S2000 Sightings!
re file ayto to moro kai me clark na itan pali tha tis tin epefta.... einai poli mbrosta se ola....
paparizou sou leooooo
goustari kai tis zones tis zebra pou me katigorite oloi ektos apo mano kai tasea ta filarakia mou....
oloi oi aloi mou tin lete ......................delete
giauto kai o manos pire kai tin koliti tis.... lathos tha pari tin koliti tis
taseas to epomeno diko sou.... alla se thelo me tigre esena
paparizou sou leooooo
goustari kai tis zones tis zebra pou me katigorite oloi ektos apo mano kai tasea ta filarakia mou....
oloi oi aloi mou tin lete ......................delete
giauto kai o manos pire kai tin koliti tis.... lathos tha pari tin koliti tis
taseas to epomeno diko sou.... alla se thelo me tigre esena
Κατι αλητες κοντρακηδες κανανε περατζαδες στην Βουτα χτες το βραδυ και ενας μαλιστα εκανε και μιλημενο πατημα με καλο τουρμπατο !!! Ζητω τα μαυρα !!!
ps : Προεδρε ενημερωσε τα παιδια για τις νεες μου αρμοδιοτητες , μετα απο τετοια διαφημιση το αξιζω
ps : Προεδρε ενημερωσε τα παιδια για τις νεες μου αρμοδιοτητες , μετα απο τετοια διαφημιση το αξιζω
Ειστε ευθειακηδες,παλιοκοντρακη ες!
Ουτε ενας δεν θελησε να παμε Βαρκιζα!
Γιωργο ωραιο το πατηματακι σου με το Megane. Απ'οτι ειπαν ηταν δυνατο. (Αν ειχες silverstone θα του ανοιγες μεγαλυτερη διαφορα!
)
Ουτε ενας δεν θελησε να παμε Βαρκιζα!
Γιωργο ωραιο το πατηματακι σου με το Megane. Απ'οτι ειπαν ηταν δυνατο. (Αν ειχες silverstone θα του ανοιγες μεγαλυτερη διαφορα!
)
20 και βάλε θα έλεγα S ήταν χθες παρκαρισμένα στο vive mar και έπειτα πήγαν όλοι στη βούτα.Τους ακολούθησα διακριτικά για να τα χαζεύω γιατί πάντα πιστεύω το S θα είναι μέσα στην καρδιά μου.Πόλεμος γινόταν,παινδαισία ήχων VTEC... και αν και αποχωρίστηκα νωρίς αυτό το αυτοκίνητο πάλι θα το χαίρομαι μιας που πήρε ένα μαύρο S κολλητός φίλος πρίν λίγες μέρες.
Originally Posted by toupa,Jan 12 2007, 11:03 AM
eida ena mauro s2000 xthe sto bradi ston ipno mou kai anigame den ksero pios itan eixe fime tsami oyte ora ksero den eixa roloi mazi mou .... mipos kapios apo edo? perioxi posidonos
Παντως ενταξει στον υπνο σου το ειδες οτι και να εγινε