Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΚΔΡΟΜΕΣ του CLUB

Thread Tools

Old Nov 15, 2007 | 01:48 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

http://www.youtube.com/watch?v=ZUlhwkhVm2M
Reply
Old Nov 15, 2007 | 02:03 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ωραιο video!

Ειδατε ποσο ομορφα ειναι οταν δεν ειναι ζωηρα?
Reply
Old Nov 15, 2007 | 02:16 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Oraios o cameram
Reply
Old Nov 15, 2007 | 02:56 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Αυτό είναι από την εκδρομή στο Ξυλόκαστρο....
Reply
Old Nov 15, 2007 | 03:24 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

pou to vlepeis to wraia....?????

eiste oloi paranomoi symfwna me ton kok....

lwrida ektaktis anagkis.......

(asxeto alla sto bloka.gr exoun anevasei to neo kok se pdf gia opoion endiaferetai)

Reply
Old Nov 15, 2007 | 03:30 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Τον ΚΟΚ τον εχει και το site του υπουργειου, αλλα σας το εχω ανεβασει επισης και στο forum μας.
Reply
Old Nov 15, 2007 | 03:33 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Reply
Old Jan 14, 2008 | 01:58 AM
Germak's Avatar
Registered User

From: athens-kentro

Σχετικά με διαδρομές-εκρομές:
Πόσοι έχετε πάει προς ΕΛΙΚΩΝΕΣ;ΚΥΡΙΑΚΙ;
Ανεβήκαμε με τον Heli το Σάββατο και νομίζω πως ήταν απλά καταπληκτικά, είμαι σίγουρος πως αν πάμε όλοι μαζί εκδρομή θα ευχαριστηθείτε οδήγηση, ο δρόμος είναι πολύ καλός με εξαίρεση ένα μικρό κομμάτι περίπου 800 μέτρα που έχει κάποιες λακούβες που είναι αρκετά επικίνδυνες για τις αναρτήσεις και όχι μόνο......

εγώ δίπλωσα 2 φορές σε στροφές, τη 1 παρολίγο να πέσω στο μέσα μέρος της στροφής.... ενώ ο Heli του άλλαξε τα φώτα σε όλη τη διαδρομή καθότι λύσσαξε γενικότερα παντού και σε όλες τις στροφές χωρίς δεύτερη σκέψη....Heli νομίζω πρέπει να αλλάξεις όνομα σε S LYSSAS.....
Απόσταση μπρος πίσω από Αφιδνές: περίπου 300 χλμ
Φαγητό: εκπληκτικό στο ΚΥΡΙΑΚΙ, παιδάκια, σαλάτες, λουκάνικο, κρασάκι και ραβανί...
Κράξιμο στο δρόμο: αραιά και που καμιά μούτζα, πλάκα κάνω, απολύτως τίποτα
Σχόλιο: ο δρόμος θέλει προσοχή γενικότερα διότι ενώ δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση, σε καλεί να κάνεις το λάθος....και σε πολλά σημεία μόνο ο γερανός σε βγάζει....εάν πάμε πολλοί θα πρέπει να έχουμε όρια στη βλακεία γενικότερα....
επίσης η διαδρομή είναι μαγευτική μέσα στο πράσινο από ένα σημείο και μετά.
γεράσιμος
Reply
Old Jan 14, 2008 | 02:31 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Originally Posted by Germak,Jan 14 2008, 02:58 AM
Σχετικά με διαδρομές-εκρομές:
Πόσοι έχετε πάει προς ΕΛΙΚΩΝΕΣ;ΚΥΡΙΑΚΙ;
Ανεβήκαμε με τον Heli το Σάββατο και νομίζω πως ήταν απλά καταπληκτικά, είμαι σίγουρος πως αν πάμε όλοι μαζί εκδρομή θα ευχαριστηθείτε οδήγηση, ο δρόμος είναι πολύ καλός με εξαίρεση ένα μικρό κομμάτι περίπου 800 μέτρα που έχει κάποιες λακούβες που είναι αρκετά επικίνδυνες για τις αναρτήσεις και όχι μόνο......

εγώ δίπλωσα 2 φορές σε στροφές, τη 1 παρολίγο να πέσω στο μέσα μέρος της στροφής.... ενώ ο Heli του άλλαξε τα φώτα σε όλη τη διαδρομή καθότι λύσσαξε γενικότερα παντού και σε όλες τις στροφές χωρίς δεύτερη σκέψη....Heli νομίζω πρέπει να αλλάξεις όνομα σε S LYSSAS.....
Απόσταση μπρος πίσω από Αφιδνές: περίπου 300 χλμ
Φαγητό: εκπληκτικό στο ΚΥΡΙΑΚΙ, παιδάκια, σαλάτες, λουκάνικο, κρασάκι και ραβανί...
Κράξιμο στο δρόμο: αραιά και που καμιά μούτζα, πλάκα κάνω, απολύτως τίποτα
Σχόλιο: ο δρόμος θέλει προσοχή γενικότερα διότι ενώ δεν έχει ιδιαίτερη κίνηση, σε καλεί να κάνεις το λάθος....και σε πολλά σημεία μόνο ο γερανός σε βγάζει....εάν πάμε πολλοί θα πρέπει να έχουμε όρια στη βλακεία γενικότερα....
επίσης η διαδρομή είναι μαγευτική μέσα στο πράσινο από ένα σημείο και μετά.
γεράσιμος
Ξέχασες ν' αναφέρεις ότι πριν πάμε εκεί, περάσαμε...... κ από ωραία στροφιλίκια
Reply
Old Jan 14, 2008 | 03:03 AM
Germak's Avatar
Registered User

From: athens-kentro

Συνοπτικά για Πόρο:
Περίπου 360 χλμ μπρος-πίσω μέχρι το Γαλατά με εκκίνηση από OTE (μετά ferry για Πόρο και χλμ εντός = 40 μιας και έχει ωραία διαδρομή για τα S μέσα στο πράσινο).

Μετά την Κόρινθο έξοδος δεξιά και δρόμο προς Σπέτσες. Σε κάποιο σημείο χωρίζει ο δρόμος και η πας από τον παλιό που σημαίνει κλειστές στροφές, συνεχείς αλλαγές 1ης έως 3ης ταχύτητας, ψιλογυαλί οδόστρωμα, κυκλοφορούν νταλίκες και θέλει super προσοχή....ή μπαίνεις στο νέο κομμάτι που έχει αρκετό ενδιαφέρον με καλές στροφές όλων των ταχυτήτων έως και 6....θα πρότεινα στο πήγαινε από τον παλιό και στο γύρνα από τον καινούργιο....

Φαγητό στον Πόρο....διεθνούς φήμης ταβερνάκι= ο Βασίλης (Μουρτζούκος) και καφέ-γλυκό στο λιμάνι= Σοφράνο

Σχόλιο: έως και μετά 50-80 χλμ μετά την Κόρινθο υπάρχει αστυνομία....και πέφτουν κλήσεις γενικά....από το σημείο που ξεκινά ο νέος ή παλιός δρόμος όλα free.

θαλάσσιο σκι στο www.passage.gr για όσους έχουν όρεξη....αν και με την οδήγηση δεν είναι και ότι πρέπει για extra κούραση σε μια μέρα...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:15 AM.