Αναβάθμιση του site 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011
Εδω διαφωνω Οισμυνει, ειπαμε να γραφουμε ελληνικα οχι greeklish για να δουλευουν τα search κλπ.Το εχουμε κανει απειρες φορες παρατηρηση σε πολλους κ αν εχουν διαγραφει ποστ, εγινε sticky mikcy pluto και το αποτελεσμα ηταν σε αυτη την αλλαγη να χαθει οτι ειχαμε σε ελληνικα κ να μεινουν τα greeklish Κανω λαθος???
Το τελος του κοσμου δεν ερχετε ετσι οπως το θετεις φυσικα, δε νομιζει να γινει κατι τετοιο κ να γραφουμε στο φορουμ αλλα καποια πραγματα ....
ΑΠΛΑ
και τονιζω πως ελεγα στην αρχη να μη κραζουμε κλπ.
Αλλα υπομονη μετα απο τοσο καιρο ..... ε κουρασε εφερε ξερατο !!!!!!
Το τελος του κοσμου δεν ερχετε ετσι οπως το θετεις φυσικα, δε νομιζει να γινει κατι τετοιο κ να γραφουμε στο φορουμ αλλα καποια πραγματα ....
ΑΠΛΑ
και τονιζω πως ελεγα στην αρχη να μη κραζουμε κλπ. Αλλα υπομονη μετα απο τοσο καιρο ..... ε κουρασε εφερε ξερατο !!!!!!
Συνηστώ ηρεμία βρε παιδιά. Στο κάτω κάτω ένα φόρουμ είναι γιατί παθιαζόμαστε τόσο δεν μπορώ να καταλάβω. Να δικαιολογήσω τα μέλη που πληρώνουν αλλά μη πάμε και στην άλλη άκρη. Απλά αν είναι κάποιος δυσαρεστημένος υπάρχει η επιλογή να μην ξαναπληρώσει και να χρησιμοποιεί το φόρουμ εντελώς δωρεάν ως guest με τις δυνατότητες που υπάρχουν.
Το ίδιο πράγμα λέμε Κώστα. Για αυτό λέω και εγώ όταν λείξει η συνδρομή να μην ξανανεώσουν αφού τα πράγματα έχουν οδηγηθεί προς τα εκεί
Κατσε ρε συ Chris εσυ απο αυτο που ειπα καταλαβες οτι ειπα για τα Λ7 ?
Τεσπα δε εχετε μεριδιο σ'αυτο εσεις οποτε τσαμπα συζητηση ειναι γενικα για την αναβαθμηση. Οποιος θελει κραζει το σιθρου σιθρι κ τελος .
Τεσπα δε εχετε μεριδιο σ'αυτο εσεις οποτε τσαμπα συζητηση ειναι γενικα για την αναβαθμηση. Οποιος θελει κραζει το σιθρου σιθρι κ τελος .
Λάθος με κατάλαβες ρε Θόδωρα. Δεν ενοούσα τα λεφτά. Απλά λέω ότι αυτοί που είναι μέλη τουλάχιστον έχουν ένα λόγο παραπάνω να διαμαρτύρονται από αυτούς που χρησιμοποιούν ένα διαδικτυακό χώρο εντελώς δωρεάν απλά μην το φτάνουμε στις άκρες. Θέλουμε δεν θέλουμε είμαστε υποτμήμα των Αμερικάνων. Λέμε τα στραβά λέμε και τα σωστά. Δεν χρειάζεται όμως να διαλύσουμε το φόρουμ και να δημιουργούμε αρνητικό κλίμα. Αυτό είπα
Μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς λέμε...όσοι σχολιάζουμε την παρούσα κατάσταση του forum.....
Και θα μιλήσω μόνο για μένα....
Κανείς δεν είπε οτι ήρθε το τέλος του κόσμου επειδή γ@μήσανε το forum....κανείς δεν είπε οτι θα χαλάσει η παρέα όσων συναντιέσται....κανείς δεν είπε για τα χρήματα της συνδρομής από οικονομικής απόψεως.....
Προσωπικά με καλύπτουν ΑΠΟΛΥΤΑ όσα είπε ο Θοδωρής
Και ήταν πολύ εύστοχη η παρατήρησή του περί Ελληνικής γραφής και greeklish......θυμάστε τι θέμα είχε δημιουργηθεί γύρω από αυτή την αλλαγή;;;;.....η οποία τελικά γύρισε μπούμερανγκ......
Και δεν είναι οτι χάσαμε κάποια link που είχαμε στα pm.....ούτε και είναι λύση αυτό που έχει πει ο Μάριος να ανεβάσουμε εδώ τα pm και να τα μετατρέψει.....όλοι έχουμε στα pm κάποιες συζητήσεις που έχουμε κάνει μεταξύ μας τις οποίες δεν έχουμε πλέον και φυσικά δεν μπορούν να αναρτηθούν σε κοινή θέα.....
Όσο για την συνδρομή.....σίγουρα η λύση και η επιλογή είναι να μην ξανανεώσουμε.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ......ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....από εκεί και πέρα όμως μέχρι να λήξει για παράδειγμα η συνδρομή μου υπολείπονται 6 μήνες τους οποίους ουσιαστικά έχω πληρώσει τσάμπα.....και επαναλαμβάνω οτι το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά θέμα κοροιδίας και έλλειψης σεβασμού απέναντί μας.....ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.....ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης της συμβολικής κίνησης να πληρώνουμε κάποιοι.
Από εκεί και πέρα και σε γενικές γραμμές, η κατάσταση της αναβάθμισης έχει τραβήξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.....κλείσαμε αισίως δύο μήνες και αν έχετε παρατηρήσει η επίλυση των προβλημάτων προχωράει με ΠΟΛΥ αργούς ρυθμούς.....συν το γεγονός οτι αν έχετε παρατηρήσει ζητήματα που λύνονται π.χ. gallery μετά από λίγο καιρό ξαναπροκύπτουν.
Σχετικά με το θέμα του σβησίματος των δύο τοπικ που πόσταρα στην περιοχή για μελη (καυτές φωτό Ι και ΙΙ)......είδατε οτι το αντιμετώπισα πολυ χαλαρά...επί της ουσίας όμως κάνανε μ@λ@κία.....και αυτό γιατί δεν είναι οτι τώρα το έμαθαν.....ξέρουμε και έχει αναφερθεί πολλές φορές οτι off the record γνώριζαν την ύπαρξή τους......απλά τώρα το έκαναν γιατί τους χάλασε που τις πόσταρα στο site info....και σαν τα μικρά παιδάκια είπαν "έτσι είσαι;;;....θα σου σβήσουμε και εμείς τα τόπικ".....ούτε 3 χρονών δεν λειτουργούν έτσι.....άσε που ενώ επικοινώνησα με τον σιθρού φούστα μπλούζα δεν μου έχει απαντήσει (Χρήστο εσύ καταλαβαίνεις τι εννοώ
).
Επι της ουσίας είναι αυτό που λέει ο Θοδωρής.....εσείς δεν έχετε μερίδιο ευθύνης και τα σχόλιά μας δεν έχουν να κάνουν με τον τρόπο που εσείς χειρίζεστε το θέμα.....κουβέντα κάνουμε.....μιας και από οτι βλέπετε δεν γράφει και κάνενας κάτι πιο ουσιαστικό στο forum για να ασχοληθούμε
Αυτά από εμένα....
Και θα μιλήσω μόνο για μένα....
Κανείς δεν είπε οτι ήρθε το τέλος του κόσμου επειδή γ@μήσανε το forum....κανείς δεν είπε οτι θα χαλάσει η παρέα όσων συναντιέσται....κανείς δεν είπε για τα χρήματα της συνδρομής από οικονομικής απόψεως.....
Προσωπικά με καλύπτουν ΑΠΟΛΥΤΑ όσα είπε ο Θοδωρής
Και ήταν πολύ εύστοχη η παρατήρησή του περί Ελληνικής γραφής και greeklish......θυμάστε τι θέμα είχε δημιουργηθεί γύρω από αυτή την αλλαγή;;;;.....η οποία τελικά γύρισε μπούμερανγκ......
Και δεν είναι οτι χάσαμε κάποια link που είχαμε στα pm.....ούτε και είναι λύση αυτό που έχει πει ο Μάριος να ανεβάσουμε εδώ τα pm και να τα μετατρέψει.....όλοι έχουμε στα pm κάποιες συζητήσεις που έχουμε κάνει μεταξύ μας τις οποίες δεν έχουμε πλέον και φυσικά δεν μπορούν να αναρτηθούν σε κοινή θέα.....
Όσο για την συνδρομή.....σίγουρα η λύση και η επιλογή είναι να μην ξανανεώσουμε.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ......ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.....από εκεί και πέρα όμως μέχρι να λήξει για παράδειγμα η συνδρομή μου υπολείπονται 6 μήνες τους οποίους ουσιαστικά έχω πληρώσει τσάμπα.....και επαναλαμβάνω οτι το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά θέμα κοροιδίας και έλλειψης σεβασμού απέναντί μας.....ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.....ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης της συμβολικής κίνησης να πληρώνουμε κάποιοι.
Από εκεί και πέρα και σε γενικές γραμμές, η κατάσταση της αναβάθμισης έχει τραβήξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.....κλείσαμε αισίως δύο μήνες και αν έχετε παρατηρήσει η επίλυση των προβλημάτων προχωράει με ΠΟΛΥ αργούς ρυθμούς.....συν το γεγονός οτι αν έχετε παρατηρήσει ζητήματα που λύνονται π.χ. gallery μετά από λίγο καιρό ξαναπροκύπτουν.
Σχετικά με το θέμα του σβησίματος των δύο τοπικ που πόσταρα στην περιοχή για μελη (καυτές φωτό Ι και ΙΙ)......είδατε οτι το αντιμετώπισα πολυ χαλαρά...επί της ουσίας όμως κάνανε μ@λ@κία.....και αυτό γιατί δεν είναι οτι τώρα το έμαθαν.....ξέρουμε και έχει αναφερθεί πολλές φορές οτι off the record γνώριζαν την ύπαρξή τους......απλά τώρα το έκαναν γιατί τους χάλασε που τις πόσταρα στο site info....και σαν τα μικρά παιδάκια είπαν "έτσι είσαι;;;....θα σου σβήσουμε και εμείς τα τόπικ".....ούτε 3 χρονών δεν λειτουργούν έτσι.....άσε που ενώ επικοινώνησα με τον σιθρού φούστα μπλούζα δεν μου έχει απαντήσει (Χρήστο εσύ καταλαβαίνεις τι εννοώ
).Επι της ουσίας είναι αυτό που λέει ο Θοδωρής.....εσείς δεν έχετε μερίδιο ευθύνης και τα σχόλιά μας δεν έχουν να κάνουν με τον τρόπο που εσείς χειρίζεστε το θέμα.....κουβέντα κάνουμε.....μιας και από οτι βλέπετε δεν γράφει και κάνενας κάτι πιο ουσιαστικό στο forum για να ασχοληθούμε
Αυτά από εμένα....
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δεν ανέφερα ποτέ να ανεβάσετε τα PM σας εδώ για να τα μετατρέψω. Τα PM είναι προσωπικές συζητήσεις στις οποίες και δεν έχω πρόσβαση. Η αφαίρεση των δύο θεμάτων και η πρόσθεση του re-directed Hotties forum είναι δική μου απόφαση.
My mistake.....έχει δίκιο ο Μάριος σε οτι αφορά την μετατροπή των pm.....έριξα μια ματιά σε όσα είχαν ειπωθεί και όντως είχε πει να κάνει μετατροπή ΜΟΝΟ των παλιών ποστ και ΟΧΙ των pm.
Συγνώμη για αυτό και αν δημιούργησε λάθος εντυπώσεις.
Τώρα σχετικά με το γεγονός της αφαίρεσης των δύο θεμάτων που έκανες εσύ Μάριε.......δεν βρισκω τον λόγο και αν θες μου τον εξηγείς
Συγνώμη για αυτό και αν δημιούργησε λάθος εντυπώσεις.
Τώρα σχετικά με το γεγονός της αφαίρεσης των δύο θεμάτων που έκανες εσύ Μάριε.......δεν βρισκω τον λόγο και αν θες μου τον εξηγείς
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Από τον Δεκέμβριο του 2008, η ύπαρξη του ενός, και μετέπειτα του δεύτερου θέματος στη Περιοχή για Μέλη, ήταν δική μου επιλογή και κατά των κανόνων. Είχα εξηγήσει οτι υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για την ύπαρξη τους μετά απο δική μου συνεννόηση για να επιτρέπεται εντελώς ανεπίσημα η παρουσία τους μέσα στη κοινότητα μας. Με λίγα λόγια, κάναμε τα κλειστά μάτια τόσο σε επίπεδο Community Organizer, Moderator, Site Moderator, όσο και σε επίπεδο Administrator. Από τη στιγμή που δεν έκανε κανείς παράπονο, ακόμη και οι χρήστες του site, δεν υπήρξε λόγος αφαίρεσης τους. Με το ποστ σου στο Site Info, εξέθεσες εμένα καθώς είναι γνωστό πως μόνο στο Hotties forum επιτρέπεται να ανεβάζουμε σχετικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια, ο ένας από τους administrators απάντησε στο ποστ σου, αναφέροντας κάποια πράγματα, για ένα θέμα δηλαδή που έκανε τα κλειστά μάτια σχετικά με το περιεχόμενο των φωτογραφιών που έγιναν αντιληπτές από άλλους χρήστες και όχι μόνο. Εγώ με τη σειρά μου ως Site Moderator, δέχθηκα PM από Administrator και έγινε αναφορά για το περιστατικό χωρίς να ζητηθεί από εμένα να πράξω οτιδήποτε. Ως Site Moderator όμως, έχω σχετικές ευθύνες για τη τήρηση κάποιων ουσιαστικών κανόνων, είτε με βρίσκουν σύμφωνο, είτε όχι. Επίσης, δεν είμαι ο μοναδικός Site Moderator, και ούτε μόνος στη συντονιστική ομάδα του site. Οπότε και έκρινα απαραίτητο να πράξω ανάλογα από τη πλευρά μου με την αφαίρεση των σχετικών θεμάτων από την ελληνική κοινότητα. Το Hotties forum είναι στη διάθεση όλων των χρηστών του site και είναι επίσης προσβάσιμο μέσω της ελληνικής κοινότητας αρκεί να έχουν, όπως και πριν, συνδρομή στο S2KI. Μπορείς να συνεχίσεις εκεί το έργο σου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site που ανεβάζουν πληθώρα φωτογραφιών σε καθημερινή βάση.