ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
Originally Posted by Alexman,Jan 20 2010, 04:25 AM
Το ξέρω οτι ξεφεύγω από το θέμα αλλα εχω δύο ερωτήσεις: α) Πως βγάζω τον αισθητήρα ταχύτητας του αυτοματισμού της κουκούλας, ώστε σηκώνοντας μια σκάλα το χειρόφρενο να μπορώ να ανοιγοκλείνω την κουκουλα; και β) Μπαίνει στα παλιά S (00-04) καποιο σύστημα traction control ωστε να μην χαροπαλεύουμε κάθε φορά και αν ναι πόσο έχει;
Σημερα γυρω στις 5μμ μπηκα Αττικη οδο και ειδα Leon επιθετικο στο υψος του ΟΑΚΑ... τι το θελα αρχησα να ανοιγω αρχησε κ το παιδι,και μετα απο πολλες σφινες εκει που ειπα ενταξει ας χαλαρωσουμε τον βλεπω να ρχεται με φορα απο πισω μου και απλα αφησα τα πεταλια ελέυθερα και με χτυπησε
ΥΓ ηταν ειδη πολυ κοντα μου και δε θα προλαβαινα επιταχυνση και δεν ημουν μονος με το ενα γερα το τιμονι λοιπον με το αλλο την κοπελα,αποτελεσμα μου εκανε τον προφυλακτηρα τον πισω καινουριο :/ παλι καλα δε μου εφτασε φαναρια και καπο αλλα βασεις πισω ειναι γεια σου αγορι μου
ελπιζω σε αντικατασταση απο την ασφαλιστικη...
και ετσι που ειναι πισω το σκευτομαι αν θα ερθω στην συναντηση εχω ξενερωσει,με εγγενιασανε....
ΥΓ ηταν ειδη πολυ κοντα μου και δε θα προλαβαινα επιταχυνση και δεν ημουν μονος με το ενα γερα το τιμονι λοιπον με το αλλο την κοπελα,αποτελεσμα μου εκανε τον προφυλακτηρα τον πισω καινουριο :/ παλι καλα δε μου εφτασε φαναρια και καπο αλλα βασεις πισω ειναι γεια σου αγορι μου
ελπιζω σε αντικατασταση απο την ασφαλιστικη...και ετσι που ειναι πισω το σκευτομαι αν θα ερθω στην συναντηση εχω ξενερωσει,με εγγενιασανε....
ρε παιδια ειναι 05 πρωτη αδεια το δικο μου υπαρχει περιπτωση να μη μου κανουν αντικατασταση? εχει φυγει η ταπα καπου στο δρομο εχει διπλωσει απο τη μια κατς απο κει που ακουμπα το φτερο και πισω στον προφυλακτηρα εχει σαν ραγισμα