Track Day στα Μεγαρα - Δευτερα 26/4/10
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by ntz,Apr 22 2010, 03:06 PM
Υπάρχει περίπτωση και εγώ να έρθω να σας δώ, όταν τελειώσω με τα δικαστήρια και αν δεν μου τα έχουν πρήξει μέχρι το μεσημέρι...
. Θα έχω μαζί μου και το DBox για όποιον θέλει να μετρήσουμε χρόνο, αν και .....βλέπω οτι μάλλον πάτε για drift (ευκαιρία μετά από τόσο χρόνια που έχω το DBox να βάλω και την λειτουργία drift mode
)
. Θα έχω μαζί μου και το DBox για όποιον θέλει να μετρήσουμε χρόνο, αν και .....βλέπω οτι μάλλον πάτε για drift (ευκαιρία μετά από τόσο χρόνια που έχω το DBox να βάλω και την λειτουργία drift mode
)
Αν μπορεις και το φερεις το DBox θα το εκτιμησω πολυ. Θα ηθελα να μετρησω κανα χρονο μιας και δεν το εχω δοκιμασει το θεμα χρονου στα Μεγαρα. Βασικα εχω να μπω απο το 2007 και ουτε καν θυμαμαι τη πιστα πως ειναι. Μπορει να εχει αλλαξει και τοποθεσια η πιστα και να μη το ξερω.

Thank you!
Originally Posted by energetic,Apr 22 2010, 04:13 AM
Πες οτι εισαι αθωος και ζητα παραταση για του χρονου. 
Αν μπορεις και το φερεις το DBox θα το εκτιμησω πολυ. Θα ηθελα να μετρησω κανα χρονο μιας και δεν το εχω δοκιμασει το θεμα χρονου στα Μεγαρα. Βασικα εχω να μπω απο το 2007 και ουτε καν θυμαμαι τη πιστα πως ειναι. Μπορει να εχει αλλαξει και τοποθεσια η πιστα και να μη το ξερω.
Thank you!

Thank you!

(..όπως κατάλαβες είμαι ...χασοδίκης ....
).Κοίτα θα το έχω μαζί μου και πιθανολογώ οτι κατά τις 4 με 5 μπορεί να είμαι εκεί. Πάντως αν έχει ζέστη τη Δευτέρα, προτιμήστε να "κρατείσετε" τα λάστιχα σας για λίγο πριν κλείσει η πίστα. Κατά τις 6 η πίστα, σε γενικές γραμμές, "βγάζει" χρόνο.....τουλάχιστον παλιότερα, γιατί και εγώ έχω πολύ καιρό να την επισκεφτώ.
Registered User
Originally Posted by ntz,Apr 22 2010, 03:24 PM
Καλά για όλους τους πελάτες μου λέω οτι είναι αθώοι
).
).
Ακους εκει να λες χασοδικης. Α πα απα απαπα απαπα πα!
Όποιος θέλει, μου στέλνει Pm.. και θα δούμε ποσοι μπορούν να έρθουν..
Δεν ξέρω από άλλες πλευρές πόσοι συμμετέχουν και γι αυτό, δε μπορώ να εγγυηθώ κάτι..
Θα πάει με σειρά προτεραιότητας, όπως και να'χει..
Δεν ξέρω από άλλες πλευρές πόσοι συμμετέχουν και γι αυτό, δε μπορώ να εγγυηθώ κάτι..
Θα πάει με σειρά προτεραιότητας, όπως και να'χει..
Τσίμπησα και εγω ρεπουδάκι και φύγαμε για Μέγαρα!!!
...Ακόμα δεν το έχω σιγουρο αν θα μπώ μεσα και εγω...(έχω 2 πισω λάστιχα αλλα δεν νομιζω να πατάνε καθόλου)!!!...αλλιώς βλέπω να μπώ με τα καινουργια που έβαλα..χαχα!
...Πάντως οπως και να 'χει θα περάσουμε ωραία + θα το πάμε σερι μετά το βράδυ στο Σεφ!
...Ακόμα δεν το έχω σιγουρο αν θα μπώ μεσα και εγω...(έχω 2 πισω λάστιχα αλλα δεν νομιζω να πατάνε καθόλου)!!!...αλλιώς βλέπω να μπώ με τα καινουργια που έβαλα..χαχα!
...Πάντως οπως και να 'χει θα περάσουμε ωραία + θα το πάμε σερι μετά το βράδυ στο Σεφ!
Registered User
Φωτογραφιες και video μπορειτε να δειτε απο εδω και παρακατω...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...post&p=18613685
Σχετικη συζητηση για χρονους της ημερας στο παρακατω ποστ και μετα...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...post&p=18643485
Καλη συνεχεια στα παραπανω links.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...post&p=18613685
Σχετικη συζητηση για χρονους της ημερας στο παρακατω ποστ και μετα...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...post&p=18643485
Καλη συνεχεια στα παραπανω links.
Thread
Forum
Replies
Last Post