Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Αναβάθμιση του site 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011

Thread Tools

Old Mar 23, 2011 | 12:28 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Βρίσκω το ποστ του Κωνσταντίνου αρκετά περιεκτικό και προσωπικά με καλύπτει.....

Όπως με καλύπτουν και τα όσα λέει επί του θέματος ο Τάσος.....

Επειδή εγώ είμαι εκείνος που αναφέρθηκα την συνδρομή θα διευκρινίσω τα εξής.....

Σίγουρα δεν μίλησα για την συνδρομή για οικονομικούς λόγους....αναφέρθηκα στην συνδρομή για να πω οτι και εμείς με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην λειτουργία αυτού του forum....προσωπικά δεν πληρώνω για να μπορώ να ποστάρω "καυτές φωτό" αλλά MONO γιατί πιστεύω οτι έτσι μπορώ να συμβάλλω στην βιωσιμότητα αυτού του forum.....και για αυτό είπα οτι αυτή την "προσφορά" μας θα έπρεπε να την "σεβαστούν" πριν αποφασίσουν κα κάνουν αυτή την αναβάθμιση και να τα γ@μήσουν όλα.....όφειλαν να είχαν εξασφαλίσει οτι θα γίνει σωστά και μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και όχι να λένε αόριστα "κάποια στιγμή θα φτιάξει".....

Θεοδόση όπως είπε και ο Τάσος το forum είμαστε εμείς.....όχι απλά το αποτελούμε....διαφωνώ που λες οτι δεν κάναμε τίποτα για αυτό.....κάθημερινά κάνουμε ο καθένας με τον τρόπο του.....το forum είναι γεμάτο με πληροφορίες, συμβουλές κ.α. τα οποία έχουν προέλθει από εσένα, από εμένα, από όλους μας.....

Και έχω βαρεθεί να ακούω κάθε φορά οτι "οι υπεύθυνοι προσπαθούν και τα ακούν και από πάνω"......δεν καταλαβαίνω γιατί η προσπάθεια τους θέτει αυτόματα και στο απυρόβλητο......δηλαδή αν κάνουν κάποια μ@λ@κια δεν θα πρέπει να αναφερθούμε σε αυτή ή να παραπονεθούμε;;;;.....εγώ είμαι εκείνος που έγραψα στο ποστ μου οτι αναγνωρίζω, εκτιμώ και ευχαριστώ τους υπεύθυνους αυτού του forum για όσα έχουν κάνει και κάνουν......

Και επειδή εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι......στην συγκεκριμένη κίνηση ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.....και το κακό είναι οτι δεν υπάρχει η σιγουριά οτι θα ξαναγίνει λειτουργικό το forum ούτε και το πότε θα γίνει, ΑΝ γίνει αυτό....όπως είπα το βρίσκω τελείως αόριστο το "κάντε υπομονή θα φτιάξει"......

Και να σας πω κάτι, για εμένα δεν υπάρχει κάντε υπομονή.....ακούγεται πολύ βαρύ....σιγά το ζήτημα για το οποίο θα κάνω υπομονή.....λες και είναι ζήτημα ζωής.....

Τα πράγματα είναι πιο απλά......αν φτιάξει έτσι ώστε να μας αρέσει και να μας είναι λειτουργικό έχει καλώς και θα αρχίσουμε να ξαναποστάρουμε.....αν όχι απλά θα έχουν καταφέρει να χαλάσουν κάτι καλό που είχαμε.....και εννοώ αυτή την παρέα και αυτό τον τρόπο συναναστροφής και επικοινωνίας.....

Απλά έχω κάποιες απορίες......ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ;;;;......ΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔ€ΛΟ;;;;....ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ;;;;.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ;;;;......ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕΙ......ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ......

Και θα κλείσω δανειζόμενος μία κουβέντα του Θεοδόση (αν δεν τον πειράζει ).....οτι λέμε, τα λέμε παντα φιλικά
Reply
Old Mar 24, 2011 | 12:02 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Το ποστ σου με εκανε να γελασω παρα πολυ. Και δεν το λεω ειρωνικα, αληθεια γελασα με τους "κοφτες" σου μεσα στο κειμενο... Χαχαχαχαχα, καλα τα λες και εσυ, καλα και εγω, καλα και οι απο εδω. Καλημερα !

Reply
Old Mar 24, 2011 | 04:12 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Κατανοητά τα όσα εχουν ειπωθει και ενα μεγαλο μερος με βρίσκει σύμφωνο μαζι σας.

Μολις χθες έγινε μια ανακοίνωση, σχετικά με τη κατασταση του S2KI αυτη τη στιγμη. Ειμαι σιγουρος οτι θα βρείτε απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις και απορίες που έχετε εκφράσει εώς τώρα.

https://www.s2ki.com/s2000/topic/854...f-s2ki-update/
Reply
Old Mar 25, 2011 | 01:05 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Προς ενημέρωση για τους φίλους του TapaTalk, το S2KI ειναι διαθεσιμο και μέσω αυτού.

https://www.s2ki.com/s2000/topic/855...with-tapatalk/
Reply
Old Mar 25, 2011 | 05:51 PM
Gkou2000's Avatar
Registered User

Μπράβο Μάριε!!!! Και ήθελα να σε ρωτήσω αλλά όλο το ξέχναγα Ακόμα και η mobile version ήταν αρκετά εύχρηστη.
Reply
Old Mar 29, 2011 | 05:09 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Εμένα δε μου αρέσει που είναι άσπρο..αναγκάζομαι να μειώνω τη φωτεινότητα στην οθόνη για να διαβάζω χωρίς να κουράζομαι..
Reply
Old Mar 29, 2011 | 05:16 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Φορα γυαλια ηλιου
Reply
Old Mar 29, 2011 | 06:57 AM
S2000art's Avatar
Registered User

Ρε παιδια πως στελνω pm?
Reply
Old Mar 29, 2011 | 11:25 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Κάνε click στο όνομα του χρήστη στον οποίο θέλεις να στείλεις pm και στην οθόνη που θα σου βγάλει, στο αριστερό μέρος υπάρχει η επιλογή "στείλε μήνυμα".
Φρόντισε μόνο να μην είναι γεμάτο το inbox σου.
Reply
Old Mar 29, 2011 | 11:27 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Και επειδή μάλλον δεν θα ξέρεις πως να δεις αν είναι γεμάτο το inbox σου:
Click πάνω δεξια εκεί που έχει το username σου με ένα βελάκι και επέλεξε "Μηνύματα"
Στην οθόνη που θα σου βγάλει, αριστερά δες τον αποθηκευτικό σου χώρο. Αν είναι στο 100% τότε έχεις "τιγκάρει"
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:15 PM.