ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΠΙΣΤΕΣ
Originally Posted by timkoul,May 12 2009, 04:42 AM
Καλα οδηγα ενα S με καλη αναρτηση και λαστιχο και μου λες... χεχε
Το ξέρεις οτι ζήλεψα από την KW3 του brother που ρυθμίζει με κλικς και πλέον περιμένω τα δύο πίσω αμορτισερ με ...κλικς και εγώ για να ρυθμίζω επιτόπου στην πίστα
Πώς το είδες με τα semi;; Εγώ επειδή πάλευα με τη γεωμετρία (έχω "τετραγωνίσει" το s, όπως οι Ιάπωνες...
) ακόμα δεν έχω συμπεράσματα. Μόνο "στρώσιμο" τους έχω κάνει. Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω Μέγαρα και δρόμο τα 888. Εγώ επιλέξει μπροστά 225/45 και πίσω 255/40. Για να δούμε...
Originally Posted by ntz,May 12 2009, 09:13 AM
Θα το κάνουμε...θα το κάνουμε
Το ξέρεις οτι ζήλεψα από την KW3 του brother που ρυθμίζει με κλικς και πλέον περιμένω τα δύο πίσω αμορτισερ με ...κλικς και εγώ για να ρυθμίζω επιτόπου στην πίστα
Πώς το είδες με τα semi;; Εγώ επειδή πάλευα με τη γεωμετρία (έχω "τετραγωνίσει" το s, όπως οι Ιάπωνες...
) ακόμα δεν έχω συμπεράσματα. Μόνο "στρώσιμο" τους έχω κάνει. Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω Μέγαρα και δρόμο τα 888. Εγώ επιλέξει μπροστά 225/45 και πίσω 255/40. Για να δούμε...
Για πες τι εχεις κανει με γεωμετρια...
Ψωνισες αλλα αμορτισερ?
Originally Posted by tomidis,May 12 2009, 03:00 PM
stis serres kato apo 1-36 

Τωρα για Σερρες δεν μπορουμε και δεν σκοπευουμε να κανουμε κατι αμεσα. Αλλα για Μεγαρα που τα ξερουμε, δεν μπορουμε να δεχτουμε ετσι αβιαστα, ενα ΜΧ5 NC 2.0lt να γυρναει με αναρτηση, τακακια και 888 στο 1.11.5 best κι εμεις να μην ειμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στα ιδια, να μην πω πιο κατω. Εστω για αρχη θα πρεπει να προσπαθησουμε να matcharουμε αυτο το χρονο.
ΟΚ το καταλαβαινω, παιζει πολυ σημαντικο ρολο σε τι κατασταση θα πετυχεις την πιστα, το ποσο καλα εχεις ψαξει κι αν εχεις βρει τα κρυμενα δεκατα απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο, το τι βελτιωσεις στις ρυθμισεις σου θα κανεις κλπ, δηλαδη πραγματα που θελουν χρονο και αρκετες επισκεψεις στην πιστα προκειμενου να τα ανακαλυψεις. Αλλα οκ, εχω κι εγω ψιλοβαρεθει να διαβαζω για τις απειρες δυνατοτητες του αυτοκινητου, που ομως ειναι παρα πολυ καλα κρυμενες και θελουν προϋποθεσεις για να εμφανιστουν. Θελω (θελουμε μαζι με τον brother) να βγαλουμε οτι καλυτερο μπορουμε.
Κι αφου μιλαμε για αυτοκινητα με επιπεδο εξελιξης της ταξεως 'αναρτηση-στησιμο-τακακια-λαστιχα' και το MX5 φτανει το 11.5 κι ενα αντιστοιχο 106 το 13.9, θελω να πιστευω οτι το S2000 ειναι καλυτερο κι απο τα δυο και θελω να το αποδειξουμε αν μπορεσουμε.
Originally Posted by Taseas,May 14 2009, 08:07 AM
Epishs gia thn istoria kai gia na mhn ginomai grafikos milwntas gia mena, oi 4troxoi girnousan sta Megara 1.12 3ero me 100% mama MY04.
Ποσο εχεις γυρισει ακριβως Μεγαρα και με τι λαστιχα?
Γραψε γιατι 30 του μηνος θα κατεβασουμε ομαδα ονειρο στα Μεγαρα αναθεμα μας!!
Εισαι σιγουρος για το 1.12 ξερο?Θυμαμαι ενα συγκρητικο με την Ζ4 3λιτρη αλλα δεν θυμαμαι καθολου χρονους.Νομιζω τον τρωγαμε για κατι δεκατακια.