τώρα.
Τα χαρντΤοπ έχουν φήγει από τη μόδα πια.
Το πρότζεκτ που πρέπει να πλασάρουμε πρέπει να είναι κάτι ωστε να φοβήσουμε το κοινό μας
να μη πάρει S γιατί πιστεύω αρκετοι επικίνδυνοι έχουμε μαζευτεί εκεί έξω.
Έχει σπασμένο προφυλακτήρα, γδαρμένες ζάντες, κομένο ελαστικό
και το καλύτερο...ανοιχτούς αερόσακους.
Αυτά ενθουσιάζουν το κοινό μας τώρα.
Τα χαρντΤοπ έχουν φήγει από τη μόδα πια.
Το πρότζεκτ που πρέπει να πλασάρουμε πρέπει να είναι κάτι ωστε να φοβήσουμε το κοινό μας
να μη πάρει S γιατί πιστεύω αρκετοι επικίνδυνοι έχουμε μαζευτεί εκεί έξω.