ATHENS TUNING SHOW 2008
Εκτός απο αυτά που είμαι ο Μάριος να σας πω οτι την τελευταία φορά και φαντάζομαι σε όλα τα show γίνεται αυτό, στον εξωτερικό χώρο δίπλα στα περίπτερα των club γίνονται και οι μετρήσεις για τα db του κάθε ηχοσυστήματος που κουβαλάει το κάθε car!!Η φασαρία δεν πάλεύεται με τίποτα, χώρια τα 39ρια που βαράει ο καιρός δεν νομίζω οτι αξίζει για τα παιδια που θα κάτσουν εκει.
Παιδια ολα οσα λετε ειναι σωστα.
Ας μαθουν πρωτα να σεβονται ολους εμας και την περιουσια μας και μετα ξαναμιλαμε. Οσοι ειχαν δει περυσι το S του DS εκει μπορουν να καταλαβουν τι σημαινει "εξω στις τεντες".
Λυπαμαι αλλα το φανταζομουνα αλλιως και δεν θα παρω. Τιμη τους που τους παμε τα αυτοκινητα μας εκει για να γεμιζουν οι τσεπες τους λεφτα. Αν δεν το καταλαβαινουν δεν πειραζει. Να κατσει αυτος ο υπευθυνος εξω να μου φυλαει το αμαξι που θα με υποχρεωσει να ειμαι το ΣΚ εκει.
Ε ρε κατι Ελληναρες!!!!!!
Ας μαθουν πρωτα να σεβονται ολους εμας και την περιουσια μας και μετα ξαναμιλαμε. Οσοι ειχαν δει περυσι το S του DS εκει μπορουν να καταλαβουν τι σημαινει "εξω στις τεντες".
Λυπαμαι αλλα το φανταζομουνα αλλιως και δεν θα παρω. Τιμη τους που τους παμε τα αυτοκινητα μας εκει για να γεμιζουν οι τσεπες τους λεφτα. Αν δεν το καταλαβαινουν δεν πειραζει. Να κατσει αυτος ο υπευθυνος εξω να μου φυλαει το αμαξι που θα με υποχρεωσει να ειμαι το ΣΚ εκει.
Ε ρε κατι Ελληναρες!!!!!!
Μαριε αν τυχον εχεις κ αλλη επικοινονια μαζι με τον τυπο πες του τα αυτα να μαθαινει, δεν εχουμε Pundo Gt για να τα αφησουμε εξω... σιγα μη κατασκηνοσουμε κιολας.Κ συν της αλλης το κανουμε αυτο με κανενα ανταλαγμα, μη ξεχνιομαστε.
Παιδιά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Όντως είναι κούραση, αλλά έχει την πλάκα του. 2 χρόνια με το Rx8Club δεν ήταν άσχημα. Και πιστέψτε με τα μωρά είναι πολλά και περιφέρονται και έξω.
http://www.glowfoto.com/viewimage.php?img=...d=5564&srv=img4

http://www.glowfoto.com/viewimage.php?img=...d=5564&srv=img4

Θα είμαστε και 'μεις εκεί με περίπτερο (μέσα) και ίσως και έξω (δίνουν και εξωτερικό περίπτερο στους εκθέτες). Θα έχουμε το S2000 2.2 T και ένα TypeR turbo. Έξω το δικό μου και θα δούμε και τι άλλο. Μπορούμε να ζητήσουμε κοντινά περίπτερα έξω για να είμαστε κοντά, να προσέχουμε ο ένας τα αυτοκίνητα του άλλου.