Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ S2000

Thread Tools

Old Jan 31, 2012 | 04:55 AM
tsatsj's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by S2johnyK
Καινούριους κοιλιακούς με έφτιαξες καρντάση
τζονι?δικος μας? Σελεμελές και συ?

στο Πηλιο μας την εσκασες,στην επομενη εκδρομη,τωρα τον μαιο, σε θελω απικο πικο
Reply
Old Jan 31, 2012 | 04:59 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Δεν νομιζω παντως να ξανα εμφανιστει ο δημιουργος του τοπικ. Αυτο ηταν, εκανε την θητεια του στο S2ki και τελος, ΛΕΛΕ!

Παμε για τους επομενους τωρα!

Reply
Old Jan 31, 2012 | 05:48 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Reply
Old Jan 31, 2012 | 05:49 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by tsatsj
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1327431743' post='21347965
Καινούριους κοιλιακούς με έφτιαξες καρντάση
τζονι?δικος μας? Σελεμελές και συ?

στο Πηλιο μας την εσκασες,στην επομενη εκδρομη,τωρα τον μαιο, σε θελω απικο πικο
Αυτός που με τσαλαβούταγε στην κολυμπήθρα μαζί με τον μουσάτο είναι δικός σας, πιάνομαι?
Ρε φιλε .... κάγκελο??? Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχα ... έλεος .... ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω
Θα γίνει και άλλη τον Μάιο? Που?
Τι να πω, είμαι λιγο γκαντέμης σε αυτά, ενα γ@μ...νο. επαγγελματικό ταξίδι έχω ενα Σ/Κ κάθε μήνα και να φανταστείς αυτόν τον μήνα έπεσε μαζί με την πίτα
Reply
Old Jan 31, 2012 | 07:34 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by tsatsj
..στην επομενη εκδρομη,τωρα τον μαιο, σε θελω απικο πικο
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω..

Reply
Old Jan 31, 2012 | 07:58 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex
Δεν νομιζω παντως να ξανα εμφανιστει ο δημιουργος του τοπικ. Αυτο ηταν, εκανε την θητεια του στο S2ki και τελος, ΛΕΛΕ!

Παμε για τους επομενους τωρα!
Ελα φιλε μου ninja εδω ειμαι δεν εφυγα απλα ειχα κατι δουλιτσες, μεσα σε αυτες και το ψαξιμο για το s...Παντως ξερω γιατι το λες αυτο...σου ελειψαν οι συμβουλες που μου δινατε εσυ και τα παιδια!!!!!Αλλα ειμαι εδω στην διαθεση σας για οτιδηποτε νεο!!!!Δεν ξερω αμα παρακολουθησες την παραπανω συζητηση με την φιλη μας Ισμηνη αλλα με συμβουλευει πως αμα δεν υπαρχει γκαραζ να αποφυγω την αγορα του s...Θα ηθελα και την δικια σου γνωμη!!!!
Reply
Old Jan 31, 2012 | 08:00 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by toxicity
Originally Posted by SBIT' timestamp='1327763777' post='21360891
Μα τα μεγαλύτερα έξοδα είναι αφού το πάρεις!! έτσι όπως έχει η κατάσταση το να το πάρεις είνα το πιό εύκολο. Το πώς το συντηρείς σωστά και το κρατάς safe είναι το κόστος. Αυτή την στιγμή το παίρνεις και με το καλημέρα χωρίς να θέλει (αν είσαι τυχερός) ούτε βίδα έχει ένα ετήσιο κόστος 2.5Κ. Αν βάλεις και τα υπόλοιπα..... άστα να πάνε.
Και θα πεi την ατάκα που λέμε όλοι στην αρχή "ΜΑΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΙΠΟΤΑ"
Μετά απο 1 μήνα : ¨ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ"
Μετά απο 1 χρόνο : "ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΟΜΠΡΕΣΟΡΑ"
Μετά απο 2 χρόνια: "ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΩ"
και έχεις πληρώσει άλλο ενα S....
Αλλά αυτή είναι η τρέλα μας....
S2000
Reply
Old Jan 31, 2012 | 08:34 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Εγώ ξαναλέω ότι σίγουρα το S είναι κ@βλ@ αλλά αυτή την εποχή αν δεν υπάρχουν ΟΛΕΣ οι προυποθέσεις είναι κ@βλ@ που πληγώνει.

Φίλε Κώστα σου ξαναλέω ότι αν δεν βρείς μέρος να το βάζεις το αμάξι καλό είναι να μην προβείς στην αγορά. Τι να το κάνω που το έχω ασφαλίσει!!!! όλα τα χρήματα που έχουν πέσει στο αμάξι και η συμβίωση 6 χρόνια τώρα δεν πληρώνονται με τίποτα!!!
Reply
Old Jan 31, 2012 | 09:50 AM
Kwstas's Avatar
Registered User

Originally Posted by SBIT
Εγώ ξαναλέω ότι σίγουρα το S είναι κ@βλ@ αλλά αυτή την εποχή αν δεν υπάρχουν ΟΛΕΣ οι προυποθέσεις είναι κ@βλ@ που πληγώνει.

Φίλε Κώστα σου ξαναλέω ότι αν δεν βρείς μέρος να το βάζεις το αμάξι καλό είναι να μην προβείς στην αγορά. Τι να το κάνω που το έχω ασφαλίσει!!!! όλα τα χρήματα που έχουν πέσει στο αμάξι και η συμβίωση 6 χρόνια τώρα δεν πληρώνονται με τίποτα!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ φιλε μου για την επισημανση...θα το ψαξω και αλλο και μπορει να κατευθυνθω και αλλου σε τπτ αλλο...
Reply
Old Jan 31, 2012 | 10:15 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Δε σου λέει να κατευθυνθείς σε κάτι άλλο...σου λέει εφόσον θα το πάρεις φρόντισε να το εξασφαλίσεις. Δεν είναι τίποτα ένα πάρκινγκ με το μήνα κοντά στο σπίτι σου.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:36 PM.