ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Τρελόπαιδο κων/νε, ανυπομονώ να γυρίσεις ν ατα δούμε όλα!
Βίντεο, φωτογραφίες..τα πάντα..!!
Επίσης.."πέτυχα" το Βαγγέλη χθες..
Πρέπει να του πάμε τη βεντούζα τη Δευτέρα!
Θα έρθω κι εγώ για το "κουβάλημα"... χαχαχχχαχαχααα
Καλές λήψεις!!!!!!!!
γενικά στο 1.37 νομίζω ότι είναι πολύ καλα !!!
1.37.45 είναι ο καλύτερος χρόνος του περιοδικού Drive με ap1 με 16άρες βέβαια..
Κάτω από 36 είναι φοβερά και είναι επίσης ο χρόνος που γυρνάει το Evo VIII.. κι όλα αυτά σε στεγνό και με καινούρια λάστιχα!!!
1.40, πάντως , γυρνάει σε στεγνό το golf gti dsg!!
άρα πολύ καλό το 1.40 για βροχή..!!
Καλή επιτυχία!!!!!!!!
Βίντεο, φωτογραφίες..τα πάντα..!!
Επίσης.."πέτυχα" το Βαγγέλη χθες..
Πρέπει να του πάμε τη βεντούζα τη Δευτέρα!
Θα έρθω κι εγώ για το "κουβάλημα"... χαχαχχχαχαχααα
Καλές λήψεις!!!!!!!!
γενικά στο 1.37 νομίζω ότι είναι πολύ καλα !!!
1.37.45 είναι ο καλύτερος χρόνος του περιοδικού Drive με ap1 με 16άρες βέβαια..
Κάτω από 36 είναι φοβερά και είναι επίσης ο χρόνος που γυρνάει το Evo VIII.. κι όλα αυτά σε στεγνό και με καινούρια λάστιχα!!!
1.40, πάντως , γυρνάει σε στεγνό το golf gti dsg!!
άρα πολύ καλό το 1.40 για βροχή..!!
Καλή επιτυχία!!!!!!!!
Εσυ και στις Σερρες βρηκες ιντερνετ ρε τρελε..
Αντε καυτο και για μας..Το αυτοκινητο οντως ειναι τρελο και αν και τα ειπαμε εμεις,το προηγουμενο σαββατο που ημουν και εγω Σερρες παλι εβρεχε και το καλυτερο που με πιασαν οι σενσορες[παλι δεν δουλευαν,χασαν τους μισους γυρους]ηταν 1.41.8.
Επειδη ομως με πιαναν και απ εξω καπου εκει γυριζα.Και εγω δικαβαλος αλλα το ψιλοφοβομουν και λιγο!!
Αντε τραβα κανα καλο βιντεο γιατι εγω το μονο που καταφερα να τραβηξω επι 20 λεπτα[εκτος απο το αυτονοητο] ηταν το ραδιοσιντι και το δερμα στη κονσολα που πηρα απο τον Μαριο..
Να σημειωσω οτι το προηγουμενο Σαββατο ειχε πανω απο 10 Ιμπρεζα και σιγουρα πανω απο 15 ΕΒΟ..
Το ενα απο αυτα[ασημι ΕΒΟ]ηρθε με τρειλερ,επεζε στα 900αλογα,dragster με κανονικο στησιμο το οποιο μου ειπαν οτι την επομενη μερα που ηταν στεγνο γυρισε 1.25περιπου!!
Γνωρισα και τον tomidis απο κοντα ο οποιος ομως ειχε βαλει semi μπροστα αλλα full slick πισω οποτε με την καταιγιδα σιγουρα θα ειχε τα θεματακια του,αν και δεν το ειδα να μασαει.
Ειχε αλλο ενα γκρι S AP2 αλλα δεν το γνωρισα το παιδι.
Παιδια το αυτοκινητο μας για μια ακομη φορα ειναι τρελο,εχει απιστευτη αισθηση και πληροφορηση αλλα ταυτοχρονα,το δικο μου ισως ακομα περισσοτερο[2001],θελει πολυ γρηγορες αντιδρασεις,εξοικιωση και γνωση τα οποια μονο σε μια πιστα μπορει να αποκτηθουν χωρις αγχος και με πληρη απολαυση..
Και επειδη καλο και το καρτοδρομο αλλα η πιστα ειναι για καρτ,συστηνω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν το εχουν κανει,να επισκεφτουν καποια στιγμη τις Σερρες.
Και για οσους δεν εχουν ξαναπαει θελει δυημερακι να το ευχαριστηθουν..
Αντε καυτο και για μας..Το αυτοκινητο οντως ειναι τρελο και αν και τα ειπαμε εμεις,το προηγουμενο σαββατο που ημουν και εγω Σερρες παλι εβρεχε και το καλυτερο που με πιασαν οι σενσορες[παλι δεν δουλευαν,χασαν τους μισους γυρους]ηταν 1.41.8.
Επειδη ομως με πιαναν και απ εξω καπου εκει γυριζα.Και εγω δικαβαλος αλλα το ψιλοφοβομουν και λιγο!!
Αντε τραβα κανα καλο βιντεο γιατι εγω το μονο που καταφερα να τραβηξω επι 20 λεπτα[εκτος απο το αυτονοητο] ηταν το ραδιοσιντι και το δερμα στη κονσολα που πηρα απο τον Μαριο..
Να σημειωσω οτι το προηγουμενο Σαββατο ειχε πανω απο 10 Ιμπρεζα και σιγουρα πανω απο 15 ΕΒΟ..
Το ενα απο αυτα[ασημι ΕΒΟ]ηρθε με τρειλερ,επεζε στα 900αλογα,dragster με κανονικο στησιμο το οποιο μου ειπαν οτι την επομενη μερα που ηταν στεγνο γυρισε 1.25περιπου!!
Γνωρισα και τον tomidis απο κοντα ο οποιος ομως ειχε βαλει semi μπροστα αλλα full slick πισω οποτε με την καταιγιδα σιγουρα θα ειχε τα θεματακια του,αν και δεν το ειδα να μασαει.
Ειχε αλλο ενα γκρι S AP2 αλλα δεν το γνωρισα το παιδι.
Παιδια το αυτοκινητο μας για μια ακομη φορα ειναι τρελο,εχει απιστευτη αισθηση και πληροφορηση αλλα ταυτοχρονα,το δικο μου ισως ακομα περισσοτερο[2001],θελει πολυ γρηγορες αντιδρασεις,εξοικιωση και γνωση τα οποια μονο σε μια πιστα μπορει να αποκτηθουν χωρις αγχος και με πληρη απολαυση..
Και επειδη καλο και το καρτοδρομο αλλα η πιστα ειναι για καρτ,συστηνω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν το εχουν κανει,να επισκεφτουν καποια στιγμη τις Σερρες.
Και για οσους δεν εχουν ξαναπαει θελει δυημερακι να το ευχαριστηθουν..
To evo που λες ειναι του Πετρου του Φυκατα το οποιο ειναι στα 1000 αλογα σχεδον τροχο στα 3 bar και στις Σερρες μπηκε με 2.1 πιεση και εκανε 1.26,ο ιδιος ετρεξε και με ενα evo10 με σλικ και εκανε 1.29
Ορίστε και η γενική κατάταξη μετά το τέλος του Trackday.

Kosdali, Bullet1800(εγω), Colin Mcrae είμαστε οι 3 του κλάμπ.
Ο χρόνος του Kosdali είναι ο πιο κοντινός στις δυνατότητες του αυτοκινήτου και μπράβο του
!! Φίλε μου ωραίος, κρίμα που δεν γνωριστήκαμε.... Πολύ θα ήθελα να ήταν και το δικό μου σε φόρμα και να τρωγόμασταν μέσα στην πίστα
Dali ήσουμε με Radial λάστιχα σωστά? Ήταν ταλαιπωρημένα η σε καλή κατάσταση?

Kosdali, Bullet1800(εγω), Colin Mcrae είμαστε οι 3 του κλάμπ.
Ο χρόνος του Kosdali είναι ο πιο κοντινός στις δυνατότητες του αυτοκινήτου και μπράβο του
Dali ήσουμε με Radial λάστιχα σωστά? Ήταν ταλαιπωρημένα η σε καλή κατάσταση?