ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ S2000
Ρε φιλε .... κάγκελο??? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχα ... έλεος .... ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω

Θα γίνει και άλλη τον Μάιο? Που?
Τι να πω, είμαι λιγο γκαντέμης σε αυτά, ενα γ@μ...νο. επαγγελματικό ταξίδι έχω ενα Σ/Κ κάθε μήνα και να φανταστείς αυτόν τον μήνα έπεσε μαζί με την πίτα
Originally Posted by SBIT' timestamp='1327763777' post='21360891
Μα τα μεγαλύτερα έξοδα είναι αφού το πάρεις!! έτσι όπως έχει η κατάσταση το να το πάρεις είνα το πιό εύκολο. Το πώς το συντηρείς σωστά και το κρατάς safe είναι το κόστος. Αυτή την στιγμή το παίρνεις και με το καλημέρα χωρίς να θέλει (αν είσαι τυχερός) ούτε βίδα έχει ένα ετήσιο κόστος 2.5Κ. Αν βάλεις και τα υπόλοιπα..... άστα να πάνε.
Μετά απο 1 μήνα : ¨ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ"
Μετά απο 1 χρόνο : "ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ"
Μετά απο 2 χρόνια: "ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΩ"
και έχεις πληρώσει άλλο ενα S....
Αλλά αυτή είναι η τρέλα μας....
S2000

Εγώ ξαναλέω ότι σίγουρα το S είναι κ@βλ@ αλλά αυτή την εποχή αν δεν υπάρχουν ΟΛΕΣ οι προυποθέσεις είναι κ@βλ@ που πληγώνει.
Φίλε Κώστα σου ξαναλέω ότι αν δεν βρείς μέρος να το βάζεις το αμάξι καλό είναι να μην προβείς στην αγορά. Τι να το κάνω που το έχω ασφαλίσει!!!! όλα τα χρήματα που έχουν πέσει στο αμάξι και η συμβίωση 6 χρόνια τώρα δεν πληρώνονται με τίποτα!!!
Φίλε Κώστα σου ξαναλέω ότι αν δεν βρείς μέρος να το βάζεις το αμάξι καλό είναι να μην προβείς στην αγορά. Τι να το κάνω που το έχω ασφαλίσει!!!! όλα τα χρήματα που έχουν πέσει στο αμάξι και η συμβίωση 6 χρόνια τώρα δεν πληρώνονται με τίποτα!!!
Εγώ ξαναλέω ότι σίγουρα το S είναι κ@βλ@ αλλά αυτή την εποχή αν δεν υπάρχουν ΟΛΕΣ οι προυποθέσεις είναι κ@βλ@ που πληγώνει.