Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece
View Poll Results: ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!!!
1) Θα έρθω και θα συμμετάσχω.
23.53%
2) Θα έρθω ως θεατής.
17.65%
3) Δεν θα έρθω και περιμένω φωτογραφίες σας.
58.82%
Voters: 17. You may not vote on this poll

TRACK DAY SERRES 29.04.2006

Thread Tools

Old May 1, 2006 | 02:58 PM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

Να συμπληρώσω ότι ξεκινώντας γύρναγα στο 1.42-1.43 και μετά έφτασα και 1.39, όπως επίσης ότι οδήγησε στην πίστα και το έτερο μισό με καλές αντιδράσεις και γραμμές!!
Old May 1, 2006 | 03:28 PM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Synonomate kai to diko mou eteron imisy exei kales grammes... Tora gia antidraseis den 3erw... einai analoga me ta kefia
Old May 1, 2006 | 03:45 PM
geo_2_2003's Avatar
Registered User

[QUOTE=taz5,May 1 2006, 05:03 AM]Όπως προείπε ο φίλος firefly είναι μια εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι όσοι έχουν αυτό το αυτοκίνητο.

Το τριήμερο ήταν σωστά οργανωμένο και οι εντυπώσεις δεν μπορούν να περαστούν μέσα από λίγες γραμμές.
Η πρώτη επαφή με την πίστα ήταν σε βρεγμένο οδόστρωμα( δεν είχε πολλά νερά και η άσφαλτος βοηθούσε στο να στεγνώσει μετά το πρώτο μισάωρο).
Αφού λοιπόν σετάραμε τις κάμερες ξεκινήσαμε για το πρώτο μας μισάωρο στην πίστα. Οι πρώτοι γύροι αναγνωριστικοί και κάθε φορά που περνάγαμε την αφετηρία ανεβάζαμε ρυθμό. Όλοι οι άλλοι οδηγοί ήταν έμοειροι και δεν είχαμε προβλήματα στις αναμετρήσεις μέσα στην πίστα. Η δήλωση του firefly τα λέι όλα: το Μ3 δεν μου λέι πιά τίποτα!!! Δύο φορές το συνάντησε στο δρόμο του και όχι μόνο δεν άνοιγε απόσταση αλλά στις στροφές το έφτανε! Εγώ όταν έφτανα πίσω του μου έβγαζε αλάρμ και με άφηνε να περάσω...
Οι υπόλοιποι πήγαιναν μάλλον σε σχετικά χαλαρούς ρυθμους εκτός από το 911 Turbo ο οποίος το πήγαινε τέρμα και είχαμε σε κάποιες στροφές καλές αναμετρήσεις.(στην ευθεία απλά πάταγε γκάζι και εξαφανιζόταν).
Το GT2 είχε πρόβλημα με τα slick του, έβρισκαν στους θόλους και δεν έκανε καλούς γύρους.Το ferrari μπήκε και αυτό για λίγο όταν εμείς κρυώναμε τα εργαλεία μας αλλά δεν το κατείχε το άθλημα.Κρίμα για το αμάξι.
Τα bmw πέρα από το M3. Τα Μ5 ήταν δυνατά αλλά βαριά,και η 330 και 325 απλά δεν είναι για πίστα σε μαμά μορφή. Ο RX8 ήταν η πρώτη φορά που 'ετρεχε στην πίστα(λίγο πρίν μας είπε ότι δεν τον έχει περάσει ποτέ S2000, αλλά στην πίστα έβγαλε δύο φορές το δεξί φλάς...).
Old May 1, 2006 | 03:50 PM
geo_2_2003's Avatar
Registered User

Δεν εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον και για μενα εχει ληξει το οποιο θεμα εδω.Απλως ηθελα να δωσω μια απαντηση,σε καποια λανθασμενα κατα την αποψη μου συμπερασματα.Αυτο μονο.

Ευχομαι καλη συνεχεια στο club,και σε τετοιες εκδρομες να μαζευεστε περισσοτεροι γιατι ειναι πραγματικα μια πολυ ωραια εμπειρια και αξιζει καθε ευρω που θα πληρωσετε
Old May 1, 2006 | 09:53 PM
11000rpm's Avatar
Registered User

Kαι εγω να πω οτι ηταν πολυ ομορφα και χαρηκα ιδιαιτερα για την γνωριμια με τους Τασο Αντωνη και τις φιλες τους αλλα και τον Ηλια οπως και τα παιδια με το rx8.

Εγω δεν εβαλα βεβαια το S του brother αλλα αρκεστηκα σε 4 γυρους (οχι πιτα) με τον συνονοματο που ειναι και μεγαλος χερας για οσους δεν το γνωριζουν και απλα το 1,39 που γυριζε ειναι τελειος χρονος για καποιον που μπηκε πρωτη φορα σε αυτη την πιστα.

Μπραβο παιδια να ειστε καλα και να ειστε σιγουροι οτι θα μπουμε και εμεις μεσα με το s διοτι το μεγαλυτερο σχολειο για αυτο το αυτοκινητο ειναι η πιστα και μονο και οχι οι δημοσιοι δρομοι σκοτωστρες.

ΥΓ Σας χρωσταω και καποιες φωτο καθως και περιμενω σχολια για την ληψη με την καμερα.
Old May 1, 2006 | 11:08 PM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

Κανένας μέχρι στιγμής δεν με έχει αποκαλέσει ψεύτη ή φαντασμένο, ότι γράφω και έχω γράψει εδώ και σε άλλα forum είναι ότι ακριβώς έχω ζήσει και υπάρχουν και άλλοι να τα επιβεβαιώσουν. Ξενέρωσα γιατί το Μ3 δεν ήθελε να 'αναμετρηθούμε΄στην πίστα,αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να το πάει ή ότι είναι πιό αργό. Ο firefly που τον πέτυχε μου είπε ότι έμπαιναν στις στροφές με τα ίδια χιλιόμετρα και για αυτό έκανε αυτή τη δήλωση.Τα 325 και 330 ΗΤΑΝ πιο αργά από τα S2000 και αυτό μπορούν να μας το δείξουν οι χρόνοι.(δεν ξέρω αν μετράγαν τα παιδιά, εμείς πάντως γυρνάγαμε στους χρόνους που προανέφερα). Το κίτρινο του doctor δεν το πέτυχα αν και θα ήθελα, έτσι για να δώ πώς πάει ένα Μ3 στην πίστα.

geo 2 2003 αυτά που αναφέρεις ότι έγραψα ισχύουν ακριβώς έτσι, έτσι έγιναν έτσι τα έγραψα. Τώρα εάν κάθε αμάξι ή οδηγός ή οι συνθήκες ήταν διαφορετικές δεν αλλάζει το αποτέλεσμα που ήταν αυτό που έγραψα. Ψεύτης δεν είμαι ούτε θα γίνω ποτέ! Αν εσύ είσαι κακοπροαίρετος ή άσχετος είναι δικό σου πρόβλημα.
Φιλικά Τάσος.
Old May 2, 2006 | 12:17 AM
petkoul's Avatar
Registered User

Για βαλτε και τιποτα φωτο.
1.39 γυρισατε ? Τα BMW τι χρονους κανανε ?
Old May 2, 2006 | 02:56 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Let me advise to all of you that personal attacks between members/guest/enthusiasts of S2K International are not allowed, according to the Rules of the S2K International Community which are also applied to the Greek Community!

To stay on topic am glad that some of us had the opportunity of visiting Serres Circuit and even happier that it was enjoyable for all participants.
Old May 2, 2006 | 03:37 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

@geo_2_2003
Δεν εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση με καποιον και για μενα εχει ληξει το οποιο θεμα εδω.Απλως ηθελα να δωσω μια απαντηση,σε καποια λανθασμενα κατα την αποψη μου συμπερασματα.Αυτο μονο.

Malista tora peistikame. Pragmatika den mporo na katalavo merikous ti kolimata trone. Kaneis den milise eironika gia kanena bmw/odigo o @taz apla anefere auta pou eide stin pista. Tora to na synexizeis kai na vazeis fotografies stis opoies exei vgei ektos pistas to S kai na les "to S sto fysiko tou perivallon" den nomizo oti theoreis to thema liksan. Den imoun stin Serres alla den pisteuo oti kaneis sas den vgike apo tin pista, isa isa to na vgaineis ektos simainei oti to piezeis kai prospatheis na vreis ta oria tou, allios den ginetai. Den exei noima na kathomaste na mpainoume se antiparathesi o kathenas exei oti exei kai einai perifanos gia auto kai kalo einai na min xleuazei olous tous allous
Old May 2, 2006 | 03:47 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Gia poies fotografies milas Amaretos?

All times are GMT -8. The time now is 01:29 AM.