Αγορά μεταχειρισμένου S2k
Μάριε κάνε μας τη χάρη...
Το θέμα είναι offtopic εν τη γενέσει..
Εσύ που μας κάνεις τον έξυπνο ήξερες, πως στήνουμε για ευθεία...???
Αν και δε γνωρίζω πολλά για κόντρες, κατά τη γνώμη μου, το σηκωμένο πίσω είναι λάθος, γιατί λόγω πατώματος το αυτοκίνητο είναι ήδη σα να είναι σηκωμένο από το εργοστάσιο..το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς περισσότερους στροβιλισμούς μέσα στον πίσω προφυλακτήρα που ήδη λειτουργεί ως αλεξίπτωτο.. Δεν είναι 1000 άλογα το s2000 για να το σηκώνεις πίσω..
Οι μόνοι που δικαιολογούνται να τα σηκώνουν πίσω με λιγότερα από 600-700 άλογα, είναι οι γύφτοι γιατί :
Α) φορτώνουν καρπούζια - μπανάνες - πατάτες
Β) είναι γύφτοι
Το θέμα είναι offtopic εν τη γενέσει..
Εσύ που μας κάνεις τον έξυπνο ήξερες, πως στήνουμε για ευθεία...???

Αν και δε γνωρίζω πολλά για κόντρες, κατά τη γνώμη μου, το σηκωμένο πίσω είναι λάθος, γιατί λόγω πατώματος το αυτοκίνητο είναι ήδη σα να είναι σηκωμένο από το εργοστάσιο..το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς περισσότερους στροβιλισμούς μέσα στον πίσω προφυλακτήρα που ήδη λειτουργεί ως αλεξίπτωτο.. Δεν είναι 1000 άλογα το s2000 για να το σηκώνεις πίσω..
Οι μόνοι που δικαιολογούνται να τα σηκώνουν πίσω με λιγότερα από 600-700 άλογα, είναι οι γύφτοι γιατί :
Β) είναι γύφτοι
Originally Posted by ThanasiS2K,Dec 1 2009, 01:31 AM
bill τα χιλιομετρα ειναι λογικα γι αυτο το μοντελο.Μην σε απασχολει αυτο. Οσο για τα oiljets πιστεψε με αμα ηταν να παρουσιαστει προβλημα θα ειχε παρουσιαστει στα 103.000χλμ χεχε.
Ριξε μια ματια στο αμαξι και αν οντως ειναι καλο χτυπα το .Βασικο να ειναι ατρακαριστο και δεν μιλαω να εχει αλλαχτει κανας προφυλακτηρας,αλλα να μην εχει φαει γερο στουκο.
Ριξε μια ματια στο αμαξι και αν οντως ειναι καλο χτυπα το .Βασικο να ειναι ατρακαριστο και δεν μιλαω να εχει αλλαχτει κανας προφυλακτηρας,αλλα να μην εχει φαει γερο στουκο.
Όσον αφορά τα χιλιόμετρα αυτό που με απασχολεί είναι να μην βγάλει κάτι μετά από λίγο καιρό λόγω χιλιομέτρων. Δηλαδή αν π.χ. γνωρίζετε στα 110k ή 120k βγάζει το τάδε πρόβλημα..
Bill το να βγαλει κατι μπορει να το βγαλει σε οποιαδηποτε χλμ. δεν μπορεις να ξερεις.Αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι εγω εχω 117.000 και μου ειχε βγαλει προβλημα στην πεταλουδα στα 70.000 (εγινε αλλαγη πεταλουδας) δεν εχει βγαλει κατι λογο χλμ.
Το βασικο ειναι να μην πιστευεις κανεναν.Πρεπει να πας εσυ ο ιδιος να κανεις ελεγχο σε καποιο συνεργειο το αμαξι και οχι επειδη στο ειπε αυτος.
Το βασικο ειναι να μην πιστευεις κανεναν.Πρεπει να πας εσυ ο ιδιος να κανεις ελεγχο σε καποιο συνεργειο το αμαξι και οχι επειδη στο ειπε αυτος.
Originally Posted by ThanasiS2K,Dec 1 2009, 02:16 AM
Φυσικά μην πιστεύεις ούτε τον Θανάση...
Originally Posted by uma_chikara,Dec 1 2009, 12:03 PM
γιατί λόγω πατώματος το αυτοκίνητο είναι ήδη σα να είναι σηκωμένο από το εργοστάσιο..το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς περισσότερους στροβιλισμούς μέσα στον πίσω προφυλακτήρα που ήδη λειτουργεί ως αλεξίπτωτο.. Δεν είναι 1000 άλογα το s2000 για να το σηκώνεις πίσω..
Β) είναι γύφτοι
Β) είναι γύφτοι
Originally Posted by uma_chikara,Dec 1 2009, 12:03 PM
λόγω πατώματος το αυτοκίνητο είναι ήδη σα να είναι σηκωμένο από το εργοστάσιο
Ένα πράγμα που οφείλω να ομολογήσω οτι έλαβαν σοβαρά υπόψην τους στον Σιδεράτο όταν μου έστησαν το αυτοκίνητο και με έβρισκε σύμφωνω ακόμη και εμφανισιακά και ας μου έλεγαν κάποιοι οτι θα έδειχνε πιο όμορφο με μεγαλύτερη διαφορά ύψους του εμπρός με το πίσω μέρος.
Να'στε καλά παίδες για την μέχρι τώρα βοήθειά σας, ο πρώτος παράγοντας αγοράς για'μένα είναι η αξιοπιστία, κι απ'ότι βλέπω τα S2ks δεν πάσχουν καθόλου σ'αυτό τον τομέα! 
Μία ψιλοχαζή ερώτηση, το άνοιξε-κλείσε της κουκούλας γίνεται ηλεκτρικά σ'όλα τα μοντέλα ή από κάποια χρονολογία και μετά;

Μία ψιλοχαζή ερώτηση, το άνοιξε-κλείσε της κουκούλας γίνεται ηλεκτρικά σ'όλα τα μοντέλα ή από κάποια χρονολογία και μετά;