ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Ισως ο κωσταντινος (και τον ευχαριστω για την παρεα στο γυρισμο) να ηταν ο μονος που με καταλαβαινε οταν φυγαμε απο την πιστα γυρισε και μου ειπε.....
"δεν ειναι γαματο να φευγεις ξεγκ@υλωτος απο την πιστα" με ακεραιο το αμαξι σου και να σκεφτεσε οτι ολα ηταν τοσο τελεια.
Λεω απο το στομα μου το πηρες μολις!!!!
"δεν ειναι γαματο να φευγεις ξεγκ@υλωτος απο την πιστα" με ακεραιο το αμαξι σου και να σκεφτεσε οτι ολα ηταν τοσο τελεια.
Λεω απο το στομα μου το πηρες μολις!!!!
Εγώ το έλεγα από πέρυσι αλλά δεν είχε βρεθεί και το ξαναρωτάω και φέτος: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ 4ΩΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ;;
Κι ας μην είναι S2000...Η συμμετοχή, η αδρεναλίνη και η εμπειρία και μόνο εμένα μου φτάνει..
Υ.Γ. Δεν μετράει το δεύτερο κομμάτι που εμείς βγήκαμε έξω και ξεκινήσατε οι δυο σας πάλι απ'την αρχή.
Κι εγώ πάντα έτσι ήμουν.. όταν έφευγα από την πίστα ήμουν περισσότερο πορωμένος.. 
Δεν τους καταλαβαίνω όσους λένε ότι ηρεμούν μετά..
Αν δεν υπήρχε και η μεταπιστάδικη περίοδος που αναγκαστικά ξενερώνεις, γιατί έχεις ξοδέψει όλα τα χρήματά σου και τα υπόλοιπα πάνε για τακάκια, λάδια, χαζομάρες κ.ο.κ , θα με είχαν βρει αγκαλιά με κανένα δέντρο..

Δεν τους καταλαβαίνω όσους λένε ότι ηρεμούν μετά..

Αν δεν υπήρχε και η μεταπιστάδικη περίοδος που αναγκαστικά ξενερώνεις, γιατί έχεις ξοδέψει όλα τα χρήματά σου και τα υπόλοιπα πάνε για τακάκια, λάδια, χαζομάρες κ.ο.κ , θα με είχαν βρει αγκαλιά με κανένα δέντρο..
Sent from my HTC X315e using Tapatalk
επειδη αρχισαν να με ζαλιζουν οι στροφες
εδω ειμαι με 1.1 μπαρ περιπου 450-460 αλογα
οχι τιποτα αλλο αρχισαν να τελιωνουν κ τα καλα σαζμαν τις αγορας
http://www.youtube.com/watch?v=MIfid...ature=youtu.be
εδω ειμαι με 1.1 μπαρ περιπου 450-460 αλογα
οχι τιποτα αλλο αρχισαν να τελιωνουν κ τα καλα σαζμαν τις αγορας
http://www.youtube.com/watch?v=MIfid...ature=youtu.be
Καταρχήν να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για τα απίστευτα βίντεο που μας πόσταραν από τις Σέρρες. Μας κάνετε να αισθανόμαστε ότι παίρνουμε και εμείς μέρος στις μάχες εκεί πέρα. Ειλικρινα πολύ ωραία. Και τι δε θα έδινα να βρίσκομαι ακεί έστω και χωρίς το S να σας βλέπω μόνο
Θωμάκο μπράβο ρε συ. Πολύ δύναμη το αμάξι και πολύ καλός χρόνος. Ηταν και η πρώτη σου φορά και σιγά σιγά θα τον βελτιώνεις. Οσο για τα καλά σασμάν της αγοράς μην ανησυχείς δεν τελειώνουν
Θέλεις να σου δώσω ένα καινούριο με 800km μόνο? Αλλά σε 0-400 θα το βγάλεις φρήγορα off και αυτό και θα πάει τσάμπα
Θωμάκο μπράβο ρε συ. Πολύ δύναμη το αμάξι και πολύ καλός χρόνος. Ηταν και η πρώτη σου φορά και σιγά σιγά θα τον βελτιώνεις. Οσο για τα καλά σασμάν της αγοράς μην ανησυχείς δεν τελειώνουν
Θέλεις να σου δώσω ένα καινούριο με 800km μόνο? Αλλά σε 0-400 θα το βγάλεις φρήγορα off και αυτό και θα πάει τσάμπα