ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ S2000
Originally Posted by blondie_s2k' timestamp='1328037328' post='21370160
Δε σου λέει να κατευθυνθείς σε κάτι άλλο...σου λέει εφόσον θα το πάρεις φρόντισε να το εξασφαλίσεις. Δεν είναι τίποτα ένα πάρκινγκ με το μήνα κοντά στο σπίτι σου.

Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1328044996' post='21370674
[quote name='blondie_s2k' timestamp='1328037328' post='21370160']
Δε σου λέει να κατευθυνθείς σε κάτι άλλο...σου λέει εφόσον θα το πάρεις φρόντισε να το εξασφαλίσεις. Δεν είναι τίποτα ένα πάρκινγκ με το μήνα κοντά στο σπίτι σου.

[/quote]
Επειδή τώρα που το ξανασκέπτομαι το pitbull μπορεί να στο κάνει ρημαδιό το σαλόνι παίρνεις κουβερτούλα, μαξιλάρι και ένα όπλο και κοιμάσαι εσύ μέσα
Notorious είδα post σου, και νόμιζα πως θα του έλεγες να πάρει Porche.
Πιστεύω πως εντάξει, είναι αρκετά άσχημα τα πράγματα με τις κλοπές κτλ, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά ώστε να μην πάρεις S σε περίπτωση που δεν έχεις γκαράζ. Βέβαια εξαρτάται και την περιοχή που μένει ο καθένας. Σε κάποιες περιοχές πάντως, βλέπω S παρκαρισμένα στο δρόμο. Χρόόόνια τώρα.
Ένα hard top θα ήταν καλή ιδέα. Έτσι για να δυσκολευτούν λίγο περισσότερο... Το άγχος βέβαια θα παραμείνει. Γιατί αν στο βάλουν στο μάτι, ούτε φρούριο δε το σώζει.
Originally Posted by Kwstas' timestamp='1328056812' post='21371311
[quote name='S2000_FUN' timestamp='1328044996' post='21370674']

[/quote]
Επειδή τώρα που το ξανασκέπτομαι το pitbull μπορεί να στο κάνει ρημαδιό το σαλόνι παίρνεις κουβερτούλα, μαξιλάρι και ένα όπλο και κοιμάσαι εσύ μέσα

[/quote]
Επειδη ομως εγω το σκεφτομαι ακομα περισσοτερο φιλε μου fun λεω γιατι να ξεβολευομαι!!!!Βρηκα τι θα κανω...θα το ανεβαζω πανω σπιτι μου....και κοντα στο κρεβατακι μου και θα με ζεστανει τα βραδια τις κρυες νυχτες του χειμωνα που μετα απο τις 9αρες τις δικιες μου το κοβω να γινεται το δωματιο μου SAOYNA...Ενα καλο ακομα αρα ειναι οτι παρολλο το αγχος που θα εχω, τουλαχιστον θα κραταω σε φορμα το κορμι μου!!!Βαλε τον ιδρωτα απο τις 9αρες, βαλε και των ιδρωτα απο την saoyna το κοβω να γινομαι φετες...
Α και αμα βαλω και τον ιδρωτα απο το αγχος...ΠΑΙΔΙΑ θα ντρεπεστε να τα κυκλοφορειτε διπλα μου!!!!
Originally Posted by notoriouss2k' timestamp='1328097174' post='21372518
ασε που θα σου κατουραει τα καθισματα .
Notorious είδα post σου, και νόμιζα πως θα του έλεγες να πάρει Porche.
Πιστεύω πως εντάξει, είναι αρκετά άσχημα τα πράγματα με τις κλοπές κτλ, αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά ώστε να μην πάρεις S σε περίπτωση που δεν έχεις γκαράζ. Βέβαια εξαρτάται και την περιοχή που μένει ο καθένας. Σε κάποιες περιοχές πάντως, βλέπω S παρκαρισμένα στο δρόμο. Χρόόόνια τώρα.
Ένα hard top θα ήταν καλή ιδέα. Έτσι για να δυσκολευτούν λίγο περισσότερο... Το άγχος βέβαια θα παραμείνει. Γιατί αν στο βάλουν στο μάτι, ούτε φρούριο δε το σώζει.