ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Οι ανταποκριτές μου επάνω στα Βόρεια μου λένε ωραία πράγματα!!!
Πιο συγκεκριμένα μέχρις στιγμής γνωρίζω τα εξής...
2 φτιαμένα Σ... με ανθρακονημάτηνα καπό κτλ
στην Κ5 βγάζουν τα καθιερωμένα ντουμάνια!!! ΕΤΣΙ ΡΕ ΤΡΕΛΕΣ!!! ΟΧΙ, ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ!! ουφ ξελαφρωσα λιγάκι!!
Εν συνεχεία... Ένα ανθρακί έχει ξεσηκώσει τον κόσμο με μια εξάτμιση τούμπανο... Ποιος είσαι κύριε και τι εξάτμιση φοράς?
Άντε παίδες, χαρείτε τα εργαλεία και με το καλό να μας γράψετε κανένα χρόνο και να ανεβάσετε και κανένα βίντεο να έχουμε να βλέπουμε!
Πιο συγκεκριμένα μέχρις στιγμής γνωρίζω τα εξής...
2 φτιαμένα Σ... με ανθρακονημάτηνα καπό κτλ
στην Κ5 βγάζουν τα καθιερωμένα ντουμάνια!!! ΕΤΣΙ ΡΕ ΤΡΕΛΕΣ!!! ΟΧΙ, ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ!! ουφ ξελαφρωσα λιγάκι!! Εν συνεχεία... Ένα ανθρακί έχει ξεσηκώσει τον κόσμο με μια εξάτμιση τούμπανο... Ποιος είσαι κύριε και τι εξάτμιση φοράς?
Άντε παίδες, χαρείτε τα εργαλεία και με το καλό να μας γράψετε κανένα χρόνο και να ανεβάσετε και κανένα βίντεο να έχουμε να βλέπουμε!
loiopn ta sakia ESKISAN ....an k oloi paraponiontoysan gia to grip tiw pistas emeis den katalabame tipota
tomidis 1.36,8
michail 1.37,8
kosdali 1.37,9
ntz 1.40,8
borfan 1.42,6
osoi den irthan exasan...ton mago me to prioni se apisteyes gonies drift k me arketa kommatia gomas...KOSDALI SKOTONEIS
tomidis 1.36,8
michail 1.37,8
kosdali 1.37,9
ntz 1.40,8
borfan 1.42,6
osoi den irthan exasan...ton mago me to prioni se apisteyes gonies drift k me arketa kommatia gomas...KOSDALI SKOTONEIS
Ωωχ κατάλαβα... κάτι παράπονα που διαβάζω στο Trackday Special για "μερικούς" που κάνανε drift και γεμίζανε την πίστα κομμάτια λάστιχο/γόμα που κόλλαγε πάνω στα R888 των υπολοίπων και δεν μπορούσανε να κάνουνε χρόνους, ΜΑΛΛΟΝ πηγαίνανε για εμάς ε?
χοχοοχοχοχ, έτσι γερά τα παληκάρια του s2ki.gr!!
Μάκη να σου πω εγώ ένα τιπ... R888
Εσύ καλά καλά κατάφερες να ρίξεις 1.5sec τον χρόνο σου στο Καρτόδρομο. Ε, ο Tomidis δηλαδή στις Σέρρες να μην ρίξει και αυτός ο άνθρωπος!!!
Μπράβο πάντως παιδιά! Σημασία έχει ότι το ευχαριστηθήκaτε και οι χρόνοι που γράψατε είναιπολύ καλοί!!!! Ειδικά η μάχη Michail, Kosdali
χοχοοχοχοχ, έτσι γερά τα παληκάρια του s2ki.gr!!
Μάκη να σου πω εγώ ένα τιπ... R888
Εσύ καλά καλά κατάφερες να ρίξεις 1.5sec τον χρόνο σου στο Καρτόδρομο. Ε, ο Tomidis δηλαδή στις Σέρρες να μην ρίξει και αυτός ο άνθρωπος!!! Μπράβο πάντως παιδιά! Σημασία έχει ότι το ευχαριστηθήκaτε και οι χρόνοι που γράψατε είναιπολύ καλοί!!!! Ειδικά η μάχη Michail, Kosdali