O προεδρος της J's Racing στην Ελλαδα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Προς ενημερωση για οσους τους ενδιαφερει, ο προεδρος της J's Racing θα ειναι στην Ελλαδα στις 7 και 8 Οκτωβριου 2009.
Θα γινει καποιο μικρο event στο καρτοδρομο Αφιδνων στις 8 Οκτωβριου 2009 απο τις 10 το πρωι εως 1 μετα το μεσημερι.
Απ'οτι καταλαβα θα πεσει και στριψιμο απο τον ιδιο μαζι σας.
Πιστευω οτι ειναι ευκαιρια για οσους θελουν να μαθουν περισσοτερα για την J's Racing και το S2000 (και οχι μονο) να παρευρεθουν και να ρωτησουν τον ιδιο με λεπτομερειες και να παρουν επισης και σωστες απαντησεις.
Υποψην οτι απο τις 10 εως 1 μετα το μεσημερι, δεν θα πληρωσει κανεις τιποτα για οσες φορες και να μπει μεσα στη πιστα. Ειναι ολα πληρωμενα.
Λιστα συμμετοχων
01) energetic
02) leader
03) gmak_s2k
04) gre165-makis
05) package
06) blondie_s2k
07) Stradale
08)
09)
10)
.
.
.
Θα γινει καποιο μικρο event στο καρτοδρομο Αφιδνων στις 8 Οκτωβριου 2009 απο τις 10 το πρωι εως 1 μετα το μεσημερι.
Απ'οτι καταλαβα θα πεσει και στριψιμο απο τον ιδιο μαζι σας.

Πιστευω οτι ειναι ευκαιρια για οσους θελουν να μαθουν περισσοτερα για την J's Racing και το S2000 (και οχι μονο) να παρευρεθουν και να ρωτησουν τον ιδιο με λεπτομερειες και να παρουν επισης και σωστες απαντησεις.
Υποψην οτι απο τις 10 εως 1 μετα το μεσημερι, δεν θα πληρωσει κανεις τιποτα για οσες φορες και να μπει μεσα στη πιστα. Ειναι ολα πληρωμενα.

Λιστα συμμετοχων
01) energetic
02) leader
03) gmak_s2k
04) gre165-makis
05) package
06) blondie_s2k
07) Stradale
08)
09)
10)
.
.
.
Εγώ μπορώ αν θες να πάρω το αμάξι σου και να παω εκει να του το πω. Να υπάρχει μια καλή δικαιολογία ρε παιδί μου 
Τώρα που το είπαμε αυτό, μου ήρθε μια άσχετη σκέψη....
Κανένας απο τους οίκους αυτούς, τους ιαπωνικούς, δεν έχει παρουσιάσει νομίζω κανένα κομπρεσσέρ σ2000 στα Best Motoring κτλ...

Τώρα που το είπαμε αυτό, μου ήρθε μια άσχετη σκέψη....
Κανένας απο τους οίκους αυτούς, τους ιαπωνικούς, δεν έχει παρουσιάσει νομίζω κανένα κομπρεσσέρ σ2000 στα Best Motoring κτλ...
Trending Topics
Είναι πολύ αστείο παντως..όλοι θέλουν να πάνε..
Και τί θα καταλάβετε..???
Είμαι περίεργος τί ερωτήσεις θα μπορούσε να του κάνει κανείς και τί θα αποκόμιζε μετά από τις απαντήσεις του..
Μόνο και μόνο γι αυτό θα ήθελα να είμαι εκεί..
Να βλέπω τις φάτσες εκείνων που κοιτάζουν σε διάφορα τμήματα του αυτοκινήτου διαφορές 1/10 του χιλιοστού και νομίζουν ότι τους φταίει αυτό..Είμαι σίγουρος πως θα φύγουν από εκεί 1000 φορές πιο μπερδεμένοι και άλλο τόσο σίγουρος πως το "μαγικό" ανταλλακτικό-εξάρτημα--λάστιχο-λάδι κλπ δε θα υπάρχει στην Ευρώπη..
Αν έχει κλήρωση εισαγωγή j's θα το σκεφτόμουν να πάω..
Και τί θα καταλάβετε..???

Είμαι περίεργος τί ερωτήσεις θα μπορούσε να του κάνει κανείς και τί θα αποκόμιζε μετά από τις απαντήσεις του..
Μόνο και μόνο γι αυτό θα ήθελα να είμαι εκεί..
Να βλέπω τις φάτσες εκείνων που κοιτάζουν σε διάφορα τμήματα του αυτοκινήτου διαφορές 1/10 του χιλιοστού και νομίζουν ότι τους φταίει αυτό..Είμαι σίγουρος πως θα φύγουν από εκεί 1000 φορές πιο μπερδεμένοι και άλλο τόσο σίγουρος πως το "μαγικό" ανταλλακτικό-εξάρτημα--λάστιχο-λάδι κλπ δε θα υπάρχει στην Ευρώπη..
Αν έχει κλήρωση εισαγωγή j's θα το σκεφτόμουν να πάω..

Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία της Honda και της J's racing