Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΚΔΡΟΜΕΣ του CLUB

Thread Tools

Old Mar 26, 2007 | 01:40 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Και εγω συμφωνω οχι αλλο Ναυπλιο!
Reply
Old Mar 26, 2007 | 02:23 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by D_S2000' date='Mar 24 2007, 08:54 AM
Κι εγώ συμφωνώ να πάμε αυτή την φορά σ' ένα μέρος που να μπορούν να έρθουν και τα παιδιά από την Βόρεια Ελλάδα. Ο Μπράλλος δεν νομίζω ότι είναι ένας προορισμός που θα βόλευε μια τέτοια πανελλαδική συνάντηση καθ' ότι είναι πολύ μακριά από την θεσσαλονίκη κι από τις άλλες πόλεις της Μακεδονίας. Θεωρώ ότι θα πρέπει να μοιραστεί πιο δίκαια η διαδρομή και κατά την γνώμη μου ένας προορισμός που θα εκπλήρωνε μια τέτοια απαίτηση θα ήταν ο Βόλος. Από την Αθήνα είναι περίπου 3 ώρες και κάτι λιγότερο απο Θεσσαλονίκη αν εκτιμώ σωστά. Έχει φοβερά ουζερί να φάμε το μεσημέρι κι ωραία cafe τα οποία συνδυάζονται με θέα στην θάλασσα και ανοιξιάτικο αεράκι. Απαιτεί φυσικά ύπνο νωρίς το προηγούμενο βράδυ γιατί θα πρέπει να ξεκινήσουμε λίγο πιο νωρίς απ΄ότι στις συνήθεις εκδρομές μας. Δεν ξέρω πως το βλέπετε σαν ιδέα....Ας πουν την γνώμη τους και τα παιδιά από την Βόρεια Ελλάδα...
Ημερομηνία της εκδρομής ορίζεται η 15η Απριλίου ημέρα Κυριακή.
Δημήτρη, δεν πας αυθημερόν Βόλο. Μην τρελαθουμε τελείως ρε παιδιά. Να λέμε πράγματα που γίνονται....
Άλλο αν το κανονίσουμε για ΣΚ που και πάλι θα έχει μικρή συμμετοχή λόγω απόστασης και εξόδων. Αφού τα ξέρεις.....
Πάμε κάπου πιο κοντά να γουστάρουμε και να μη φάμε όλη μας τη μέρα στο δρόμο. Και προτείνω για τα παιδιά στη Θεσ/κη να κανονίσουμε καποια στιγμή έκδρομη απευθείας εκεί και να μείνουμε κιόλας από Παρασκευή. Αν δεν είμαστε όλοι παρέα τότε τι νόημα έχει. Απλά να έρθουν στο Βόλο και να τα πουμε και να φύγουμε?
Αυτή είναι η γνώμη μου. Όλα δε γίνονται.
Reply
Old Mar 26, 2007 | 06:45 AM
stratos's Avatar
20 Year Member

ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΜΕ. ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.
Reply
Old Apr 30, 2007 | 11:18 PM
patriot_S2K's Avatar
Registered User

From: Glyfada

Το πόρτο χέλι πώς σας φαίνεται σαν ιδέα? μετα την κόρινθο έχει αρκετα στριφτερή διαδρομή στο επαρχιακό δίκτυο Απλά εινα λίγο η απόσταση...δεν ειναι για μονοήμερη
Reply
Old May 1, 2007 | 01:57 AM
michail's Avatar
Registered User
20 Year Member

From: THESSALONIKI!

Ante paidia kante thn arxh gia na akolou8hsei k h ka8odos twn Northern s2k!
A!!!k 8eou 8elontos k kairou epitrepontos 8a pame k sthn pista tou Aiginiou na goustaroume all together....
Reply
Old May 1, 2007 | 11:42 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by patriot_S2K,Apr 30 2007, 11:18 PM
Το πόρτο χέλι πώς σας φαίνεται σαν ιδέα? μετα την κόρινθο έχει αρκετα στριφτερή διαδρομή στο επαρχιακό δίκτυο Απλά εινα λίγο η απόσταση...δεν ειναι για μονοήμερη
Εγω παω Π.Χελι σχεδον καθε Σ-Κ. Ο δρομος απο Επιδαυρο και μετα ειναι τραγικος! Απο το Κολιακι και επειτα, η ασφαλτος δεν ειναι για S. Και σου πεταγονται βλαχοι απο εκει που δεν το περιμενεις... Την Παρασκευη θα ξαναπαω.
Reply
Old May 2, 2007 | 01:56 AM
patriot_S2K's Avatar
Registered User

Και εμείς πάμε με το mercediko, γιατι με το S δε παιζει για βαλίτσα...
Reply
Old May 2, 2007 | 04:34 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by patriot_S2K,May 2 2007, 01:56 AM
Και εμείς πάμε με το mercediko, γιατι με το S δε παιζει για βαλίτσα...
Παιζει και παραπαιζει...!!!! Αν θες...

Με SLK...?????Eξω απ'το club γρηηηγοοορρρααα!!!!!! Ντροπηηη!!!! Εχεις το ESP ON κιολας...????
Reply
Old May 2, 2007 | 05:28 AM
patriot_S2K's Avatar
Registered User

οχι SLK ρε συ... (κανω συλλογή από roadster λες?) μια c230
Reply
Old May 2, 2007 | 10:08 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by patriot_S2K,May 2 2007, 05:28 AM
οχι SLK ρε συ... (κανω συλλογή από roadster λες?) μια c230
Οκ τοτε...

Αλλα by the way, η CLK δεν ειναι roadster! Κακως την εχουν σ'αυτη τη κατηγορια, νομιζω....
π.χ. Η Bοxter ειναι, η Ζ4 ειναι, το Μιαtα ειναι, αντε ισως και η παλια CLK. Αλλα η καινουργια...???? Ημαρτον!

Αν πηγαινεις συχνα Π.Χελι πες το μου να συναντηθουμε. Ετσι και αλλιως δεν υπαρχει πιθανοτητα να δεις S εκει εκτος απο το δικο μου... Θα με γνωρισεις. Ελα με τον Sακη σου! Το Σαββατο θα ειμαι εκει.

Οι local's δεν ξερουν απο τετοια! Aυτοι ''λουσα'' θελουν και .... SLK!!!!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:11 AM.