Track Day στα Μεγαρα - Δευτερα 26/4/10
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αυτη τη Δευτερα 26/4/10 στα Μεγαρα, το www.rx8forum.gr εχει κανονισει ανοικτο track day για ολους. Το forum τους ειναι κλειδωμενο μονο για μελη, αλλα βρηκα ενα σχετικο τοπικ οπου γινεται αναφορα στο drift club...
http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=6032
Το ποσο ειναι 1140 Εuro δια των συμμετοχων που θα ειναι εκεινη την ημερα στην πιστα. Μεχρι τωρα εχουν 26 συμμετοχες και θα ανεβει μαλλον κι αλλο ο αριθμος. Οποτε περιπου το κοστος θα ειναι μεταξυ 38-40 euro η συμμετοχη.
Ενδιαφερεται κανεις? Μιλαμε διαθεση της πιστας για πανω απο 5 ωρες ωστε να κανεις οτι θες απο drift, γραμμες και οτιναναι.
http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=6032
Το ποσο ειναι 1140 Εuro δια των συμμετοχων που θα ειναι εκεινη την ημερα στην πιστα. Μεχρι τωρα εχουν 26 συμμετοχες και θα ανεβει μαλλον κι αλλο ο αριθμος. Οποτε περιπου το κοστος θα ειναι μεταξυ 38-40 euro η συμμετοχη.
Ενδιαφερεται κανεις? Μιλαμε διαθεση της πιστας για πανω απο 5 ωρες ωστε να κανεις οτι θες απο drift, γραμμες και οτιναναι.
τα μεγαρα κατα την γνωμη μου δεν ειναι για οτι ναναι... και δεν ειναι και για μεγαλο αριθμο συμμετοχων... αν θελεις να μπεις για γραμμες και ο αλλος για ντριφτ τοτε ειναι σιγουρο οτι ο ενας θα εμποδιζει τον αλλον... αποψη μου... θα ηθελα πολυ να ερθω αλλα με εναν λογικο αριθμο συμμετοχων για να το ευχαριστηθουμε κιολας... μην μπαινουμε ας πουμε με κανενα τερας και το τρεναρουμε ουτε να μπουμε εμεις με κανενα πολυ αργο και μας τρεναρει αυτο... ποιος θα κανονιζει ποιος θα μπαινει και με ποιους?!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Sportster,Apr 20 2010, 01:51 PM
τα μεγαρα κατα την γνωμη μου δεν ειναι για οτι ναναι... !
Παιδιά, μην τρελαίνεστε... χωρίζονται σε γκρουπάκια..
άλλοι ντριφτ, άλλοι γραμμές και μπαινουν μία ο ένας, μία ο άλλος..
αν θες, κάνεις και τα 2...
η τιμή ίσως να είναι ακόνη χαμηλότερη απο αυτή που έγραψε ο Μάριος..
Είναι καλή ευκαιρία..ειδικά για όσους ψάχνονται για ρυθμίσεις κλπ..
η τιμή ίσως να είναι ακόνη χαμηλότερη απο αυτή που έγραψε ο Μάριος..
Είναι καλή ευκαιρία..ειδικά για όσους ψάχνονται για ρυθμίσεις κλπ..
Originally Posted by uma_chikara,Apr 20 2010, 03:16 AM
Παιδιά, μην τρελαίνεστε... χωρίζονται σε γκρουπάκια..
η τιμή ίσως να είναι ακόνη ......
η τιμή ίσως να είναι ακόνη ......
Ηλια εγω σε πιστευω κ σου ετοιμαζω 45αρι
Trending Topics
Ο Ηλίας δυστυχώς έχει εργαστήριο μέχρι τις 3:30..
Θα περάσει μάλλον μετά για βολτίτσα, αν προλάβει..
Ο Μάριος το σκέφτεται πολύ σοβαρά..και καλά κάνει, δηλαδή, γιατί είναι 35-40 ευρώ για τα μέγαρα, τη στιγμή που δίνουμε 20 στο καρτόδρομο για μισή ώρα..
Δεν υπάρχει επαφή..
Όποιος μπορεί να πάει, θα είναι βλακεία να το χάσει..δε γίνονται συχνά τέτοια trackdays και το καρτόδρομο, όπως όλα δείχνουν θα αργήσει να ανοίξει και πάλι για αυτοκίνητα...
Θα περάσει μάλλον μετά για βολτίτσα, αν προλάβει..
Ο Μάριος το σκέφτεται πολύ σοβαρά..και καλά κάνει, δηλαδή, γιατί είναι 35-40 ευρώ για τα μέγαρα, τη στιγμή που δίνουμε 20 στο καρτόδρομο για μισή ώρα..
Δεν υπάρχει επαφή..
Όποιος μπορεί να πάει, θα είναι βλακεία να το χάσει..δε γίνονται συχνά τέτοια trackdays και το καρτόδρομο, όπως όλα δείχνουν θα αργήσει να ανοίξει και πάλι για αυτοκίνητα...
εμενα με ενδιαφερει... πως δηλωνουμε συμμετοχες?!
τα μεγαρα οντως ειναι απο αυτην την αποψη οτιναναι... το προβλημα ομως με τετοια τρακ ντει... ειναι οτι ολοι ερχοντε και μπαινουν οποτε ναναι και κανουν οτι ναναι... αυτο εχω διαπιστωσει... ουτε γκρουπακια ουτε τιποτα... οργανωση μηδεν...
ενα ακομα προβλημα ειναι οτι ασ πουμε αν ερθω εγω να δοκιμασω την τυχη μου στο ντριφτ, μαζι με εμενα κι αλλοι δεν ξερω ποσοι, τοτε η πιστα γεμιζει πετραδακια, και μετα τι γκρουπακια...
τα μεγαρα οντως ειναι απο αυτην την αποψη οτιναναι... το προβλημα ομως με τετοια τρακ ντει... ειναι οτι ολοι ερχοντε και μπαινουν οποτε ναναι και κανουν οτι ναναι... αυτο εχω διαπιστωσει... ουτε γκρουπακια ουτε τιποτα... οργανωση μηδεν...
ενα ακομα προβλημα ειναι οτι ασ πουμε αν ερθω εγω να δοκιμασω την τυχη μου στο ντριφτ, μαζι με εμενα κι αλλοι δεν ξερω ποσοι, τοτε η πιστα γεμιζει πετραδακια, και μετα τι γκρουπακια...