Track day
Δυστυχώς έμαθα σήμερα ότι την Κυριακή η πίστα θα είναι κλειστή για μάθημα safetrack.
Την Δευτέρα επίσης θα είναι κλειστή για κάποιο διάστημα γιατί το traction έχει φωτογράφηση με αυτό το εργαλείο
Megabusha
Οπότε η επίσκεψη μου μεταφέρεται για Τετάρτη όπου για την ώρα είναι ανοιχτή.
Ελπίζω να μην την καρφώσει σε κάνα περιοδικό να φωτογραφήσει κάνα Caterham εκείνη την μέρα.......
Την Δευτέρα επίσης θα είναι κλειστή για κάποιο διάστημα γιατί το traction έχει φωτογράφηση με αυτό το εργαλείο
Megabusha
Οπότε η επίσκεψη μου μεταφέρεται για Τετάρτη όπου για την ώρα είναι ανοιχτή.
Ελπίζω να μην την καρφώσει σε κάνα περιοδικό να φωτογραφήσει κάνα Caterham εκείνη την μέρα.......
Τετάρτη πρωί, κατά τις 10:00, θα είμαι Μέγαρα.
Όσοι πιστοί (αδειούχοι!!) προσέλθετε.
Η πίστα διαθέτει σκεπαστά pit, κομπρεσέρ αέρα για τα λάστιχα μας, τουαλέτα (μην λερώνουμε και το χωράφι), κρανάκι για όσους δεν έχουν μηχανή (απαραίτητο για την είσοδο στην πίστα), καθώς και τα άκρως απαραίτητα μηχανήματα καφέ και σνακ τύπου κρουασάν και mars/twix που θρέφουν γενιές και γενιές ελλήνων αγωνιζόμενων!!!
Θα χαρώ να τα πούμε απο κοντά....
Όσοι πιστοί (αδειούχοι!!) προσέλθετε.
Η πίστα διαθέτει σκεπαστά pit, κομπρεσέρ αέρα για τα λάστιχα μας, τουαλέτα (μην λερώνουμε και το χωράφι), κρανάκι για όσους δεν έχουν μηχανή (απαραίτητο για την είσοδο στην πίστα), καθώς και τα άκρως απαραίτητα μηχανήματα καφέ και σνακ τύπου κρουασάν και mars/twix που θρέφουν γενιές και γενιές ελλήνων αγωνιζόμενων!!!
Θα χαρώ να τα πούμε απο κοντά....
Επισκέφθηκα τελικά χθες την πίστα των Μεγάρων και γνώρισα από κοντά και τον S_Drifter με το πολύ όμορφο Sάκι του.
Μας έκανε φανταστική μέρα, με ήλιο και ένα δροσερό αεράκι, ίσα ίσα να μην ζεσταθεί πολύ η άσφαλτος.
Ο ταχύτερος χρόνος που έγραψα τελικά ήταν το 1:14.09.
Σαφώς και βελτιώνεται καθώς το πίσω αριστερά ελαστικό παρέδωσε πνεύμα (από την προηγούμενη επίσκεψη μου την είχε ακούσει αλλά τώρα απεβίωσε) και η ανάρτηση μου θέλει επιτέλους άλλαγμα (ακόμα με την μαμά είμαι)
Αυτά τα ολίγα, ελπίζω την επόμενη φορά να μπορούν κι άλλα παιδιά να έρθουν....
Μας έκανε φανταστική μέρα, με ήλιο και ένα δροσερό αεράκι, ίσα ίσα να μην ζεσταθεί πολύ η άσφαλτος.
Ο ταχύτερος χρόνος που έγραψα τελικά ήταν το 1:14.09.
Σαφώς και βελτιώνεται καθώς το πίσω αριστερά ελαστικό παρέδωσε πνεύμα (από την προηγούμενη επίσκεψη μου την είχε ακούσει αλλά τώρα απεβίωσε) και η ανάρτηση μου θέλει επιτέλους άλλαγμα (ακόμα με την μαμά είμαι)
Αυτά τα ολίγα, ελπίζω την επόμενη φορά να μπορούν κι άλλα παιδιά να έρθουν....
Thread
Forum
Replies
Last Post