Αναβάθμιση του site 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011
Το προσπαθουν ρε παιδια δεν σας λεει κατι? Ενταξει δηλαδη, καποιοι αποφασισαν να αναβαθμισουν το site για ολους εμας που μπαινουμε και καυλαντιζουμε λιγο ή πολυ κ που ειναι για μας προσωπικη ευχαρίστηση ολο αυτο. Ουτε δουλεια μας ειναι, ουτε απο αυτο δουλευουμε. Και για την συνδρομη δεν νομιζω να σας υποχρεωσε και κανεις να την πληρωσετε, δεν σας κανει, δεν πλερω. Οκ και εμενα μου την σπαει το forum ωρες ωρες αλλα καποιοι ανθρωποι ειπαν να κανουν κατι για καλο. Και τα "ακουν" απο πανω. 

Όλα συνηθίζονται

Θεοδόση, αν πας το αμάζι σου για service, και για ο συνεργειατζής αποφασίσει να σου κάνει δώρο ένα ρεκτιφιέ, και μετά το αμάξι σου σέρνεται και γίνει σκ@τ@, εσύ να μην γκρινιάξεις, ούτε να πεις κάτι. Γιατί ο άνθρωπος πήρε μόνος του την πρωτοβουλία να σου κάνει κάτι καλό, αλλά δυστυχώς απέτυχε. Μην τα ακούει και από πάνω.
Ειπες πανω στο αμαξι μου. Οταν εχει σχεση με κατι δικο ΣΟΥ, οκ παω πασσο και οχι μονο θα γκρινιαξω αλλα θα απαιτησω να το φτιαξει. Το forum ομως δεν ειναι δικο ΣΟΥ, ουτε δικο ΜΟΥ ουτε κανενος. Δεν νομιζω οτι στεκει και πολυ το παραδειγμα σου Τασο μου! 
Οτι λεμε παιδια, τα λεμε παντα φιλικα, εξαλλου ξερωμαστε τοσα χρονια εδω μεσα, του φουστη!

Οτι λεμε παιδια, τα λεμε παντα φιλικα, εξαλλου ξερωμαστε τοσα χρονια εδω μεσα, του φουστη!
Originally Posted by eddiex' timestamp='1300880895' post='20388872
Το προσπαθουν ρε παιδια δεν σας λεει κατι? Ενταξει δηλαδη, καποιοι αποφασισαν να αναβαθμισουν το site για ολους εμας που μπαινουμε και καυλαντιζουμε λιγο ή πολυ κ που ειναι για μας προσωπικη ευχαρίστηση ολο αυτο. Ουτε δουλεια μας ειναι, ουτε απο αυτο δουλευουμε. Και για την συνδρομη δεν νομιζω να σας υποχρεωσε και κανεις να την πληρωσετε, δεν σας κανει, δεν πλερω. Οκ και εμενα μου την σπαει το forum ωρες ωρες αλλα καποιοι ανθρωποι ειπαν να κανουν κατι για καλο. Και τα "ακουν" απο πανω. 

Όλα συνηθίζονται

Εμεις το αποτελουμε, ναι. Δεν συμβαλαμε ομως πουθενα για να φτιαχτει τπτ απο αυτο. Δεν νομιζω να ησουν εσυ αυτος που εκατσες μια μερα και ειπες κατσω να φτιαξω ενα forum με δικα μου εξοδα για το s2k. Δεν νομιζω να ησουν εσυ αυτος που κυνηγουσες S2000 στον δρομο για να τους πεις να μπουν στο καινουργιο αυτο χωρο για να γινουμε αυτο που ειμαστε σημερα... Και μην μου πεις για την συνδρομη. Πληρωνεις επειδη θες, και να μην πληρωνες και παλι θα μπορουσες να το χρησιμοποιησεις το forum σαν forum απλα με ενα τοπικ λιγοτερο και μικροτερο pm box. Κλαϊ Μαϊ δηλαδη.
Το s2ki είναι ότι είναι λόγω των μελών του και των πληροφοριών που υπάρχουν σε αυτό. Πληροφορίες που οφείλονται αποκλειστικά και μόνο σε εμάς.
Προφανώς και κάποιοι έχουν ασχοληθεί περισσότερο με το να βρουν sponsors, να είναι moderators κλπ, καταλαβαίνεις όμως ότι η βασική ουσία βρίσκεται αλλού. Στα μέλη του και στην διάθεσή τους για διάλογο.
Με όλα αυτά τα προβλήματα του τελευταίου μήνα, τα post έχουν πιάσει πάτο και αν συνεχιστέι αυτό το πράγμα, ο κόσμος θα βαρεθεί, θα ξενερώσει και το forum θα απαξιωθεί. Δεν είναι και δύσκολο να γίνει αυτό. Ήδη έχει γίνει σε ένα βαθμό.
Προφανώς και κάποιοι έχουν ασχοληθεί περισσότερο με το να βρουν sponsors, να είναι moderators κλπ, καταλαβαίνεις όμως ότι η βασική ουσία βρίσκεται αλλού. Στα μέλη του και στην διάθεσή τους για διάλογο.
Με όλα αυτά τα προβλήματα του τελευταίου μήνα, τα post έχουν πιάσει πάτο και αν συνεχιστέι αυτό το πράγμα, ο κόσμος θα βαρεθεί, θα ξενερώσει και το forum θα απαξιωθεί. Δεν είναι και δύσκολο να γίνει αυτό. Ήδη έχει γίνει σε ένα βαθμό.
Εδω συμφωνω μαζι σου, αλλα οκ, πρεπει να δωσουμε ενα σωστο χρονικο περιθωριο για μια τετοια αλλαγη. Εδω ολοκληρη microsoft με τα Vista επιασε πατο. Και εμενα δεν μου κανει αισθηση να πολυ μπαινω και να ποσταρω αλλα θα του δωσω και λιγο καιρο. Ουτε μηνας δεν εχει περασει, οκ, ας κανουμε λιγακι υπομονη.
Πλέον μετά από το πρώτο μεταβατικό διάστημα,εγώ μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά η νέα μορφή του forum.
Με δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα εξαληφθούν τα (πολύ σημαντικά είναι η αλήθεια)προβλήματα της ταχύτητας και των κινέζικων στα pm και τα παλιά posts δεν έχω κάποια άλλη σημαντική ένσταση.
Πιο πολύ ξενερώνω που ξενερώνουν οι υπόλοιποι και έχει πέσει πολύ η κίνηση σε σχέση με πριν..
Με δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα θα εξαληφθούν τα (πολύ σημαντικά είναι η αλήθεια)προβλήματα της ταχύτητας και των κινέζικων στα pm και τα παλιά posts δεν έχω κάποια άλλη σημαντική ένσταση.
Πιο πολύ ξενερώνω που ξενερώνουν οι υπόλοιποι και έχει πέσει πολύ η κίνηση σε σχέση με πριν..