Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ S2000

Thread Tools

Old Jan 27, 2012 | 08:38 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k
Ισα ισα που με αυτό το σκεπτικό επιβάλλεται να πάρεις κόκκινο γιατί τα κόκκινα που κυκλοφορούν είναι πάρα πολύ λίγα κ έτσι τα κλέβουν πιο δύσκολα.
Τι να σου πω φιλε μου μπορει να εχεις και δικιο!!!Βασικα ειναι να μην στο βαλουν στο ματι!!!Αν το σταμπαρουν τοτε ξεχασε το..Ειχε το ξαδερφακι μου το s σε κοκκινο και του ειχαν σκισει 2 φορεσ την κουκουλα και του το ειχαν γρατζουνισει αλλες τοσες..την μια φορα γυρω γυρω χαρακια!!Μπορει και για αυτο να εχω επηρεαστει..Παντως πιστευω δεν ξερω αν συνφωνουν και τα παιδια πως τα υπολοιπα χρωματα δεν προκαλουν τοσο..Αλλα οπως ειπα και πριν απο μονο του το s προκαλει!Αλλα για την hondara μας τα παντα!!!
Reply
Old Jan 27, 2012 | 09:07 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

πού να δεις σε λίγο καιρό τί θα γίνει... Όπως και να έχει, δε γίνεται να έχεις s2000, να μην έχεις γκαράζ και να το αφήνεις στο δρόμο κάθε μέρα, δε γίνεται να αφήνεις τα κλειδιά σε παρκαδόρους ή πλυντήρια που δεν εμπιστεύεσαι.. κλπ

Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι είναι καθαρά λαχείο.. αν έχεις πάρει δηλαδή όλα αυτά τα μέτρα και πάλι σου το κλέψουν, τί να πω.... πάντως αυτό, δηλαδή να αγοράσεις αυτοκίνητο σε χρώμα που δε θα προκαλεί για να μη σου το κλέψουν, εμένα μου ακούγεται ηλίθιο.. Το παίρνεις, κάνεις και μία ασφάλεια κλοπής που πλέον είναι τζάμπα.. και είσαι μια χαρά ήσυχος
Reply
Old Jan 27, 2012 | 10:17 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara
πού να δεις σε λίγο καιρό τί θα γίνει... Όπως και να έχει, δε γίνεται να έχεις s2000, να μην έχεις γκαράζ και να το αφήνεις στο δρόμο κάθε μέρα, δε γίνεται να αφήνεις τα κλειδιά σε παρκαδόρους ή πλυντήρια που δεν εμπιστεύεσαι.. κλπ

Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι είναι καθαρά λαχείο.. αν έχεις πάρει δηλαδή όλα αυτά τα μέτρα και πάλι σου το κλέψουν, τί να πω.... πάντως αυτό, δηλαδή να αγοράσεις αυτοκίνητο σε χρώμα που δε θα προκαλεί για να μη σου το κλέψουν, εμένα μου ακούγεται ηλίθιο.. Το παίρνεις, κάνεις και μία ασφάλεια κλοπής που πλέον είναι τζάμπα.. και είσαι μια χαρά ήσυχος
Κοιτα να δεις παλικαρε καταρχην δεν υπαρχει γκαραζ...το αμαξι λογικα θα το αφηνω εξω!!!Και δεν λεω οτι δεν το αγοραζω λογο του χρωματος απλα επισημαινω οτι το κοκκινο προκαλει..και οτι πιθανον θα το εβαφα.Μαλλον με παρεξηγησες..Τωρα οσο για την ασφαλεια και να την κανεις που δεν ειναι και ψιχουλα μην τρελαθουμε,εχεις και ενα χ αγχος...
Reply
Old Jan 27, 2012 | 10:53 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by Kwstas
Τι να σου πω φιλε μου μπορει να εχεις και δικιο!!!Βασικα ειναι να μην στο βαλουν στο ματι!!!Αν το σταμπαρουν τοτε ξεχασε το..Ειχε το ξαδερφακι μου το s σε κοκκινο και του ειχαν σκισει 2 φορεσ την κουκουλα και του το ειχαν γρατζουνισει αλλες τοσες..την μια φορα γυρω γυρω χαρακια!!Μπορει και για αυτο να εχω επηρεαστει..Παντως πιστευω δεν ξερω αν συνφωνουν και τα παιδια πως τα υπολοιπα χρωματα δεν προκαλουν τοσο..Αλλα οπως ειπα και πριν απο μονο του το s προκαλει!Αλλα για την hondara μας τα παντα!!!
Καταρχάς Κώστα δεν είμαι "φίλος" είμαι "φίλη". Του π@ύστη δηλαδή...blondie=ξανθιά.. Ισμήνη με λένε. Ασε που κάτω απ το αvatar μου γράφει gender: female..

Οσο για τα υπόλοιπα, το ότι του έχουν σκίσει 2 φορές την κουκούλα δε λέει τίποτα. Δεν του την έσκισαν επειδή είναι κόκκινο..του την έσκισαν όπως τη σκίζουν σε εκατοντάδες άλλα αμάξια οποιουδήποτε χρώματος αλλά και μικρότερης αξίας, όπως πχ mx5. Το χρώμα δεν παίζει κανένα ρόλο σ αυτό που λες.

Τέλος, αν είναι να το αφήνεις στο δρόμο μην το πάρεις καλύτερα. Δεν παίζει να μη στο πάρουν για κανένα λόγο..
Reply
Old Jan 27, 2012 | 05:32 PM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k
Originally Posted by Kwstas' timestamp='1327685900' post='21358465
Καταρχάς Κώστα δεν είμαι "φίλος" είμαι "φίλη". Του π@ύστη δηλαδή...blondie=ξανθιά.. Ισμήνη με λένε. Ασε που κάτω απ το αvatar μου γράφει gender: female..

Οσο για τα υπόλοιπα, το ότι του έχουν σκίσει 2 φορές την κουκούλα δε λέει τίποτα. Δεν του την έσκισαν επειδή είναι κόκκινο..του την έσκισαν όπως τη σκίζουν σε εκατοντάδες άλλα αμάξια οποιουδήποτε χρώματος αλλά και μικρότερης αξίας, όπως πχ mx5. Το χρώμα δεν παίζει κανένα ρόλο σ αυτό που λες.

Τέλος, αν είναι να το αφήνεις στο δρόμο μην το πάρεις καλύτερα. Δεν παίζει να μη στο πάρουν για κανένα λόγο..
Συγνωμη αλλα επειδη ειμαι και νεος στο forum να σου πω την αληθεια ουτε κοιταξα το gender Ισμηνη..Να μου το ελεγε κανεις δεν θα το πιστευα νομιζα οτι ειναι παρατσουκλι...τεσπα..Δεν ειναι οτι δεν συμφωνω μαζι σου αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι παιζει εναν ρολο και το χρωμα....Παντως μου κατεβασες το ηθικο τωρα με αυτο που ειπες στο τελος.Δεν ξερω τι παιζει με τα s και τις κλοπες αλλα εχω ακουσει οτι γινονται πολλες!Τωρα σιγουρα παιζει ρολο και το γκαραζ αλλα ειναι τοσο σιγουρο οτι θα το φανε ρε παιδια εξω?Δεν ειναι σε κανεναν κεντρικο δρομο...θα ηθελα και αλλες γνωμες απο τα υπολοιπα παιδια!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Reply
Old Jan 27, 2012 | 09:35 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Έτσι όπως είναι η κατάσταση αν το έχεις έξω όλο και κάποιο αλάνι θα το δεί, θα το σφυρίξει παρακάτω και στο τέλος θα στο πάρουν. Ασε που θα είσαι μόνιμα με το άγχος ότι θα πάς ένα πρωί και δεν θα το δείς εκεί!!!! Κάνεις την ασφάλεια (budgeταρεις τα χρήματα εννοώ) βρίσκεις ένα χώρο να το βάζεις (στην τελική νοικιάζεις) και όταν έχεις εξασφαλίσει τα παραπάνω τότε το παίρνεις (αν δεν έχεις τα 2 πρώτα βρές τα πρώτα και μετά ξεκίνα να ψάχνεις!!). Όσο για το χρώμα τι να πώ! Αν το αμάξι είναι καλό (εδώ που φτάσαμε) αν σου αρέσει και για άλλα πράγματα εκτός από το να αρέσει στους υπόλοιπους εγώ θα το έπαιρνα και λαχανί!
Reply
Old Jan 28, 2012 | 02:02 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by SBIT
Έτσι όπως είναι η κατάσταση αν το έχεις έξω όλο και κάποιο αλάνι θα το δεί, θα το σφυρίξει παρακάτω και στο τέλος θα στο πάρουν. Ασε που θα είσαι μόνιμα με το άγχος ότι θα πάς ένα πρωί και δεν θα το δείς εκεί!!!! Κάνεις την ασφάλεια (budgeταρεις τα χρήματα εννοώ) βρίσκεις ένα χώρο να το βάζεις (στην τελική νοικιάζεις) και όταν έχεις εξασφαλίσει τα παραπάνω τότε το παίρνεις (αν δεν έχεις τα 2 πρώτα βρές τα πρώτα και μετά ξεκίνα να ψάχνεις!!). Όσο για το χρώμα τι να πώ! Αν το αμάξι είναι καλό (εδώ που φτάσαμε) αν σου αρέσει και για άλλα πράγματα εκτός από το να αρέσει στους υπόλοιπους εγώ θα το έπαιρνα και λαχανί!
Συμφωνω μαζι σου φιλε μου,θα το κοιταξω και για γκαραζ.το μονο σιγουρο ειναι ομως οτι θα ανεβουν και αλλλο τα εξοδα..
Reply
Old Jan 28, 2012 | 06:16 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Μα τα μεγαλύτερα έξοδα είναι αφού το πάρεις!! έτσι όπως έχει η κατάσταση το να το πάρεις είνα το πιό εύκολο. Το πώς το συντηρείς σωστά και το κρατάς safe είναι το κόστος. Αυτή την στιγμή το παίρνεις και με το καλημέρα χωρίς να θέλει (αν είσαι τυχερός) ούτε βίδα έχει ένα ετήσιο κόστος 2.5Κ. Αν βάλεις και τα υπόλοιπα..... άστα να πάνε.
Reply
Old Jan 28, 2012 | 10:37 AM
toxicity's Avatar
Registered User

From: Edw parakatw...

Originally Posted by SBIT
Μα τα μεγαλύτερα έξοδα είναι αφού το πάρεις!! έτσι όπως έχει η κατάσταση το να το πάρεις είνα το πιό εύκολο. Το πώς το συντηρείς σωστά και το κρατάς safe είναι το κόστος. Αυτή την στιγμή το παίρνεις και με το καλημέρα χωρίς να θέλει (αν είσαι τυχερός) ούτε βίδα έχει ένα ετήσιο κόστος 2.5Κ. Αν βάλεις και τα υπόλοιπα..... άστα να πάνε.
Και θα πεi την ατάκα που λέμε όλοι στην αρχή "ΜΑΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΙΠΟΤΑ"
Μετά απο 1 μήνα : ¨ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ"
Μετά απο 1 χρόνο : "ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ"
Μετά απο 2 χρόνια: "ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΩ"
και έχεις πληρώσει άλλο ενα S....
Αλλά αυτή είναι η τρέλα μας....
S2000
Reply
Old Jan 28, 2012 | 04:12 PM
Valiant's Avatar
Registered User

Originally Posted by toxicity
Originally Posted by SBIT' timestamp='1327763777' post='21360891
Και θα πεi την ατάκα που λέμε όλοι στην αρχή "ΜΑΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΙΠΟΤΑ"
Μετά απο 1 μήνα : ¨ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ"
Μετά απο 1 χρόνο : "ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ"
Μετά απο 2 χρόνια: "ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΩ"
και έχεις πληρώσει άλλο ενα S....
Αλλά αυτή είναι η τρέλα μας....
S2000
Εγώ δεν ξέρω πως κρατιέμαι ακόμα..!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:36 PM.