Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Thread Tools

Old Jan 20, 2010 | 02:50 AM
Alexman's Avatar
Registered User

Πως ανεβάζω φωτό για να σας δείξω πως καταντησα το S;
Reply
Old Jan 20, 2010 | 02:59 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Originally Posted by Alexman,Jan 20 2010, 03:50 AM
Πως ανεβάζω φωτό για να σας δείξω πως καταντησα το S;
http://imageshack.us/

Κανεις upload εκει και κανεις ποστ το λινκ που θα σου φτιαξει
Reply
Old Jan 20, 2010 | 03:02 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by Alexman,Jan 20 2010, 01:48 PM
Eddiex ξέρεις τον Αλέξανδρο που είχε το παλιό S; Και εγω Αλέξανδρος λέγομαι , το S του, κατέστρεψα. Είμαστε φίλοι απο το ΤΕΙ τον βλέπω ακόμα θες να του πω κάτι;
Τον ξερω και με ξερει. Το εχω δει το S πως το "εκανες" Οταν το ειχες αγγελια στο Car.gr Μια χαρα! Οχι δεν θελω να του πεις, του μιλησα προχθες.
Αντε λοιπον καλως ηρθες στο club μας και καλες απο εδω και περα βολτες.
Reply
Old Jan 20, 2010 | 03:13 AM
Alexman's Avatar
Registered User

Kαι απο εδω και περα: ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΪ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ!!!!!!!
Reply
Old Jan 20, 2010 | 03:14 AM
KouneloS2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by gmak_s2k,May 24 2007, 10:42 PM
Το έχω ήδη κάνει εγώ γιατί πρόκειται για μία λειτουργία εντελώς αχρείαστη.
Και πώς τα έφερνε πάντα η μοίρα και πατιόταν στις πλεόν ακατάλληλες στιγμές, φρεσκοπλυμένο ή top down ή με γκόμενα σε νυχτερινή έξοδο ντυμένοι και οι δυο στην "πένα" με αποτέλεσμα να γινόμαστε και οι δύο γ@μ@τ@.
Λοιπόν loutsy πρέπει να σηκώσεις την κονσόλα. Δεν είναι με βίδες και ξεκουμπώνει σχετικά εύκολα. Ξεκίνα να την ξεκουμπώνεις από το πλαστικό που είναι γύρω από τον λεβιέ των ταχυτήτων. Όταν φτάσεις στο σημείο που είναι τα δύο κουμπιά θα δεις την φύσα που είναι συνδεδεμένη με το κουμπί των πλυστικών των φώτων.
Την βγάζεις και για να μην είναι χύμα πεταμένη μετά, πιθανόν να έχει κολλητική ταινία στο σασί πάνω στην οποία κολλάς την φύσα.
Δηλαδή ή είχε προβλέψει η Honda οτι είναι άχρηστη η φύσα και θα την αποσυνδέαν και έβαλε κολλητική ταινία εκεί για αυτό το σκοπό ή έτυχε να έχει το δικό μου. Πάντως αν δεν έχει βάλε για να στερεώσεις την φύσα και να μην είναι πεταμένη χύμα.
Ξανακουμπώνεις την κονσόλα και για εκδίκηση τώρα που δεν δουλεύει πάτα καμιά δεκαριά φορές το κουμπί. Εγώ αυτό έκανα
οχι ρε συ απλα τραβαει το κουμπι και βγαινει σαν καρτα ξεσυνδεεις την φισα και εισαι κομπλε!!! και πατα και καμια 10 αρια μετα το κουμπι φορες συμφωνω σου κανει μια ψηχικη ηρεμια να το πω
Reply
Old Jan 20, 2010 | 03:25 AM
Alexman's Avatar
Registered User

Το ξέρω οτι ξεφεύγω από το θέμα αλλα εχω δύο ερωτήσεις: α) Πως βγάζω τον αισθητήρα ταχύτητας του αυτοματισμού της κουκούλας, ώστε σηκώνοντας μια σκάλα το χειρόφρενο να μπορώ να ανοιγοκλείνω την κουκουλα; και β) Μπαίνει στα παλιά S (00-04) καποιο σύστημα traction control ωστε να μην χαροπαλεύουμε κάθε φορά και αν ναι πόσο έχει;
Reply
Old Jan 20, 2010 | 03:30 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Καλυτερα να κανεις μια αναζητηση και να μη κανεις αυτες τις ερωτησεις εδω.

Επισης εχουμε και τα Τεχνικα Θεματα με πολλες πληροφοριες.

Καλη συνεχεια.
Reply
Old Jan 20, 2010 | 03:35 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by Alexman,Jan 20 2010, 02:25 PM
Το ξέρω οτι ξεφεύγω από το θέμα αλλα εχω δύο ερωτήσεις: α) Πως βγάζω τον αισθητήρα ταχύτητας του αυτοματισμού της κουκούλας, ώστε σηκώνοντας μια σκάλα το χειρόφρενο να μπορώ να ανοιγοκλείνω την κουκουλα; και β) Μπαίνει στα παλιά S (00-04) καποιο σύστημα traction control ωστε να μην χαροπαλεύουμε κάθε φορά και αν ναι πόσο έχει;
Αφου το ειχε κανει στο προηγουμενο σου S αυτο. Ρωτα τι ειναι. Καποια καλωδιακια ενωνεις / κοβεις και γινεται. Καλη μαγκια!

Οσο για το Τraction Control παιζει και καποιος ειχε εδω μεσα και το πουλαγε. Ο Αγγελος ηταν, ο Ζομπολας μηπως ειχε? Δεν θυμαμαι. Παντως οπως σου λεει ο Μαριος για να μην γινεται χαμος στις ερωτησεις κανε καμια αναζητηση και θα βρεις τα παντα!
Reply
Old Jan 20, 2010 | 03:43 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Για TC εχει Racelogic η geartech
Reply
Old Jan 20, 2010 | 03:44 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Αλεξανδρε δεν εισαι απο Νεο Κοσμο??
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:13 AM.