Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Βελτιωση s2000

Thread Tools

Old Jun 28, 2009 | 10:15 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

Default Βελτιωση s2000

Καλησπερα σε ολους,ειμαι καινουργιος στην παρεα οπως καταλαβατε και θα ηθελα καποιες απαντησεις απο αυτους που γνωριζουν...Εχω ενα s2000 μοντελο του 2004 ολο μαμα και φοραω μονο φιλτρο KN...Θελω να κανω τις εξεις αλλαγες στο αυτοκινητο:

1.ΑΝΑΡΤΗΣΗ...μετα απο ψαξιμο εχω καταληξει στην kw 3...ακουσα απο ενα μελος του club οτι υπηρξε και group buy απο εσας?υπαρχει μηπως κατι διαθεσιμο?αν οχι θα ξαναγινει καποια αντιστοιχη παραγγελια και ποσο κοστιζει?

2.θελω να το παω γυρω στα 280 hp...αξιοπιστα και ατμοσφαιρικα παντα...με εναν εγκεφαλο και το φιλτρο που εχω γινεται?Εχω βρει εναν της j's 600 ευρω αξιζει?

αυτα για τωρα...ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις
Reply
Old Jun 28, 2009 | 11:07 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Παλιοχαρακτήρα καλως ήρθες

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι όσο αφορά την ανάρτηση, την ίδια φοράω και εγώ και είμαι υπέρευχαριστημένος.
Δεν δικαούμαι να σου πω οτι είναι η καλύτερη γιατί δεν έχω δοκιμάσει άλλη, πέραν του οτι έχω μπει σε S και με Tein και προτίμησα την kw.
Να φροντίσεις να κάνεις σωστή ρύθμιση γιατί αυτό είναι το Α & το Ω.
Εγώ δοκίμασα αρκετούς, πέταξα αρκετά ευρώ αλλά όταν πήγα στον Σιδεράτο έφυγα και νόμιζα οτι είχα άλλο αυτοκίνητο. Τότε κατάλαβα τι ανάρτηση έβαλα.

Όσο απαντήσεις για τις βελτιώσεις δεν θα βρεις σε αυτό το forum......
Εδώ όλοι είναι "μαμά"
Reply
Old Jun 28, 2009 | 11:40 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

Originally Posted by palioxaraktiras,Jun 28 2009, 09:15 PM

2.θελω να το παω γυρω στα 280 hp...αξιοπιστα και ατμοσφαιρικα παντα...με εναν εγκεφαλο και το φιλτρο που εχω γινεται?Εχω βρει εναν της j's 600 ευρω αξιζει?

αυτα για τωρα...ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις
αν ανέβεις 4-5 να είσαι ευχαριστημένος.
αν γινόταν αυτό να είσαι σίγουρος οτι από το κλάμπ κανείς δε θα έπεφτε κάτω από 300hp.
Reply
Old Jun 28, 2009 | 11:47 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Παλιοχαρακτήρα καλώς ήρθες κι απο εμένα.
Για αυτά που ρωτάς,επειδή υπήρξα κι εγώ μέλος του group buy που έγινε για την KW,θα σου πώ απλά οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος,και λογικά θα μείνεις κι εσύ,εξαρτάται όμως φυσικά απο το πόσο καλά θα είναι ρυθμισμένη και κατα πόσο θα ανταποκρίνεται στη χρήση που θές εσύ να κάνεις (περισσότερες λεπτομέρειες συζήτα με τον uma_chikara που είναι ο "γκουρού της γεωμετρίας").
Όσον αφορά τα 280 ατμοσφαιρικά,με τον εγκέφαλο και το φίλτρο μόνο(ή και full 1st stage),απλά ξέχνα τα.
Καλωσήρθες στον κόσμο της ταλαιπωρίας ανακάλυψης αλόγων με ατμοσφαιρικά μέσα.Τα κρυμμένα μας άλογα που ανακαλύπτουμε με ατμοσφαιρικές βελτιώσεις(δεν μιλάμε για internals-πιστόνια κ.τ.λ.) είναι πιο σπάνια κι απο τα dodo birds.
Πληροφοριακά θα σου πώ πως φοράω J's εξάτμιση,J's χταπόδι,test pipe,τις προσεχείς ημέρες θα βάλω φίλτρο και εγκέφαλο παράλληλο(GReddy e-manage) και πάνω απο 245 δεν περιμένω να δώ στο dyno(κι ΑΝ βγούν τέτοια νούμερα).
Επίσης,ακόμα και για 1st stage να πάς,ξέχνα οτιδήποτε έχει σχέση με turbo,που με 800 Ευρώ για το reflash του εγκεφάλου έχεις +30 στην χειρότερη και να ξέρεις πως όσα δώσεις,θα είναι δυσανάλογα με αυτά που θα πάρεις σε δύναμη.
Welcome to our life.
Για περισσότερα πάνω στο θέμα,σε παραπέμπω στον gzob που είναι αρμόδιος επι του θέματος...
Αυτά απο εμένα και πάλι καλώς ήρθες.

EDIT:Για να μη μπερδευόμαστε,κι εγώ μαμά είμαι.
Reply
Old Jun 28, 2009 | 01:36 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Καλως ηρθες palioxaraktiras.

Διαβασε τα παρακατω τοπικς....

https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=364029
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=580634
Reply
Old Jun 28, 2009 | 06:08 PM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις απαντησεις...αλλα μια ακομα ερωτηση υπαρχοθν ακομα kw 3 απο το group buy και αν ναι ποσο κοστιζουν?
Reply
Old Jun 28, 2009 | 10:38 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Το GB εχει τελειωσει εδω και καιρο. Απ'οτι εχω ακουσει στις συναντησεις υπαρχει ακομα ενδιαφερον για την αγορα τους. Εμας μας ειχε ερθει περιπου 1300Ευρω μαζι με τα μεταφορικα απο την Αγγλια. Νομιζω οτι και παλι αν ξαναγινει GB, σιγουρα θα ερθουν φθηνοτερα απ'οσο κοστιζει η αγορα τους στην Ελλαδα. Οχι παντως 1300Ευρω.
Reply

Trending Topics

Old Jun 28, 2009 | 11:47 PM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Egw den sxoliazw giati tha me lete palioxarakthra pali...

-REMOVED-
Reply
Old Jun 29, 2009 | 02:10 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Originally Posted by Taseas,Jun 28 2009, 11:47 PM
Egw den sxoliazw giati tha me lete palioxarakthra pali...

-REMOVED-
άλλος έχει το όνομα..
άλλος τη χάρη
(Tasea, όλα καλά φίλε μου?)
Reply
Old Jun 29, 2009 | 04:03 AM
package's Avatar
Registered User

Παλιοχαρακτήρα, έχεις το καλύτερο nickname που έχω δει εδώ και καιρό σε forum.
Όσο για τα 280 άλογα, βάλε 2,2 μοτέρ εκκεντροφόρους και πολλά άλλα πράγματα για να δεις αυτό το νούμερο. Γίνεται, αλλά θέλει φαρδιά τσέπη. Με φίλτρο εγκέφαλο από τα 240, θα πας στα 243 και πολλά λέω.
Kw3 κορυφαία. Αν μπορείς να διαθέσεις πάρτην με κλειστά μάτια. Υπάρχουν και πιο φθηνές λύσεις.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:33 PM.