Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

Track day

Thread Tools

Old Dec 10, 2006 | 11:34 PM
petkoul's Avatar
Registered User

ευχαριστώ Psilos

την δευτέρα 18/12, καιρού επιτρέποντος, θα είμαι Μέγαρα με το χοντάκι μου και 1-2 ραλλιά, από το πρωί μέχρι... όσο αντέξουν κάτι goodyear f1 που έχω στις 2ες ζάντες μου.
όποιος θέλει και μπορεί έρχεται. θα χαρώ πολύ να δω παιδιά από το φόρουμ έστω και για καφέ και παρέα.
Reply
Old Dec 11, 2006 | 05:16 AM
Psilos's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by petkoul,Dec 11 2006, 12:34 AM
ευχαριστώ Psilos

την δευτέρα 18/12, καιρού επιτρέποντος, θα είμαι Μέγαρα με το χοντάκι μου και 1-2 ραλλιά, από το πρωί μέχρι... όσο αντέξουν κάτι goodyear f1 που έχω στις 2ες ζάντες μου.
όποιος θέλει και μπορεί έρχεται. θα χαρώ πολύ να δω παιδιά από το φόρουμ έστω και για καφέ και παρέα.
gmak s2k, petkoul
να' στε καλά παιδιά.

petkoul
Αν σχολάσω νωρίς, θα έρθω κατευθείαν μετά τη δουλειά. Υπολογίζω κατά τις 16.00 το πολύ να είμαι εκεί, εκτός απροόπτου.
Αν είσαι εκεί μέχρι τέτοια ώρα, θα προσπαθήσω να έρθω. Είναι λίγο νωρίς βέβαια να το κανονίσω από τώρα λόγω εργασιακού φόρτου αυτόν τον καιρό, αλλά η διάθεση υπάρχει
Reply
Old Dec 12, 2006 | 12:30 AM
petkoul's Avatar
Registered User

@ Psilos

αν δεν έχει σκοτεινιάσει (που πιστεύω ότι δεν θα έχει) θα είμαστε εκεί.
πάντα βέβαια χωρίς βροχή.
ελπίζω να σε δω.
Reply
Old Dec 12, 2006 | 07:03 AM
taz5's Avatar
Registered User

Μα γιατί, με βροχή είναι πιό διασκεδαστικό!!!!
Reply
Old Dec 12, 2006 | 10:28 PM
petkoul's Avatar
Registered User

Originally Posted by taz5,Dec 12 2006, 08:03 AM
Μα γιατί, με βροχή είναι πιό διασκεδαστικό!!!!
είναι πιο διασκεδαστικό
αλλά μιας και θα χρεωθώ την άδεια από την δουλειά ας κυνηγήσω κάνα χρόνο,
παντιλίκια κάνουμε και σε κάνα πάρκινγκ!!
Reply
Old Dec 13, 2006 | 10:35 PM
speedseeker's Avatar
Registered User

loipon paidia an sas endiaferei i pista afidnes borw na bgalw akri kai isws na kataferw na kanonisw....tin kuriaki pou mas perase to ebala stin pista me to SUBARU club mias kai o kollitos mou exei ena toubano....telospantwn kai bika k egw mazi tous..autos menei kai konta stin pista kai tous kserei genikotera..opwte an psineste borw na to kanonisw...twra gia tin pista gia osous den exoun paei pote kai den kseroun ti paizei na pw merikes leptomereies enimerwtika....
I pista einai sxetika mikri....diladi oli i pista bgainei me deutera, den prolabaineis na baleis triti..apla exei ena kalo...oti einai gia driftaki perissotero para gia grammes..opws kai na xei einai polu kali kai me kali asfalto kai tha ksetrelatheite (ta lastixa mou den pathan apolitws tipota!!!!!!!!!!)....kai tin kleinoun apo 5-8 to apogeuma kai eisodos 30 eurw....!!!!
Perimenw na mou peite...!!!!!
Reply
Old Dec 13, 2006 | 11:07 PM
petkoul's Avatar
Registered User

Originally Posted by speedseeker,Dec 13 2006, 11:35 PM
I pista einai sxetika mikri....diladi oli i pista bgainei me deutera, den prolabaineis na baleis triti..apla exei ena kalo...oti einai gia driftaki perissotero para gia grammes.....kai tin kleinoun apo 5-8 to apogeuma kai eisodos 30 eurw....!!!!
IMHO δεν αξίζει.
30 ευρώ για 3 ώρες για πίστα που την πας όλη με δευτέρα... περισσότερο για πίστα σκυλάδικου μου κάνει!!! 4 άτομα->ένα μπουκάλι 120 ευρώ
Μέγαρα με 40 ευρώ κάθεσαι από 9:00-9:30 το πρωί μέχρι την δύση του ηλίου και είσαι σε πίστα που βάζεις και 2α και 3η και 4η και 5η (αν έχεις καλή έξοδο στην Κ5 ή φυστικιές για τους γνώστες).
Μπορείς να κάνεις και παντιλίκια, αλλά και να βάλεις κάτω το κεφάλι (και τα χέρια και τα πόδια) και να κυνηγήσεις κάνα χρόνο.
IMHO (ξανά) αυτό αξίζει.

Υ.Γ.: Ο καθένας βέβαια μπορεί να έχει άλλες προτεραιότητες για το θέμα "πίστα". Σεβαστές πάντα βεβαίως!! Εγώ παραθέτω τις δικές μου.
Reply
Old Dec 14, 2006 | 03:15 AM
speedseeker's Avatar
Registered User

exeis dikio petkoul..omws mi ksexnas oti gia na kleiseis sta megara prepei na kaneis aitisi kana mina prin...ena afidnes polu pio euelikta...!!!
Reply
Old Dec 14, 2006 | 03:23 AM
petkoul's Avatar
Registered User

Originally Posted by speedseeker,Dec 14 2006, 04:15 AM
exeis dikio petkoul..omws mi ksexnas oti gia na kleiseis sta megara prepei na kaneis aitisi kana mina prin...ena afidnes polu pio euelikta...!!!
την κυριακή η πίστα είναι ανοιχτή.
θα πάνε κάποιοι από το trackday-special φόρουμ.
θα πάει για βόλτα ο αδερφός μου και ίσως (δύσκολο βέβαια) πεταχτώ κι εγώ.
τα περισσότερα ΣΚ η πίστα είναι κλειστή αλλά καθημερινές μπορείς να πας εύκολα.
εγώ θα πάω δευτέρα όπως έχω αναφέρει ήδη.
και αν βρέχει θα πάω τετάρτη.
θέληση να υπάρχει........ και λάστιχο για φάγωμα!!!
Reply
Old Dec 14, 2006 | 04:31 AM
VAG's Avatar
VAG
Registered User

Η πίστα των Μεγάρων αυτή την Κυριακή θα είναι ανοιχτή (όπως έγραψε και ο φίλος petkoul). Συμμετοχή αναμένεται λίγη αλλά ούτως ή αλλιώς η πίστα χρωστάει αρκετά αυτοκίνητα (σε αντίθεση με το καρτοδρομο στις Αφιδνές που είναι βεβαίως για καρτ). Προτείνω τα Μέγαρα ανεπιφύλακτα και αυτή η Κυριακή δείχνει καλή ευκαιρία για όσους θέλουν να δοκιμάσουν (υπάρχει καλή πιθανότητα να είμαι εκεί με το S μου ή με ένα Boxster)
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:54 AM.