ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Μακη δεν θα εχεις προβλημα αφου δεν νομιζω να πας Σερρες για να κυνηγησεις τα χαμενα δευτερολεπτα.Ειδικα με τα σεμισλικ που θα βαλεις.Και ο Τασεας ετσι τα ειχε χωρις προβλημα κανενα.
το θέμα είναι ότι δε θα βάλει semislick...
τα semi τα έχει στις 16άρες..
γι αυτό του είπα να σε ρωτήσει, λόγω πλαινών που ενδεχομένως να μην είναι τόσο σκληρά όσο τα semi..
Γενικα όμως κι εγώ νομίζω, όλα καλά..
τα semi τα έχει στις 16άρες..
γι αυτό του είπα να σε ρωτήσει, λόγω πλαινών που ενδεχομένως να μην είναι τόσο σκληρά όσο τα semi..
Γενικα όμως κι εγώ νομίζω, όλα καλά..
Κοιτα τα 070 ειναι σχεδον σεμι σλικ και ειναι πολυ σκληρα στο πλαι με μαλακια γομα.Με λιγα λογια δεν θα εχει προβλημα.Το μονο προβλημα ειναι οτι θελω και εγω Σερρες και δεν προλαβαινω με τις δουλειες να παω
Originally Posted by Dorikin,Nov 12 2008, 02:39 PM
Κοιτα τα 070 ειναι σχεδον σεμι σλικ και ειναι πολυ σκληρα στο πλαι με μαλακια γομα.Με λιγα λογια δεν θα εχει προβλημα.Το μονο προβλημα ειναι οτι θελω και εγω Σερρες και δεν προλαβαινω με τις δουλειες να παω

thanks guys,θα τα κοτσαρω πανω και αμαλαχι τα κανω και ενα μπρος-πισω χωρις φυσικα να ξεζανταρω
Originally Posted by gre165-makis,Nov 14 2008, 01:46 AM
thanks guys,θα τα κοτσαρω πανω και αμαλαχι τα κανω και ενα μπρος-πισω χωρις φυσικα να ξεζανταρω

Επειδή είστε αλήτες και το άλλο το τόπικ το έχετε γεμίσει με όπλα, πάρτε μια πρωινή φωτό από Σέρρες να έχετε.

Απολογισμό θα κάνω αφου γυρίσω σπίτι αλλά στις άκρες άκρες, ο σενσορας μου εχθές δεν δούλεψε καθόλου... αλλά πάλι καλά που έχω ΟΛΟΥΣ τους γύρους μου σε βίντεο και μπορώ να το πάρω απο εκεί τον χρόνο.
~ 1.40, βρεγμένο (γιατί έβρεχε εχθές), δικάβαλο.
Σήμερα είναι στεγνά μεν, έχει υγρασία δε, αλλά καθώς θα περνάει η ώρα θα στεγνώνει.
Το αμάξι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιδιά. Δεν έχω λόγια, απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

Απολογισμό θα κάνω αφου γυρίσω σπίτι αλλά στις άκρες άκρες, ο σενσορας μου εχθές δεν δούλεψε καθόλου... αλλά πάλι καλά που έχω ΟΛΟΥΣ τους γύρους μου σε βίντεο και μπορώ να το πάρω απο εκεί τον χρόνο.
~ 1.40, βρεγμένο (γιατί έβρεχε εχθές), δικάβαλο.
Σήμερα είναι στεγνά μεν, έχει υγρασία δε, αλλά καθώς θα περνάει η ώρα θα στεγνώνει.
Το αμάξι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιδιά. Δεν έχω λόγια, απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.