Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Αναβάθμιση του site 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011

Thread Tools

Old Mar 5, 2011 | 05:57 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Σχετικά με τα unread topic κάντε διαγραφή τα cookies των www.s2ki.com και του s2ki.com.

Επισης, για τα post που βλεπετε αλλα συμβολα και αριθμους και οχι ελληνικους χαρακτήρες, μπορειτε προς το παρον να πατησετε στα δικα σας post edit και μετα save. Δεν ειναι φυσικα λυση αυτη, αλλα πολυ συντομα θα γινει ανακατασκευη αυτων των ποστ και του BB Code.Ετσι θα διορθωθει επισης και το θεμα των φωτογραφιων.
Reply
Old Mar 5, 2011 | 10:50 AM
protogeo's Avatar
Registered User

From: HondaLand

ξεκινησε σιγα σιγα να παιρνει τα πανω του το φορουμ τουλαχιστον σε ταχυτητα...

λιγο ακομα να φτιαξουν τα υπολοιπα και ολα κομπλε
Reply
Old Mar 8, 2011 | 02:26 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Εκανα delete ολα τα cookies και απο το κουμπακι που εχει στο forum κατω κατω αλλα και χειροκινητα. Ακομα τα ιδια μου κανει... Επισης θελω να ρωτησω για το gallery. Δουλευει κανονικα γιατι μου βγαζει ενα μνμ συνεχεια.

Invision Gallery Currently Offline
Your members cannot see this, instead they are seeing the offline page with the following description:
-----
The gallery is currently offline.
-----
This message will remain until you set the Gallery back online.

Reply
Old Mar 8, 2011 | 02:36 AM
energetic's Avatar
Registered User

Για τα unread, ηταν επιλεγμενο το tracking των unread ποστ μεσα στο ΣΚ που εχει μικροτερη κινηση στο forum και δουλευε κανονικα. Τωρα δεν ειναι επιλεγμενο. Προφανως ο cthree το απενεργοποιησε για να ειναι πιο γρηγορο το site σημερα. Ελπιζω να ειναι μονο σημερα. Οσο για το Gallery δουλευει κανονικα, αλλα οταν παει καποιος να δει ενα Private Album του βγαζει το παραπανω μηνυμα που ανεφερες.
Reply
Old Mar 8, 2011 | 02:41 AM
eddiex's Avatar

Δεν με αφηνει να φτιαξω καινουργιο αλμπουμ.

An Error Occurred

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

[#1072] Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.

Reply
Old Mar 8, 2011 | 03:03 AM
energetic's Avatar
Registered User

Προσπαθησε να συμπληρωσεις ολα τα πεδια οταν φτιαχνεις album ή ανεβαζεις φωτογραφιες. Εμενα για παραδειγμα δεν με αφησε να ανεβασω φωτογραφια παρα μονο οταν συμπληρωσα και το caption.
Reply
Old Mar 8, 2011 | 03:09 AM
eddiex's Avatar

Μου το βγαζει αυτο με το που παταω να κανω create. Δεν με αφηνει ΚΑΝ δηλαδη να βαλω φωτογραφιες κτλ. Το εχω στειλει και στο support. Αντε να δω τι θα μου πουν...
Reply
Old Mar 8, 2011 | 11:34 AM
energetic's Avatar
Registered User

Από σήμερα το forum μας, αποκτά ελληνική γλώσσα στα μενού και σε πολλές επιλογές.

Μπορείτε να πάτε κάτω αριστερά και εκεί που γράφει [English (USA)] να επιλέξετε [Ελληνικά].

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον cthree από μένα. Erik thank you so much for the support and the new features. Keep up the good work.
Reply
Old Mar 9, 2011 | 12:47 AM
eddiex's Avatar

Τελεια, δουλευουν και τα cookies κανονικα. Μου απαντησαν και για το gallery απο Αμερικη και μου ειπαν οτι γενικως εχουν προβληματα με αυτο το θεμα και σε εισαγωγικα δεν δουλευει οποτε ας κανουμε λιγο υπομονη.

The gallery is sort of working but not up to where it needs to be. There
are glitches after our upgrade. There needs to be considerable work done
it, so technically it is down.
Παντως οσο παει μπορω να πω πως φτιαχνει το forum. Μπραβο Μαριε για τα Ελληνικα αν και τα ειπαμε. Keep up the good work!

Reply
Old Mar 10, 2011 | 01:42 AM
protogeo's Avatar
Registered User

From: HondaLand

κομπλε και οι τιτλοι των τοπικ

τα παλια pm ειναι οκ? ή ειναι ακομα με αριθμους? (εγω τα εχω σβησει ολα για να το τσεκαρω μονος μου
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:15 PM.