ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by dino_s,Mar 11 2009, 10:39 PM
paidia uparxei kapio paidi pou einai dikhgoros edw mesa ?
Και για να σου απαντησω στην ερωτηση, ναι εχουμε κι απ'αυτους.
Εθνική μικτή, τα πάντα και κουκούλα, όχι νέος οδηγός, 610 το 6μηνο. Απαλαγή 400 ευρώ, και αξία 23000.
Μετά απο εμπειρία με κλοπή προηγούμενου οχήματος, κάθε χρόνο πρέπει με πρωτοβουλία του ασφαλιστή σας ή δικιά σας να αναπροσαρμόζετε την τιμή του οχήματος με βάση το autotriti ή τιμολόγια, και μακρυά απο Νεό Ποσειδών είχα ασφαλισμένο αμάξι για 8000 που στο auto triti έλεγε τιμή 9000 και μου έδιναν 7.000 μετά απο καυγά κλείσαμε στα 7500.
Μετά απο εμπειρία με κλοπή προηγούμενου οχήματος, κάθε χρόνο πρέπει με πρωτοβουλία του ασφαλιστή σας ή δικιά σας να αναπροσαρμόζετε την τιμή του οχήματος με βάση το autotriti ή τιμολόγια, και μακρυά απο Νεό Ποσειδών είχα ασφαλισμένο αμάξι για 8000 που στο auto triti έλεγε τιμή 9000 και μου έδιναν 7.000 μετά απο καυγά κλείσαμε στα 7500.
Μετά απο εμπειρία με κλοπή προηγούμενου οχήματος, κάθε χρόνο πρέπει με πρωτοβουλία του ασφαλιστή σας ή δικιά σας να αναπροσαρμόζετε την τιμή του οχήματος με βάση το autotriti ή τιμολόγια
και μακρυά απο Νεό Ποσειδών είχα ασφαλισμένο αμάξι για 8000 που στο auto triti έλεγε τιμή 9000 και μου έδιναν 7.000 μετά απο καυγά κλείσαμε στα 7500.
Πολλοί πέφτουν στην παγίδα της φτηνής ασφάλειας και μετά τρέχουν..... Εκεί φαίνεται μια καλή ασφαλιστική όχι σε μικροχτυπήματα της τάξεως των 250 ευρώ.
Πρασινη καρτα λεγεται και ισχυει για ενα μηνα.
Μολις ρωτησα τον ασφαλιστη μου και μου ειπε οτι για Ιταλια ειναι ΔΩΡΕΑΝ.
Δεν πληρωνουμε κατι εξτρα στην ασφαλιστικη μας (τουλαχιστον αυτο ισχυει στην Εθνικη που ειμαι εγω).
Μολις ρωτησα τον ασφαλιστη μου και μου ειπε οτι για Ιταλια ειναι ΔΩΡΕΑΝ.
Δεν πληρωνουμε κατι εξτρα στην ασφαλιστικη μας (τουλαχιστον αυτο ισχυει στην Εθνικη που ειμαι εγω).
Και στην Interamerican που ήμουν εγώ παλαιότερα, όταν είχα πάει Ιταλία - Ελβετία - Γαλλία - Γερμανία οδικώς τσάμπα ήταν. Γενικά νομίζω ότι για Ε.Ε. δεν κοστίζει κάτι η έκδοση της πράσσινης κάρτας.