ΕΚΔΡΟΜΕΣ του CLUB
Originally Posted by LOCAL S,Nov 7 2007, 01:01 AM
Αλλα θα παμε εκδρομουλα χαλαρα, οχι μ@λ@κιες στον δρομο......
Όσες φορές έχουμε παέι οι γνωστοί - άγνωστοι γίνεται πόλεμος στο δρόμο....
Δε θυμάμαι σε ποια εκδρομή φτάναμε κατα φουρνιές. Πολύ γέλιο
Καλό είναι παντως να πηγαίνουμε στη σειρά αλλά και κανένα ανοιγματάκι χρειάζεται.....
[QUOTE]Aν φερεις το Girl σου, θα φερω και εγω το δικο μου, ΒΟΥ μου...Αλλα θα παμε εκδρομουλα χαλαρα, οχι μ@λ@κιες στον δρομο, γιατι θα φαω χοντρο χεσιμο και γουργουρα και δεν εχω καμια ορεξη για τετοια!!!! !
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Τέζα και εννιάρες......και σφήνες....και εκτός σειράς.... και το Honda να σπέρνει τον πανικό..... και στα τούνελ να σύεται ο τόπος..... και drift....και donuts..... και τα μωρά να εκστασιάζονται.....
Αυτές είναι εκδρομές να γουστάρουμε......
Originally Posted by MANOS,Nov 7 2007, 01:39 AM
Τέζα και εννιάρες......και σφήνες....και εκτός σειράς.... και το Honda να σπέρνει τον πανικό..... και στα τούνελ να σύεται ο τόπος..... και drift....και donuts..... και τα μωρά να εκστασιάζονται.....

Παιδιά θυμήθηκα τώρα μια από τις φορές που είχαμε κατέβει στο ΣΕΦ σε συνάντηση και φύγαμε περίπου 15 αυτοκίνητα για DO IT στη Βάρκιζα...
Πω πω, τι γινόταν στην παραλιακή!!!!! ΠΟΛΕΜΟΣ. Όσοι είχαν έρθει θα το θυμούνται. Αφου το S μου τότε ήταν μαμά
και δεν άκουγα το μοτέρ για να κάνω τις άλλαγες. Μιλάμε χαμός από vtec και εξατμίσεις, σφήνες, κόντρες στα φανάρια, ανοίγματα, χαμός....
Να περνάμε στην παραλιακή μπροστά στη Γλυφάδα με εννιάρες 15 S και οι υπόλοιποι οδηγοί να μας κοιτάνε σαστισμένοι....και μετά Λιμανάκια να ακούω το μοτέρ του Στέλιου από μακριά σα να κάνει ανάβαση - ειδική....
Φοβερές στιγμές. Το λέω και ανατριχιάζω
Πω πω, τι γινόταν στην παραλιακή!!!!! ΠΟΛΕΜΟΣ. Όσοι είχαν έρθει θα το θυμούνται. Αφου το S μου τότε ήταν μαμά
και δεν άκουγα το μοτέρ για να κάνω τις άλλαγες. Μιλάμε χαμός από vtec και εξατμίσεις, σφήνες, κόντρες στα φανάρια, ανοίγματα, χαμός....Να περνάμε στην παραλιακή μπροστά στη Γλυφάδα με εννιάρες 15 S και οι υπόλοιποι οδηγοί να μας κοιτάνε σαστισμένοι....και μετά Λιμανάκια να ακούω το μοτέρ του Στέλιου από μακριά σα να κάνει ανάβαση - ειδική....
Φοβερές στιγμές. Το λέω και ανατριχιάζω
Ok λοιπον, αφου ετσι το θελετε, ετσι θα γινει!!!!! Σας χαλαω εγω χατηρι...??????
Originally Posted by S2000_FUN,Nov 6 2007, 04:32 AM
Heli προς αποφυγή παρεξηγήσεων εννούσα τη δική μου την παρέα αλλά μόνο αν φέρεται και εσείς. Στην άλλη περίπτωση μπορώ να φέρω παρέα που θα είναι και για τους άλλους (εδώ ο Μάνος θα συμφωνεί
)
)
Originally Posted by MANOS,Nov 7 2007, 01:39 AM

Την παντοφλα ομως ποιος θα την φαει μετα...??????