Αναβάθμιση του site 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011
συμφωνω, τα παλια ποστ ειναι ολα σε γλωσσα ιερογλυφικων.
Μια χαρα ηταν το σιτε, τι ηθελαν και το αλλαξαν!??! και αφου το αλλαξαν γιατι δνε το εφτιαξαν τουλαχιστον?!
Εμενα μου αρεσε το παλιο, το καινουργιο εκτος απο τα bugs που εχει ειναι παρα πολυ αργο...
Μια χαρα ηταν το σιτε, τι ηθελαν και το αλλαξαν!??! και αφου το αλλαξαν γιατι δνε το εφτιαξαν τουλαχιστον?!
Εμενα μου αρεσε το παλιο, το καινουργιο εκτος απο τα bugs που εχει ειναι παρα πολυ αργο...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δυστυχώς δεν είναι μόνο τα PM αλλά και διάφορα τοπικ στα οποία έχουμε την ίδια κατάσταση. Θα κάνω μια αναφορά ξανά επί του θέματος στον cthree και θα σας ενημερώσω. Για τα τοπικ πάντως, όποιος θέλει να διαβάσει κάτι συγκεκριμένο ας το αναφέρει εδώ για να το φτιάξω επιτόπου οπως είχα ενημερώσει σε παλιότερο ποστ. Στο μεταξύ περίμενα το νέο skin να ανέβει το ΣΚ, αλλα δεν έγινε απ' ότι βλέπω. Καταλαβαίνω τη ταλαιπωρία σας, η οποία αγγίζει και μένα. Θα επανέλθω με νεότερα.
Παιδια το site ειναι αρκετα καλύτερο από πριν σχεδον από καθε αποψη και οπως αναφερθηκε ήδη ειναι και θεμα αλλάγης που σε πρωτη φαση σε ξενερώνει... ειδικά τους παλιοτερους χρήστες. Εγω πάντως το συνήθισα και μ' αρέσει αλλά ξενερώνω με τις διεσεις + νουμερα που ακόμα εμφανιζονται τα παλαιότερα posts
Οταν λυθει κι αυτό δε βλέπω λογο για γκρινες
Οταν λυθει κι αυτό δε βλέπω λογο για γκρινες