Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ S2000

Thread Tools

Old Jan 18, 2012 | 12:59 AM
Valiant's Avatar
Registered User

Βασικα πιστευω στις μερες μας τα ‘’σαπια’’ φευγουν πιο γρηγορα, εάν θελεις να κανεις την κ@υλα σου για κανα χρονο maximum και δεν σε ενδιαφερει τιποτα άλλο. Του eddiex δεν γνωριζω (δν το εχω δει) σε τι κατασταση είναι το s, αλλα για να το λενε τοσα ατομα από εδώ κατι θα ξερουν!
Εάν αγοραζα τωρα s μονο από το forum θα επελεγα για πολλους και ευνοητος λογους..
Reply
Old Jan 18, 2012 | 02:07 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by eddiex
Originally Posted by blondie_s2k' timestamp='1326874711' post='21327479
Σαν το αυτοκίνητο του Θοεδόση πάντως πολύ δύσκολα θα βρείς, να το ξέρεις.
Και λεω Ω δεν εβαλε... αλλα σωστο αποκλειεται να το εγραψε
Συγνώμη βρε Θαιωδώσι..αναγραμματισμός ήτουνα..
Reply
Old Jan 18, 2012 | 02:40 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by Valiant
Βασικα πιστευω στις μερες μας τα ‘’σαπια’’ φευγουν πιο γρηγορα, εάν θελεις να κανεις την κ@υλα σου για κανα χρονο maximum και δεν σε ενδιαφερει τιποτα άλλο. Του eddiex δεν γνωριζω (δν το εχω δει) σε τι κατασταση είναι το s, αλλα για να το λενε τοσα ατομα από εδώ κατι θα ξερουν!
Εάν αγοραζα τωρα s μονο από το forum θα επελεγα για πολλους και ευνοητος λογους..
Ευχαριστω για επισημανση και το ενδιαφερον!
Reply
Old Jan 20, 2012 | 08:35 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ολα τα παιδια για τις συμβουλες και το ενδιαφερον τους....
Reply
Old Jan 20, 2012 | 09:09 AM
alexis_s2's Avatar

το 2009 που πειρα το δικο μου δεν ηξερα οτι υπηρχε φορουμ το εμαθα μετα,αν ηξερα πριν κανω την αγορα μου σιγουρα το αμαξι που θα επερνα θα ηταν μεσα απο το φορουμ
1-ολα τα παιδια που αχολουνται με το φορουμ σημενει οτι ψαχνουν κ το παραμικρο για την καλυτερη λειτουργεια του αυτοκινητου κ τι το καλυτερο μπορουν να κανουν για αυτο.
2-αυτος που δεν ασχολειτε με το φορουμ σημενει οτι το πειρε για φραμπαλα κ να κανει τη κοζα μοστρα του,οχι απολυτα αυτο αλλα κατα πολυ μεγαλη πλειοψηφια ατομων
3-αυτος που ασχολειτε με το φορουμ σημενει οτι αγαπαει παρα πολυ το αμαξι του (με φροντιδα κ προδερμ)κ δεν το βλεπει σαν ενα μεσον μεταφορας η σαν ενα κοινο αμαξι
4-οι προικα δηλ τα πραγματα που πωλουνται μαζι με το αμαξι αν τα προσθεσεις ενα ενα βλεπεις οτι ειναι ενα αρκετα συμαντικο ποσο,που σε περιπτωση το παρεις απο μαντρα σιγουρα οποιος ειχε κατι τα βγαζει κ τα δινει γιατι δεν τον συμφερει να τα δωσει μαζι με το αμαξι.
5-μην κοιτας τωρα που εχουν ξεφτηλιστει τα ς πρην 3 χρονια δεν εβρεισκες ς του 2000μοντ κατω απο 20000ε,ολοι μας το εχουμε παρει με πολυ κοπο κ ιδρωτα που σημενει δεν ειμαστε τσεπαδες εκτος απο μερικες εξαιρεσεις,που σημενει το προσεχεις οσο καλυτερα μπορεις γιατι δεν μπορουμε να περνουμε καθε μερεα ς
6-κ σημαντικοτερο αυτα απο μενα
καλο ψαξιμο
Reply
Old Jan 20, 2012 | 09:11 AM
Valiant's Avatar
Registered User

Originally Posted by alexis_s2
το 2009 που πειρα το δικο μου δεν ηξερα οτι υπηρχε φορουμ το εμαθα μετα,αν ηξερα πριν κανω την αγορα μου σιγουρα το αμαξι που θα επερνα θα ηταν μεσα απο το φορουμ
1-ολα τα παιδια που αχολουνται με το φορουμ σημενει οτι ψαχνουν κ το παραμικρο για την καλυτερη λειτουργεια του αυτοκινητου κ τι το καλυτερο μπορουν να κανουν για αυτο.
2-αυτος που δεν ασχολειτε με το φορουμ σημενει οτι το πειρε για φραμπαλα κ να κανει τη κοζα μοστρα του,οχι απολυτα αυτο αλλα κατα πολυ μεγαλη πλειοψηφια ατομων
3-αυτος που ασχολειτε με το φορουμ σημενει οτι αγαπαει παρα πολυ το αμαξι του (με φροντιδα κ προδερμ)κ δεν το βλεπει σαν ενα μεσον μεταφορας η σαν ενα κοινο αμαξι
4-οι προικα δηλ τα πραγματα που πωλουνται μαζι με το αμαξι αν τα προσθεσεις ενα ενα βλεπεις οτι ειναι ενα αρκετα συμαντικο ποσο,που σε περιπτωση το παρεις απο μαντρα σιγουρα οποιος ειχε κατι τα βγαζει κ τα δινει γιατι δεν τον συμφερει να τα δωσει μαζι με το αμαξι.
5-κ σημαντικοτερο αυτα απο μενα
καλο ψαξιμο
Reply
Old Jan 22, 2012 | 11:42 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by alexis_s2
5-μην κοιτας τωρα που εχουν ξεφτηλιστει τα ς πρην 3 χρονια δεν εβρεισκες ς του 2000μοντ κατω απο 20000ε,ολοι μας το εχουμε παρει με πολυ κοπο κ ιδρωτα που σημενει δεν ειμαστε τσεπαδες εκτος απο μερικες εξαιρεσεις,που σημενει το προσεχεις οσο καλυτερα μπορεις γιατι δεν μπορουμε να περνουμε καθε μερεα ς
6-κ σημαντικοτερο αυτα απο μενα
καλο ψαξιμο
Συμφωνω με τα παραπανω και οπως με εχουν συμβουλεψει και τα παιδια του forum ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα προτιμησω ενα s απ'το forum!!!
Reply
Old Jan 23, 2012 | 04:57 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Να κανω μια χαζη ερωτηση εγω? Τι περιμενεις ακριβως Kwsta για να παρεις S2000? Να πεσουν και αλλο οι τιμες?
Reply
Old Jan 23, 2012 | 05:20 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Να το βαρεθεί κάποιος και να το χαρίζει για να το ξεφορτωθεί.
Reply
Old Jan 23, 2012 | 06:18 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex
Να κανω μια χαζη ερωτηση εγω? Τι περιμενεις ακριβως Kwsta για να παρεις S2000? Να πεσουν και αλλο οι τιμες?
Φιλε μου θεοδοση δεν περιμενω να πεσουν οι τιμες..Αλλωστε ξερω περιπου τι αυτο το αμαξι αξιζει!!!!Απλα η αγορα δεν θα γινει τωρα αμεσως..>>Αυτο το διαστημα συνεπως ψαχνομαι, μεχρι την καταλληλη στιγμη!!Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες σου και το ενδιαφερον που εδειξες παραπανω...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:49 AM.