ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Ευχαριστώ παιδιά.συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλα μετά τον αγώνα έφυγα για βόρειο ελλάδα.Nabu ήμουν με toyo r888.αυτά χρησιμοποιώ στους τελευταιους αγώνες.επίσης εβαλα σε αυτόν τον αγωνα και το cusco rs μπλοκέ.ο χρόνος θα κατέβει και άλλο αν αναλογιστείς οτι ειχα πολλά μουτρα και ημουν πολυ ωρα σε ασε πατα.δε βολευει η πιστα το s αλλα πιστευω οτι θα κανει 56 χαμηλά αν ειναι και τα λάστιχα σε καλή κατασταση στον επόμενο αγώνα.το μπλοκε μεταμορφώνει τελείως το s και δεν εχει καμία σχέση με οτι γνωρίζετε στη συμπεριφορά του.πιστευω οτι θα το μάθω γιατι το εβαλα 3 μέρες πριν τον αγώνα.
αν δεν κανω λαθος φτανει μεχρι 75% αλλα ειναι 2way και εχει εμπλοκη και στην επιβραδυνση.δεν το εχω συνηθησει ακομα και ισως εφταιγε η οδηγηση μου που ειχε μουτρα το s.παντως σε τερμα γκαζι σου φερνει τη μοθρη μεσα και το καταλαβαινεις αλλα ειναι πολυ επικινδυνο σε δρομο γιατι δεν συγχωρει και σου ανοιγει τη τροχια αν το φοβηθεις και αφησεις γκαζι.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
[QUOTE=mkonsavage,Nov 6 2008, 05:46 PM]αν δεν κανω λαθος φτανει μεχρι 75% αλλα ειναι 2way και εχει εμπλοκη και στην επιβραδυνση.δεν το εχω συνηθησει ακομα και ισως εφταιγε η οδηγηση μου που ειχε μουτρα το s.παντως σε τερμα γκαζι σου φερνει τη μοθρη μεσα και το καταλαβαινεις αλλα ειναι πολυ επικινδυνο σε δρομο γιατι δεν συγχωρει και σου ανοιγει τη τροχια αν το φοβηθεις και αφησεις
Μάριε έχεις απόλυτο δίκιο.απλά δεν ηθελα να το αναφερω τοσο ωμα μηπως με θεωρουν και κανα ψωνιο.εγω πάντως το έδινα σε 2-3 κολλητους αλλα οχι πλεον.ειναι αρκετα επικινδυνο αν ξεχαστεις.ειναι οπλο για καποιον που ξερει και επικινδυνο για τον αρχαριο.
Ειχα την εντύπωση ότι το 2-way είναι καλό για drift.
Ουσιαστικά έχει την τάση να έχει συνέχεια κλειδωμένους τους τροχούς με αποτέλεσμα να μην διαγράφει ο κάθε τροχός τον κύκλο του και έτσι "τραβάει" το αμάξι ευθεία.
Ουσιαστικά έχει την τάση να έχει συνέχεια κλειδωμένους τους τροχούς με αποτέλεσμα να μην διαγράφει ο κάθε τροχός τον κύκλο του και έτσι "τραβάει" το αμάξι ευθεία.
Χωρίς να ξέρω στα σίγουρα η λογική πίσω απο την φυσική του 2 way λέει πως έιναι αυτο που είπες βασικά... Αφήνεις και αυτό μπλοκάρει πάλι με αποτέλεσμα να κρατάει το γλύστριμα χωρίς να το διακόπτει. Έτσι, ακόμα και αν αφήσεις ο κώλος θα συνεχίσει να ταξιδεύει.
Τώρα και εγώ περίεργος είναι να δω πως αυτό μπορεί να βοηθήσει στην γρήγορη γραμμική οδήγηση? Κανένας γνώστης εδώ να μας λύσει τις απορίες μας?
Τώρα και εγώ περίεργος είναι να δω πως αυτό μπορεί να βοηθήσει στην γρήγορη γραμμική οδήγηση? Κανένας γνώστης εδώ να μας λύσει τις απορίες μας?