O προεδρος της J's Racing στην Ελλαδα
Θα τα πώ επιγραμματικά για να είναι πιό ευανάγνωστα. Για σάλτσες απο κοντά όποιος θέλει. 
Τονίζω ότι σχεδόν ότι αναφέρεται παρακάτω είναι γα χρήση πίστας κυρίως.
1) ΛΑΔΙΑ
- Αλαγή λαδιών κάθε 4.000χλμ max.
- Υποχρεωτικά 100% συνθετικό ωστέ ακόμα και αν δουλέβει στους 150οC να λιπαίνει το μοτέρ.
Στάθμη όχι στο max αλλα στα 3/4 (κάθε αλαγή λαδιών με φίλτρο 4.500λίτρα).
Έλεγχος στάθμης συνέχεια.
Τοποθέτηση oil catch tank και buffled oil pan γιατι αυτό που έλεγα για την καδένα των εκκεντροφόρων ότι τραβάει λάδι ισχύει.
O εντατήρας χτυπάει μόνο αν αλάζεις πολύ αραιά λάδι ή αν πέσει πολύ η στάθμη όπου μετά θα χτυπάει για πάντα.
2)SETUP
MAX 225 εμπρός 255 πίσω
για πίστα 16k spring rate μπρός πίσω
Η 3D wing δουλεύει απ τα 60 χλμ/ώρα must για πίστα.
3) ΜΕΤΑΔΩΣΗ
Inspection και πιθανό rebuilt διαφορικού κάθε 3 χρόνια.
Θα συμπληρώσω κι άλλα αλλά δεν μου έρχονται τώρα.

Τονίζω ότι σχεδόν ότι αναφέρεται παρακάτω είναι γα χρήση πίστας κυρίως.
1) ΛΑΔΙΑ
- Αλαγή λαδιών κάθε 4.000χλμ max.
- Υποχρεωτικά 100% συνθετικό ωστέ ακόμα και αν δουλέβει στους 150οC να λιπαίνει το μοτέρ.
Στάθμη όχι στο max αλλα στα 3/4 (κάθε αλαγή λαδιών με φίλτρο 4.500λίτρα).
Έλεγχος στάθμης συνέχεια.
Τοποθέτηση oil catch tank και buffled oil pan γιατι αυτό που έλεγα για την καδένα των εκκεντροφόρων ότι τραβάει λάδι ισχύει.
O εντατήρας χτυπάει μόνο αν αλάζεις πολύ αραιά λάδι ή αν πέσει πολύ η στάθμη όπου μετά θα χτυπάει για πάντα.
2)SETUP
MAX 225 εμπρός 255 πίσω
για πίστα 16k spring rate μπρός πίσω
Η 3D wing δουλεύει απ τα 60 χλμ/ώρα must για πίστα.
3) ΜΕΤΑΔΩΣΗ
Inspection και πιθανό rebuilt διαφορικού κάθε 3 χρόνια.
Θα συμπληρώσω κι άλλα αλλά δεν μου έρχονται τώρα.
Ώπα ρε leader
Πως τα πετάς έτσι ελαφρά την καρδία;;;
Αλλαγή λαδιών κάθε 4000χλμ;;;
Κάναμε που κάναμε κάθε 5000χλμ ενώ η Honda προτείνει κάθε 7500χλμ τώρα θα το πάμε στα 4000χλμ;;;
Σιγά σιγά θα το κάνουμε βόλτα και αλλαγή
Όσο για την τοποθέτηση oil catch tank και buffled oil pan μιας και το έφερε η κουβέντα ξέρουμε πληροφοριακά κόστος;;;
Και εντάξει αυτά.....η μετάδοση;;;
Τι εστί inspection;;;
Όσο για το πιθανό rebuilt διαφορικού κάθε 3 χρόνια...έχω παραλείψει τρία
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι, δεν αμφισβητώ ούτε κατακρίνω τα λεγόμενά σου αλλά προβληματίζομαι και μπερδεύομαι με τα λεγόμενα του κοντορεβυθούλη gay σχιστομάτη
Πως τα πετάς έτσι ελαφρά την καρδία;;;
Αλλαγή λαδιών κάθε 4000χλμ;;;
Κάναμε που κάναμε κάθε 5000χλμ ενώ η Honda προτείνει κάθε 7500χλμ τώρα θα το πάμε στα 4000χλμ;;;
Σιγά σιγά θα το κάνουμε βόλτα και αλλαγή
Όσο για την τοποθέτηση oil catch tank και buffled oil pan μιας και το έφερε η κουβέντα ξέρουμε πληροφοριακά κόστος;;;
Και εντάξει αυτά.....η μετάδοση;;;
Τι εστί inspection;;;
Όσο για το πιθανό rebuilt διαφορικού κάθε 3 χρόνια...έχω παραλείψει τρία
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι, δεν αμφισβητώ ούτε κατακρίνω τα λεγόμενά σου αλλά προβληματίζομαι και μπερδεύομαι με τα λεγόμενα του κοντορεβυθούλη gay σχιστομάτη