ΕΚΔΡΟΜΕΣ του CLUB
Originally Posted by D_S2000' date='Mar 24 2007, 08:54 AM
Κι εγώ συμφωνώ να πάμε αυτή την φορά σ' ένα μέρος που να μπορούν να έρθουν και τα παιδιά από την Βόρεια Ελλάδα. Ο Μπράλλος δεν νομίζω ότι είναι ένας προορισμός που θα βόλευε μια τέτοια πανελλαδική συνάντηση καθ' ότι είναι πολύ μακριά από την θεσσαλονίκη κι από τις άλλες πόλεις της Μακεδονίας. Θεωρώ ότι θα πρέπει να μοιραστεί πιο δίκαια η διαδρομή και κατά την γνώμη μου ένας προορισμός που θα εκπλήρωνε μια τέτοια απαίτηση θα ήταν ο Βόλος. Από την Αθήνα είναι περίπου 3 ώρες και κάτι λιγότερο απο Θεσσαλονίκη αν εκτιμώ σωστά. Έχει φοβερά ουζερί να φάμε το μεσημέρι κι ωραία cafe τα οποία συνδυάζονται με θέα στην θάλασσα και ανοιξιάτικο αεράκι. Απαιτεί φυσικά ύπνο νωρίς το προηγούμενο βράδυ γιατί θα πρέπει να ξεκινήσουμε λίγο πιο νωρίς απ΄ότι στις συνήθεις εκδρομές μας. Δεν ξέρω πως το βλέπετε σαν ιδέα....Ας πουν την γνώμη τους και τα παιδιά από την Βόρεια Ελλάδα...
Ημερομηνία της εκδρομής ορίζεται η 15η Απριλίου ημέρα Κυριακή.
Ημερομηνία της εκδρομής ορίζεται η 15η Απριλίου ημέρα Κυριακή.
Άλλο αν το κανονίσουμε για ΣΚ που και πάλι θα έχει μικρή συμμετοχή λόγω απόστασης και εξόδων. Αφού τα ξέρεις.....
Πάμε κάπου πιο κοντά να γουστάρουμε και να μη φάμε όλη μας τη μέρα στο δρόμο. Και προτείνω για τα παιδιά στη Θεσ/κη να κανονίσουμε καποια στιγμή έκδρομη απευθείας εκεί και να μείνουμε κιόλας από Παρασκευή. Αν δεν είμαστε όλοι παρέα τότε τι νόημα έχει. Απλά να έρθουν στο Βόλο και να τα πουμε και να φύγουμε?
Αυτή είναι η γνώμη μου. Όλα δε γίνονται.
Originally Posted by patriot_S2K,Apr 30 2007, 11:18 PM
Το πόρτο χέλι πώς σας φαίνεται σαν ιδέα? μετα την κόρινθο έχει αρκετα στριφτερή διαδρομή στο επαρχιακό δίκτυο
Απλά εινα λίγο η απόσταση...δεν ειναι για μονοήμερη 
Απλά εινα λίγο η απόσταση...δεν ειναι για μονοήμερη 
Originally Posted by patriot_S2K,May 2 2007, 01:56 AM
Και εμείς πάμε με το mercediko, γιατι με το S δε παιζει για βαλίτσα...
Με SLK...?????Eξω απ'το club γρηηηγοοορρρααα!!!!!! Ντροπηηη!!!! Εχεις το ESP ON κιολας...????
Originally Posted by patriot_S2K,May 2 2007, 05:28 AM
οχι SLK ρε συ... (κανω συλλογή από roadster λες?)
μια c230 
μια c230 
Αλλα by the way, η CLK δεν ειναι roadster! Κακως την εχουν σ'αυτη τη κατηγορια, νομιζω....
π.χ. Η Bοxter ειναι, η Ζ4 ειναι, το Μιαtα ειναι, αντε ισως και η παλια CLK. Αλλα η καινουργια...???? Ημαρτον!
Αν πηγαινεις συχνα Π.Χελι πες το μου να συναντηθουμε. Ετσι και αλλιως δεν υπαρχει πιθανοτητα να δεις S εκει εκτος απο το δικο μου... Θα με γνωρισεις. Ελα με τον Sακη σου! Το Σαββατο θα ειμαι εκει.
Οι local's δεν ξερουν απο τετοια! Aυτοι ''λουσα'' θελουν και .... SLK!!!!