Common S2000 Problems/Solutions (1999-2009) - Page 2 - S2KI Honda S2000 Forums

Go Back  S2KI Honda S2000 Forums > General Interest > S2000 Under The Hood
Reload this Page >

Common S2000 Problems/Solutions (1999-2009)

Notices
S2000 Under The Hood S2000 Technical and Mechanical discussions.

Common S2000 Problems/Solutions (1999-2009)

 
Old 03-20-2009, 08:25 AM
  #11  
Sponsor
 
Moddiction's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Mooresville, NC
Posts: 28,640
Thanked 29 Times in 25 Posts
Default

Yeah that is BS they remove non sponsor sites!!!
__________________
[/url]
Moddiction is offline  
Old 03-20-2009, 09:08 AM
  #12  
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,898
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

^ Just post it here
Blue_AP2 is offline  
Old 03-21-2009, 04:26 PM
  #13  
Member
 
negcamber's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Jacksonville, FL
Posts: 8,822
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

This might be tough to keep updated. I'll sticky it though.
negcamber is offline  
Old 03-27-2009, 06:18 PM
  #14  
Registered User
 
s2kmiami69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Miami
Posts: 8,561
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

crappppp i saw this

AP2 (2004-2009)
Problem: Gear lever pops out of 2nd, 4th or 6th gear
Solution: Replace the countershaft 1st gear and the 2nd gear set. Service Bulletin

Problem: CEL P1172 and/or P2A00 (MY06+)
Solution: Go to the dealer to update the ECM/PMC PGM-FI software. Replace the air/fuel sensor. Service Bulletin

but i didnt see where that cel was just for 06 up because at the top it says 04+

i guess what i really need to know is in getting to a code reader as long as i dont go over 3 or 4 k i should be alright eh? car has oil runs fine. went 500 miles last weekend...now all of a sudden has a cel after she sat in some traffic, i came home, she sat a lil while, started her up and bam my first cel...weeeeee
s2kmiami69 is offline  
Old 03-28-2009, 02:01 PM
  #15  
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the info... Its much appreciated!
hotdawwgman is offline  
Old 03-28-2009, 04:05 PM
  #16  
Member
 
negcamber's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Jacksonville, FL
Posts: 8,822
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Originally Posted by s2kmiami69,Mar 27 2009, 08:18 PM
car has oil runs fine. went 500 miles last weekend...now all of a sudden has a cel after she sat in some traffic, i came home, she sat a lil while, started her up and bam my first cel...weeeeee
Yes...we need to know the code before we can help you.
negcamber is offline  
Old 03-28-2009, 05:16 PM
  #17  
Registered User
 
s2kmiami69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Miami
Posts: 8,561
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

300, 301 and 302...and as i mentioned in the other thread no over rev from me. however i did read somewhere that previous over revs may not show up for a while...with my luck the previous owner did it, and i get to pay for it...which means im srsly ****d
s2kmiami69 is offline  
Old 04-02-2009, 06:19 AM
  #18  
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Location: Canada, QC
Posts: 716
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Originally Posted by s2kmiami69,Mar 28 2009, 08:16 PM
300, 301 and 302...and as i mentioned in the other thread no over rev from me. however i did read somewhere that previous over revs may not show up for a while...with my luck the previous owner did it, and i get to pay for it...which means im srsly ****d
I have the exact same problem. Look at my previous post im currently trying to diagnose the problem.

Since the misfire...

I've had valve adjustment (engine was also checked for damage). Changed pcv valve, spark plug change on misfire cyl. And moved coil around.

I only get a CEL on idle or coasting to a stop.

Im starting to think vacuum leak.
The Gent is offline  
Old 04-02-2009, 03:31 PM
  #19  
Registered User
 
s2kmiami69's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Miami
Posts: 8,561
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i took someones advice and just reset it...i really think it was just an ecu hiccup...waiting now to see if it comes back...the car runs absolutely perfect, but i still think im going to have a compression and leakdown test done just for peace of mind
s2kmiami69 is offline  
Old 04-08-2009, 11:00 AM
  #20  
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 47
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have the issue with the gears popping out from first and second sometimes 4th, do i just take it to any honda dealer if i have the "certified warranty?"
s2klaiken is offline  

Quick Reply: Common S2000 Problems/Solutions (1999-2009)


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands