Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

UnOfficial Meeting

Old Nov 15, 2006 | 09:12 AM
apostolos_s2000's Avatar
Registered User

Default UnOfficial Meeting

xaireto ola ta pedia tou forum kai ksekino na po auto pou thelo..me lene apostolo kai eimai melos sto forum apo persi alla fetos mporo na po pos exo ksekinisi na erxomai stis sunadisis suxnotata..polloi apo esas me kserete(mias kai thelo na kano tin parea pio demeni kai dunamiki) kai kapoioi apo esas den me exete gnorisi giati i den sas exo dei i den exoume tin eukairia na gnoristoume.

meta apo arketes sunadisis,meta apo polles koubentes meta apo polla parapona kai dika mou alla kai pollon allon pira to tharos na kano ena neo ksekinima se autin tin parea pou mexri simera olo kai pluthenei...

tha ithela osoi apo esas thelete,kanete kefi kai mporeite pano apo ola, na parebrethite sto klasiko simio sunadiseos S.E.F thn erxomeni triti 21 tou minos kai 9 to bradu..thaexo etoimasoi kapoies idees kai kapoies formes pros sublirosi oste bima bima na ginomaste olo kai pio organomenoi,drastirioi kai pano apo ola mia kali parea...giati pano apo ola adres eimaste oi opoioi paratame tin klasiki routina 2 fores ton mina gia na brethoume me kosmo o opoios moirazete tin idia trela me emas kai pano apo ola na PERASOUME KALA..epidi loipon blepo oti den ginete auto,sas perimeno tin parapano imerominia kai ora na ta poume apo konta kalutera kai ektenestera...euxaristo ek ton proteron olous kai elpizo na sas do apo koda...
Reply
Old Nov 15, 2006 | 10:02 PM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Εκτος απροοπτου, I'll be there
Reply
Old Nov 15, 2006 | 10:18 PM
apostolos_s2000's Avatar
Registered User

katopopin sunenoiseos me arketa pedia, i sunadisi tha parei meros tin deutera 20 tou mina kai ora 9 to bradu giati telika triti einai to pexnidi tis aek kai tetarti to pexnidi tou olumpiakou kai gnorizo oti polloi apo emas tha doune ton agona..ara deutera sas perimeno sto sef me polles idees kai suzitisi...
Reply
Old Nov 15, 2006 | 10:32 PM
divs2000's Avatar
Registered User

From: Europe/Greece/Athens

Ego exo forma den 8elo ali...
3eris apostole ime ligo epifilaktikos os pros to ti 8es na kanis! Diladi ti 8a simplirosoume ke gia pio logo na to simplirosoume? Kanta mas ligo pio liana na doume pou to pas!
Reply
Old Nov 15, 2006 | 11:06 PM
speedseeker's Avatar
Registered User

From: Athens

Apostole egw tha erthw kai elpizw na erthoun kai ta alla paidia....endiaferon protasi pantws...kai an i idea pou exeis den kataliksei kapou den peirazei...to thema einai na briskomaste pio syxna kai na goustaroume...!!!
Reply
Old Nov 15, 2006 | 11:10 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Kalimerizo kai xaireto ola ta paidia tou forum. Eimai o Giorgos (neo aima stis synantiseis) kai me arketous exoume idi gnoristei. Auto pou exefrasan kapoioi apla san ena parapono meta to teleutaio meeting (mesa se autous kai ego) apo oti vlepo vriskei antapokrisi kai ekfrazei pollous. Apo oti deixnoun ta legomena sas yparxoun polles idees, epithymia pollon na allaxoun kapoia pragmata kai to vasikotero....DIATHESI!!! Profanos auta eide kai o Apostolos kai apofasise na kanei mia kinisi gia ena neo xekinima. Prosopika dilono oti tha eimai paron stin synantisi tis Deuteras giati thelo para poly na do kai na akouso ti exei skeftei. Epeidi omos einai ena thema pou afora olous emas pou goustaroun na yparxei mia parea pou na moirazetai tin trella tis gia ta s2k tha ithela para poly na do osa pio polla paidia einai dynaton stin synantisi gia na antalaxoume apopseis kai pano apo ola idees etsi oste na kalyterepsoume ton tropo leitourgias autis tis koinonias kai na tin kanoume akoma pio megali kai dynamiki. Gia auto loipon as paroume tis idees mas ma pano apo ola tin diathesi mas kai as ta moirastoume apo konta tin Deutera!!!
Reply
Old Nov 15, 2006 | 11:12 PM
divs2000's Avatar
Registered User

Ma pia ine i idea re pedia? Mpori kanis na mou pi ki emena pou den 3ero? Pi8anon 8a iparxoun ke ali pou den gnorizoun tin idea!
Reply
Old Nov 15, 2006 | 11:24 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Div an paratirises kai se alla topic ekfrastikan kapoia parapona meta to teleutaio meeting. Den xero ti exei skeftei o Apostolos alla tha itan kalo na mazeutoume na milisoume gia na doume an yparxei thelesi kai an einai dynaton na allaxoun kapoia pragmata pou enoxloun arketous. Auto pou xero pantos einai oti me tin morfi pou ginontai ta meeting tora polla paidia exoun dilosei oti den pernane kala kai malista exei ypothei oti polloi skeftontai na stamatisoun na erxontai. Anti diladi na megalonei auti i parea tha arxisei na mikrainei. Pisteuo kai elpizo na to katalavaineis oti einai ena megalo thema pou den mporei na syzytithei kai na exei kapoio apotelesma apo edo mesa me autou tou eidous tin epafi.
Reply
Old Nov 15, 2006 | 11:30 PM
divs2000's Avatar
Registered User

Ok simfono ke epafksono, apla den exo pai sta dio teleftea meeting ke den i3era oti epeze tetio skiniko! Apla den katalava afto to na simplirosoume kapies formes...
Reply
Old Nov 15, 2006 | 11:41 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Kai ego anarotiemai ti exei ftiaxei o Apostolos alla leo na pao stin synantisi kai na do. Den exo na xaso tipota para mono na synantitho me filarakia na ta poume kai na antalaxoume apopseis. Sto kato kato opos eipe kai o filtatos speedseeker.....an den katalixei pouthena den peirazei.....kali kardia Tha mas meinei i synantisi
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:21 PM.