Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ

Thread Tools

Old Jun 26, 2008 | 07:38 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Reply
Old Jun 26, 2008 | 11:33 AM
mkonsavage's Avatar
Registered User

From: sparti

mpika sto trackday special kai eida ti parousiasi tou gri civic.entiposiastika me ti douleia ton paidion kai fisika me ton katalogo ton extra pou foraei to civicaki.mpravo kai pali sta paidia.oson afora gia to xrono sto kartodromo imoun ontos me semi slick kai exo mpei mono gia tous 2 agones sti pista kai paizo sto 57 xamila.me kapoies mikrodiorthoseis prepei na peso sto 56 xamila.me semi slick to autokinito einai peripou 2 epano.apo empeiria omos se alles pistes kai oxi sto kartodromo.
Reply
Old Jun 26, 2008 | 02:59 PM
andreas2000's Avatar
Registered User

From: Nea Makri

Originally Posted by mkonsavage,Jun 26 2008, 09:33 AM
oson afora gia to xrono sto kartodromo imoun ontos me semi slick kai exo mpei mono gia tous 2 agones sti pista kai paizo sto 57 xamila.me kapoies mikrodiorthoseis prepei na peso sto 56 xamila.me semi slick to autokinito einai peripou 2 epano.apo empeiria omos se alles pistes kai oxi sto kartodromo.
Απλά σε ρώτησα για να έχω κάποιο μπούσουλα από άλλο s2k που το έχει τρέξει σε πίστα.
Πήγα χθες,με Τoyo T1R,έκανα καμια 20αρια γύρους με τον καλύτερο να είναι 1:00,006.
Αλλά πολύ στενή πίστα για χρονομετρημένα.
Συνεχίζω να πιστεύω οτι κάνει πιο πολύ για πάντες παρα για γραμμές.
Reply
Old Sep 30, 2008 | 09:28 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Thread Resurection!

Παιδιά καλησπέρα,
ίσως αυτό να είναι και το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ σας αν θυμάμαι καλά οπότε σας καλησπερίζω όλους προσωρινά απο εδώ.
Ευελπιστώ μέσα στις επόμενες ημέρες να είμαι και εγώ κάτοχος ενός S οπότε και έχω αρχίσει εδώ και κάμποσο καιρό την προσπάθεια να ρουφήξω ότι χρήσιμη πληροφορία μπορώ απο τις γραμμές σας...

Για να μην ξεφεύγω κιόλας, επειδή οι πίστες είναι κάτι που μαρέσει να ασχολούμε και επειδή βλέπω ότι μερικοί απο εσας το αγαπάτε εξίσου θα πω και εγώ 2 πραγματάκια σχετικά με το τόπικ.

Στο Καρτοδρόμιο, εγώ προσωπικά με την χρήση Semi Slick, με Smart Roadster είχα καταφέρει να ρίξω τον χρόνο μου 2 δευτερόλεπτα.

Διαβάζοντας τις απόψεις μερικών χρηστών δεν έχω παρά να συμφωνήσω με όσα έχουν γραφτεί για το Καρτοδρόμιο. Διόλου ευκαταφρόνητη πίστα με ανάγκη για πολύ ειδικούς χειρισμούς απο τον οδηγό. Συμφωνώ ότι πολλές απο τις στροφές του πρέπει να "πουληθούν" για να οδηγηθεί γρήγορα.

Κάτι άλλο, επειδή τελικά δεν κατάλαβα αν έχετε πάει Σέρρες ή όχι. Αν δεν απατώμαι το TrackDay-Special διοργανώνει τον Νοέμβριο ένα απο τα δικά του Trackdays στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Δυστυχώς για παραπάνω λεπτομέρειες θα πρέπει να εγγραφείτε στο φόρουμ τους για να διαβάσετε τους όρους, το πρόγραμμα κτλ και γιατί όχι να δηλώσετε συμμετοχή.

Σε αυτό το σημείο να πω ότι ουδεμία σχέση έχω με τα παιδιά και ότι είμαι ένα απλό μέλος του που απολαμβάνει τα φοβερά τους Trackdays που και που. Πέρυσι τουλάχιστον που είχα πάει ήταν όλα πάρα πάρα πολύ ωραία και αρκετά συντονισμένα.

Θα ενδιέφερε κανέναν άλλο απο εδώ αυτή η σκέψη? (Είναι το Σ/Κ 14-15 Νοεμβρίου)

Καλησπέρα και πάλι,
Κωνσταντίνος.
Reply
Old Sep 30, 2008 | 12:47 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Γειά σου Κώστα!!

Μακάρι να πάμε,αλλά είνια πολλά τα έξοδα και όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο δύσκολο.
Reply
Old Sep 30, 2008 | 01:55 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Σίγουρα τα έξοδα θα είναι αρκετά αλλά απο την άλλη δεν είναι δα και κάτι που κάνουμε αρκετά συχνά. Τουλάχιστον προσωπικά μιλόντας, είναι κάτι που μια φορά τον χρόνο πιστεύω ότι αξίζει να διαθέσω τα χρήματα για να κάνω.

Το μοναδικό έξοδο το οποίο αναγνωρίζω ως κάτι πιθανότατα ακριβό είναι τα λάστιχα που θα καταπονεθούν. Όλα τα άλλα είναι τα έξοδα ενός διημέρου κάπου εκτός έδρας + λίγο παραπάνω βενζίνη. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Απο την άλλη αυτό που πέρνεις για τα λεφτά σου είναι 2 ημέρες φουλ πίστας, απο το πρωί μέχρι όταν πέφτει το φως του ήλιου, μια κοινότητα ανθρώπων που έχουν τον ιδιο σκοπό εκεί, εξοπλισμό χρονόμετρων μαζί με εκτυπώσεις με το nickname και για τις 2 ημέρες και φυσικά μεγάλη εμπειρία και διασκέδαση μαζί με τους φίλους σου.

Όπως και να έχει, στο πορτοφόλι κανενός δεν είμαι οπότε δεν μπορώ να ξέρω, απλά λέω την γνώμη μου και ίσως καταφέρω να τραβήξω και κανέναν άλλο ταυτόχρονα
Reply
Old Sep 30, 2008 | 03:45 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Εγώ έκανα ένα πέρασμα αρχές καλοκαιριού,αλλά η έδρα εξόρμησης ήταν πολύ ποιο κοντά.Τώρα από Αθήνα δεν παίζει να πάω.
Reply
Old Sep 30, 2008 | 10:59 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Αυτα.
Reply
Old Oct 1, 2008 | 04:24 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

http://www.youtube.com/watch?v=ytGT47mDk9s

δεν εχει Σακι μεσα αλλα νομιζω αξιζει..
Reply
Old Oct 1, 2008 | 04:43 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

http://www.youtube.com/watch?v=k6mEirkQN8o
αυτο ειναι το για τους κομπρεσορατους και ειχε το ρεκορ πριν το σπασει αυτο..
http://www.youtube.com/watch?v=tdH4-gUF7cQ
το οποιο εχει και ιδιας φιλοσοφιας μοτερ με το δικο μας!!

υποτιθεται οτι μιλαμε για αυτοκινητα παραγωγης δρομου
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:40 PM.